2681
Neverwinter MMORPG
-
Susarc #361 fasza annyi időm lesz ma játszani,hogy belogolok:S 21:10-kor indulnom kell melóba..:S -
Although #360 Nem is!! Igazából a skyrim megjelenése előtt abba reménykedtem amiről régen csak álmodtunk, hogy a világ szép lesz meg tényleg élni fog, morrowind gyönyörü volt akkor nekünk, de statikus, sebaj mondtuk, majd egy nap. Nos a technika már adott, csak igény nem maradt rá :) És igen szép lett, de valahogy annyira se él mint a BG annak idején :) Mindegy a kickstarter megoldja a problémát :) -
#359 Ertem. :)
Viszont most mar durvan Off ba vagyunk, kozben meg bő másfél ora es kezdodik a beta :D -
soundsonic #358 Nem vagyok már én sem fiatal, csak pár éve van gépem :) Pedig régen álmodoztam ám egy commodore-ól... -
Susarc #357 :D
VISZONT ez kimaradt az életemből! elég egyszerűnek néz ki ,de Forgotten Realms ez is:P
-
Although #356 Commodore játék volt :) -
#355 en jatszottam vele, megvolt C64-en... :) Nyilvan mi egy mas generaci vagyunk, de azert ne ragadjunk le a multban...:) -
Although #354 Nem rossz :) -
soundsonic #353 Amikor ez futhatott én még azt sem tudtam mi a pc :P -
#352 Egy mai 12 eves ezt lepne erre:
-
Although #351 OH MY GOD :) egyik első gamám volt :) -
Susarc #350 hát igen sajnos....
nekünk akinek ez is élvezetet nyújtott teljesen más igényeink vannak:D
egy mai 12 éves mit lépne erre?:D
-
#349 A starter packoknak pont ez a lenyege: Horribilis ar, szinte nulla ertekkel. Ezek tamogatasra szolgalnak altalaban.
A Path of Exile jateknal a gyemant csomag 1000 dollar volt, amivel (a fejleszok segitsegevel) keszithettel sajat egyedi itemet... telleg durvan P2W..... :) -
soundsonic #348 nyilván hobbiból készítik a játékokat ,tartják fent az azt üzemeltető szervereket, veszik meg a licence-t és dolgoznak igyen -
Susarc #347 jaja ellenben kurva drágák:D
nem ma jöttem le a falvédőről és aki ennyire lohol a pénze után az nem emberbaráti szeretetből fogja futtatni a szervereit...,de ne legyen igazam! -
Although #346 Erről beszéltünk már itt, ma irrealitás elvárni egy üzleti alapon működő cégtől a régi D&Ð rendszerre épülő játékot adjanak ki amit betettél az ide írok egyrésze nem is érti de nem csak itt a játékba se egyedül az effektek fogják érdekelni meg max. a boss harcok. Nekem spec csak az aktív rendszer lepet meg valamiért nem vettem észre :) -
#345 Igen tudom, pont ezert irtam :)
nyilvan nem strategia lett volna az sem, (ahogy a W40k univerzumban van egy-ket remek non-strategia szamitogepes jatek) ezert irtam ezt peldanak. :) -
soundsonic #344 Lett volna Warhammer Dark Millenium 40k Online, de sajnos THQ tönkrement -
#343 A marhak.... kepesek ra, h a vallalkozasukbol minel tobbet keressenek... A kapitalista disznok... :P
Letre hoztak egy termeket, nyilvan a fizetos reszet kell reklamozni, mert abbol van haszon... amugy ha megnezed, a packok abszolut semmi elonyt nem adnak. -
Susarc #342 a FB-on naponta 72x leadott VEDD MEG MÉG NEM KÉSŐ MEGVENNI önreklámok nem sok jóra engednek következtetni...tehát ha nem pay2win lesz akkor miért reklámozzák orrba szájba a fizetős opciót?:S -
Susarc #341 csak még egy uccsó példa azoknak akik nem érzik mi az én bajom:P
itt egy random kiragadott varázslat amire egy Wizard képes:
olvassátok el milyen klafa lenne 1-1 kombat ilyen spellekkel és nem az előbb emlitett kurvára unalmas szines lézersugarakkal.....
EZ a feeling hiányzik! és még kalkuláljátok bele,hogy még ott van a komponensekkel való üzletelés és beszerzés
Dead Man's Eyes (Necromancy)
Range: Special
Components: S, M
Duration: 1 round/level
Casting Time: 1 round
Area of Effect: Special
Saving Throw: Special
Dead Man's Eyes causes the whites of the caster's eyes to turn black and his pupils to
reshape themselves into small white skulls. The caster can affect one victim per round, providing
the victim is within 3 feet of the caster and meets his gaze. Victims are affected as follows:
· Victims with 2 Hit Dice or fewer (or victims of level 2 or lower) instantly die. No saving
throw is allowed.
