2681
Neverwinter MMORPG
-
#441 Este lenyomtam a The Clock Cloak Tower-t. Nagyon hangulatos volt, régi wowos idők jutottak eszembe.
Meg kéne venni a játékot, de ahogy láttam, se a 20as, se a 60as pakkhoz nem jár zen pont. Nem lenne jobb azt vásárolni inkább? Nem tudom.
-
#440 nem tudom bug e de hiába van sapkám nem látszik a karin,ez miért lehet? -
#439 99% hogy lesz wipe. -
#438 ha nézted, sorry ennyi volt, nem jó a minőség
nade, véleményem a játékról: ugyanaz, mint nektek
- van benne valami, ami megfog, jó vele játszani, pörgős
- picit furák a spellek, a wizard tényleg olyan.. érdekes, nem pont erre számítottam
- az ingyenességével együtt tuti kipróbálós lesz a teljes verzió
- viszont a fizetős rendszerben nem vagyok biztos, már most is láttam 1-2 vendornál igazi pénzért vehető cuccot, ami látványosan erősnek tűnt (pl. a wizard fegyverét, vagy akár nyakláncot)
- egy nagyon minimális gagyifaktort azért éreztem, pl. ahogy csata közben a half-elf wizard leányzóm pakolja a lábait.. mintha nagyon-nagyon megb*szták volna, inkább gáz mint vicces
- éshát igen, meg kell próbálni elvonatkoztatni a neverwinter névtől, mert ahhoz kevéske köze van
- overall: tetszik, jóféle játék lesz ez -
#437 akkor toljak streamet ?
szerk.: tolok, aztán majd látod
http://hu.twitch.tv/jonnyka -
aknakukac96 #436 Már csekkoltam ma reggel, elfogytak onnan is... -
Susarc #435 http://www.destructoid.com/here-are-2-000-beta-codes-for-the-d-d-mmo-neverwinter--248060.phtml -
aknakukac96 #434 Ha a PC Gameres módszerre gondolsz, nekem az nem működik, mert azt írja a Google Play, hogy nem elérhető a szolgáltatás a régiómban, vagy mi.
De hálás lennék, ha belinkelnéd 37x-re nekem, mert már mindenhonnan elfogyott az ingyen kulcs... -
Susarc #433 36x lett leirva,linkelve hogyan kaphat BÁRKI béta kulcsot!!! -
aknakukac96 #432 Nincs kedve valakinek egy kis streamet nyomatni?Ha már kulcsot nem szereztem, legalább valakit nézhessek, aki játszik vele:) -
KaBuTo666 #431 képeket gyerekek képeket, nyomassátok az ingame képeket!!!444négy -
#430 nem lesz, minden játékban meg szokták hagyni a béta karaktereket -
xidiotequex #429 Biztos megköveztek de lesz wipe késöbb? -
#428 16 rugom társával
nagyon jó a foundry rendszer meg a játék is
-
BongoBácsi #427 Olyan problémám van, hogy hiába regisztrálok nem fogadja el az accountom azt írja invalid username or password, már kétszer reggeltem ugyanez. Más is találkozott ilyen jellegű problémával ? -
#426 nem igazán -
soundsonic #425 Ugye Te vagy Eligor? Mintha SWtOR-ban is ez lett volna a neved nem? -
soundsonic #424 2-ről tudok: Fearless és Nunquam Retro, de nem tudom van e tgf -
#423 tegnap linkelte sonic -
#422 Ja ez engem is érdekel, van magyar?
-
xidiotequex #421 Hihetetlen jó a játék. Magyar guild van már? :)
Bár ma pont újra kéne húznom a régen megérett windowst szóval a mai nap elmegy ezzel (lehet). Éjszakázás lesz :p -
aknakukac96 #420 Már azt is nagyon köszönöm, hogy időt fordítasz az én bajomra! -
Although #419 Körbekérdezem a külföldi játszótársakat, meg pár magyart, saját is tőlük van. De nem ígérek semmit. -
aknakukac96 #418 Akinek nem jött be a játék és esetleg fölöslegesség vált az accountja, vagy ha van valakinek béta kulcsa, akkor azt szívesen elfogadom:)
Sajnos már sehonnan sem tudok kulcsot szerezni, mindenhol elfogyott:( -
soundsonic #417 -
soundsonic #416 nikotin@soundsonic1 <-azt hiszem így -
foxxi #415 -
titani #414 Akinek még nem lenne kulcsa :
Key Generator
-
Although #413 huh oké, nem figyeltem, tehát, egyelőre. Több nyelvtani hiba is volt harsz nem harsz hanem harc. Mindig megfogadom figyelek de sose sikerül. Főleg ha szimultánba még mást is írok. -
#412 izé friends-hez adáshoz kell a handle neved, akármi is az -
#411 ezt te direkt csinálod velem
EGYELŐRE
egyelőre
itt! példa! -
soundsonic #410 majd ha élesbe megy a játék rpg-s nevem lesz :) -
Although #409 Emlékszem anno az első években amit a conanba töltöttem mennyit reklamáltak a funcomnál az rpsek a nevek miatt. Hogy legalább a neveket amiket választ az ember, az ne lógjon ki úgymond :) Egy csomó oldalt végignéztem míg találtam egy oldalt ahol lehetett generálni megfelelő neveket :) Persze idővel egyszerűen lekapcsolták a nevek megjelenítését. -
Although #408 :) -
soundsonic #407 Szép a karakterem mi?:D Viszont a half-orcs még morbidabb alapból. -
#406 á most kaptam másik béta meghívást szuperhősös szimulátor Xd(NDA)van -
soundsonic #405 ha jól értelmeztem e szerint az külön kaszt lesz: mmorpg.comDobókéseket viszont elég jól dobál :) -
Although #404 Igen nevezzük első benyomásoknak.
Nekem ez az első ilyen rendszerű játék(TSW, Conan,SWTOR) mind a régi világ. Bár a conanba tettek active blokkot de működik anélkül is. Mindig vannak mérlegelési szempontok( lore, harszrendszer, questek,stb) A GW2-be nem vágtam bele mert semmi se érdekelt belőle. Itt viszont bejött a perfect számítása. Anno azt a világot szerettem, bár a csini elfes játékok nem nagyon érdekeltek, el kell ismerni a Bioware nagyot alkotott ezzel. Kíváncsi vagyok mit ad vissza az a gama. De egyenlőre elakadtam a TSW-be szóval nincs időm most. Meg amúgy is megszoktam várni míg a "minden szar" felkiáltással tovább állók lelépnek. akkor már nem fog ennyire laggolni meg a bug is kevesebb lesz :) -
#403 azon agyaltam hogy nem annak lesz valami rangeres fejlődési ága? -
soundsonic #402 csináltam először egy kis guardiant, de hamar meguntam, vagy nem tudtam kellőképp használni, na de a rouge az valami táp nagyon! :))