· Victims with 2+ to 5 Hit Dice (or victims of level 3-5) instantly die unless they save vs.
death magic at a -2 penalty. Those who succeed in their saving throws suffer 2-12 (2d6)
hit points.
· Victims with 5+ Hit Dice or more (or victims of level 6 or greater) suffer 2-12 (2d6) hit
points of damage unless they save vs. death magic. If the caster's gaze is reflected back on him (by a mirror, calm water, etc.), he must make a
saving throw vs. spells or suffer the same effects as a 5+ Hit Dice victim. At the end of the
spell's duration, there is a 5 percent chance that the caster will become blind for the next 5-10
(1d6 + 4 hours).
The material components for this spell are two eyeball-sized glass marbles. The marbles must
be the same color as the caster's eyes -
Although #340 Fenetudja, megnéztem a wiki-t megint az nincs rögzítve hogy csak passzív harcrendszer lehet. A 4e-be meg beleférhet ez a játék. Figyelmetlen voltam, nem is értem hogy nem tűnt fel korábban. A boss harcnál egyértelműen látni ez TERA rendszeres. Mindegy ingyenebédnek ne nézük a fogát ha tényleg nem b2p lesz hanem f2p egy próbát megér :) -
#339 tehat a te meglatasod szerint a Warhammer 40k univerzumbol csak es kizarolag strategiat lehet kesziteni es semmi de semmi mas medium nem kepes visszaadni azt a feelinget? legyen az FPS vagy TPS vagy barmi?
Ami nem strategia, az egyszeruen a Warhammer 40k megcsufolasa es az egesz jatek szemenkopese? :) -
Susarc #338 shit:D -
#337 Ahogy azt mar irtam, a DnD nem csak egy konyvben leirt szabalyrendszer, hanem egy franchise... amibe bele tartozik minden ami picit is DnD... Pl az elfek, mint faj, nem reszei a DnD franchise nak, (nyilvan ezer+1 masik jatekban, mediumban is vannak) viszont az elfek a DnD eredettortenetevel, a DnD faj meghatarozasaban, tehat "DnD elfkent" mar reszei a franchise-nak, tehat csak ugy lehet oket felhasznalni, ha kirakjuk a DnD logot :) -
Susarc #336 fajok-pipa /bár a fantasyk 99% ban van ork/elf/goblin/sárkány:P
skillek- FAILED
kasztok- FAILED /wtf is controll wizard vagy guardian warrior bammeg?:D
helyszinek-pipa
tehát nagyon is nem odaillő,hogy kirakják azt a sárkányos logót!:D
te meg én is tudjuk,hogy az extra profit miatt használják csak! -
Susarc #335 én ilyen fafejű vagyok és nekem ADD kell/ene/:D azokkal spell/skill/faj/kasztokkal:D -
#334 Mivel az DnD lore-jat hasznaljak, az o vilag-leirasukat(fajok, skillek, kasztok, helyszinek illetve kb minden...) igy ez nem is lehet opcio, h nem rakjak ki a DnD logot, maskulonben egyszeruen lopas lenne :)
Mas:
Bar nem DnD, de szamtalan ilyen jatek keszul, ahol egy nagy osszefuggo vilag van, sandbox feature-okkel. Csak h parat mondjak: ArcheAge, Savage Horizon, Bless... es meg sorolhatnam... Igaz ezek egyike sem DnD, de hozza azt, amit te elvernal toluk :) -
soundsonic #333 a márkanév jogvédett, nem írhatod használhatod fel csak úgy -
soundsonic #332 vagy a Wizards vagy a Pw kérte fel egyik a másikat h készítsen dnd-t. ezért a logó! -
Susarc #331 a logó használotot nem is értem....én "jogosulatlannak" tartom:P -
Susarc #330 uccsó bekezdéseddel nagyon egyet értek! bőven sok érdeklődő lenne egy olyan játék után is hiszen ha megnézed az összes single RPG-ben az első kérdése a játékosoknak: LEHET BENNE MULTIZNI IS?:P:) szóval valóban érthetetlen....
és mivel rengetegen nőttek fel a régi szabálykönyvek skilljei/spelljeivel ők biztosan értékelnének egy ilyen játékot! És szerintem a mostani fiatal generációnak is tetszene egy 9. szintű GATE nyitás amihez valami badass animációt használna a kari mint a mostani faék egyszerű piros/lila/kék sugárnyaláb spellek azt csá_:) -
Although #329 A Morrowind belső nézetes és más stílus, és nincs kiírva a Ð&Ð. Ez csak egy észrevétel.
Ahogy nézem ez valószínű nem lesz rossz játék, majd kiderül, csak szomorú hogy ők használják a logot vagy úgymond az övék. Mondjuk lényegtelen mert egész gyorsan végbement az mmorpg-k elakciósodása. Ez van. Nem hiszem lesz cég aki a régi paszív rendszeres játékot fejlesztené, talán a funcom marad csak. De ők épp nem fejlesztenek új mmo-t.
-
Susarc #328 :P
miért nem tudnak egy NWM szerű játékot csinálni egy kurvanagy sandbox világba implentálva? /dinamikus lenne a combat OFC nem körökre osztott...na mindegy álom marad valószinüleg örökre,mert félek,hogy már nemnagyon lesz normális ADD/DD MMO -
#327 Nos en is szamos olyan, korai nyilatkozatot tudok linkelni, ahol egesz konkretan le volt irva, h a Neverwinter egy ARPG lesz, Non-targetes rendszerrel. :)
Elmeny alatt ok nyilvan a vilagban valo kalandozast, a "en egy masik univerzumban vagyok" feelinget ertettek. Sztm... :)
Alapvetoen nem ertem az ellenerzeseket... Ha azt nezzuk, hogy a jatekok (nem a szamitogepesek, hanem ugy a jatekok altalaban!) a valosagot probaljak utanozni, a lehetosegeikhez merten, termeszetesen. Nyilvan papirral, dobokockaval nem lehet "real time" akciozni, mint ahogy sokaig a szamitogepes jatekokban (vagyis inkabb az MMO-kban) sem lehetett (ennek nyilvanvaloan teljesitmenykorlatjai voltak)
viszont ma, hogy ugy fogalmazzak, elert oda a technika, hogy lehetoseget ad a jatekosoknak arra, hogy sokkal jobban modellezzek a real time harcot. Azota viszont felnott egy generacio, aki a "normal", papir/dobokocka jatekok rendszeret fogadta el standardnak.
Erdekes, hogy sok remek Single RPG van, ami szinten Non-targetet hasznalt (Morrowind pl) viszont, ezeknel soha nem volt erre panasz... sőt! Tovabb megyek: A TESO-nal pont az utotte ki a biztositekot a rajongoknal, h szakitottak a Non-targettel es attertek a hagyomanyos Tab-target-re... Ki erti ezt...:) -
#326 Kb. az mint neked:D
mar irtam korabban velemenyt rola, nem varazsolt el tulzottan engem se..
persze ideig-oraig biztos lekot majd az ujdonsag varazsa, meg ezt az uj 4. dnd rendszert se ismerem egyaltalan.
Anno DDO betanak is nagy lelkesedessel vagtunk neki, meg ha jol emlekszem, a most ide irkalgatok kozul is joparan nyomtak...aztan persze jol leforgacsolodott mindenki:)) -
Susarc #325 idézek a készitők videójából: "mi mindannyian az anyukánk pincéjében /lol viccesek a srácok/ játszottuk hagyományos módon papir+dobókockával....most,hogy felnőttünk megadatott a lehetőség,hogy az akkori játékélményt visszaadjuk a számitógépen kerszetül. A Neverwinter az a játék lesz amire mi mind DD/ADD rajongók mindig is vártunk...."
nem találom a videót,de ez volt a lényege!
:_P -
#324 Ezt a temat mar 1000x atbeszeltuk ezen a forumon is, meg mashol is...
1. Nem, ez nem NWN folytatás, kéretik nem ugy kelezelni...
2. A Cryptic a kezdetektol leirta hogy a Neverwinter egy Akcio RPG! Soha, egy hivatalos csatornan sem allitott mast... Az h DnD meg Forgotten Realms... Ahogy irtam korabban: A Star Trek Bridge Commander meg a Star Trek Armada is ST jatek, fuggetlenul attol, h gyokeresen mas a stilusa...
-
Susarc #323 DDO nem jött át......annyira megörültem anno mikor kijött jópárszpor bele is kezdtem,de valahogy nem volt az igazi....talán egy kicsit más köntösben/nagyobb szabadság érzettel jobb lett volna....
ebbnen a játékban biztam egészen az első ingame harc videó megjelenéséig:P
remélem legalább a Forgotten-es Lore fellelhető lesz és akkor elakciózunk vele heti pár órát:P:)
látom te nagy ADD/DD rajongó lehetsz neked milyen benyomásaid vannak a videók alapján? -
#322 DDO-ban kell komponens is, meg multiclass is van:P meg sotetelf szappanopera hosoket is lehet gyartani benne