Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!
Tagfelvétel van most! Keress meg engem vagy a klánt a keresővel(social/find guild).😊
Estefelé vagy késő délután már sokan szoktunk lenni online.
Szia,
@kozi001
Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni, hogy a Hungarian Lords-ba hogyan/hol kell jelentkezni? Plusz: mik a feltételek? (Pl. lvl hánytól vesztek fel embert, meg hasonlók.)
2 napja regeltem a game-be, ezért sajnos még szinte semmit nem tudok róla, de eddig eléggé tetszik.

Üdv: Csillag

Szia!
A játék egészen jó. Most jön nemsokára a module 6: új instákkal és új classal, a paladinnal.

Neverwinter: module 6: Temple of Elemental Evil.
Ha Magyar klánt keresel, akkor keresd a Hungarian Lords klán-t vagy engem:

Üdv,
@kozi001
Sziasztok!
Érdeklödnék hogy van e még aktiv magyar guild a játékban illetve hogy teljesen f2p-ként mennyire élvezhetö?
Köszönöm, megnézem 😊
RAZOR27
a térképnél van valami gomb amivel lehet váltani hanyas channel-re akarsz menni. Most nincs letöltve nálam a játék, szóval pontosan nemtudom, de ott van a térkép körül valahol emlékeim szerint.
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2014.11.26. 21:19:29

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sziasztok!

Segítsetek légyszi, párommal regisztráltunk a játékra játszottunk is de először külön és beértünk az első városba, de nem látjuk egymást a játékban. Ha rákeresek a nevére látja is , de mindketten egy helyen állunk és mégsem látjuk egymást. Hogyan lehet egy szerverre menni?
Köszi az infót.
Szuper munka, nagyon kösz, hogy feltetted!Remekül tudom majd használni az egyelőre parkolópályán lévő 60-as CW-mnél! Jó lenne hasonló tippeket olvasni ékes anyanyelvünkön az egyes insták nyerő taktikáiról is. 😊
CW guide magyarul:

cw guide
Nem lett erősebb a CW!
CNben 28k-30k dpst is tudtam csinálni most csak 24-26k-t.
Ráadásul itt az új HR és különösen a warlock ami nagyon sok dpst tud majd csinálni.

Talán úgy lehet fogalmazni h kompetitív maradt a CW, de a HR/Warlock több dpst csinál.

Pvpben erősebb lett de azt úgyis nerfelik a sok hiszti miatt.
Sziasztok csak annyit szeretnék irni hogy a CW szerintem nem gyengébb lett inkább erösebb
Fatmax amire te gondolsz az a GM help
nyomj H-- request GM help-- stuck--unable to progress through a mission--abort quest erre kidob az instábol de felül megjelenik a returne to instance felirat azzal vissza is tudsz lépni. pirate king be szokták használni az utolso boss elött
Nem értem miért bomlik fel egy guild amiatt h "elkúrták a nightmare lockboxokat és a teszt szerveres drop rate került be a patchel az éles szerverre is igy mindenki 10perc alatt kinyitott vagy 5 mountot".

Ilyenkor egy boldog, gazdag guild születik sok mounttal nem?
De a játékhoz mindenképpen több countent jött ki amióta nem játszottam. Anno sok magyar abba hagyta és a guildünk is igy bomlott fel mert elkúrták a nightmare lockboxokat és a teszt szerveres drop rate került be a patchel az éles szerverre is igy mindenki 10perc alatt kinyitott vagy 5 mountot a gm-eket kiakadtak leállították a szervert de nem tudtak rollbackelni mivel fizetõs cikkrõl van szó. Szóval maradt.
De a nagy PvP utáni részt követett egy PvE boss fight. Ott lehetett runnolni míg a másik kilép és vissza. így a boss elé kerültek. Sajnos már rég nem játszottam és a tudásom megkopott de ez akkor még ment. Lehet azóta patchelték bár nem sok változás láttam minap beléptem és még mindig irdatlan fps lag a városban 😊 (megeszi az i7 7740k-t reggelire 😞 )
Köszi a választ !
Valahogy egyébként megoldható, mert azért van hogy sikerül átevickélni, és volt olyan, hogy egy másik kari feküdt meg a szakasz eleje körül, megvárta hogy átérjenek a többiek, majd a végén mellettünk éledt újra. De akkor valószínû a "reloggolásban" kell keresni a megoldást !
Tudtommal nincs olyan módszer, hogy a dungeon adott szakaszán kilépsz, a többiek továbbmennek, majd Te visszalépsz a többiekhez valahol máshol. Tudsz reloggolni(ezt a magas lag miatt én is szoktam használni dungeonokban), de akkor is ugyanoda rak vissza, ahol elõzõleg voltál. 😞
A CW-vel én is megfekszem párszor, de szólni kell a többieknek, hogy pucolják ki az utat, ne rohanjanak esztelenül elõre.
Sziasztok !
Arról szeretnék , egy okítást kapni, hogy hogyan kell az "instát" úgy elhagyni , hogy vissza tudjak menni. A pirate king utolsó elõtti szakaszánál szoktak a harcos karik átrohanni mindenen a puhatestû mágus meg megfekszik. Itt kéne ugye a ki/be lépés, de hogyan ? A karakter képre jobb gombos menüben a "leave party" opció van. Azzal nem tudok visszalépni. ( Nagy élmény volt az utolsó menet és a végsõ loot elõtt kilépni :S )
Segítséget elõre is köszönöm.
CWt gearelni?
A pvpzés egy egyszerû megoldás lenne. Ha az nem akkor a T1 archmage setet kellene kifarmolni. Ezt vagy T1es instákból lehet megtenni vagy az árát kell kifarmolni PKzásból DD alatt.
Nem tudom mekkora a GSed, de Pirate Kingba nem kell olyan nagyon nagy mert úgyis lemegy.

Professionból pedig igazából csak a leadershipnek van értelme hosszû távon.

Ha a T1 megvan akkor jöhet a T2 High Vizier set , ami jelenleg is BIs gear és elég erõs. Ezzel már szinte bármit lehet farmolni DK, CN 1/4 stb késõbb CN 4/4.
Talán valaki tud segíteni. Van már egy 60-as GWF-em és nemsokára a CW-m is eléri a max. szintet. Õszintén szólva nem szeretnék pénzt költeni a játékban. Nyilván ennek is köszönhetõ, hogy a karaktereim gearscore-ja nagyon elmarad a kívánatostól. A fightert annak idején beöltöztettem PVP-ben gyûjtött Glory-ból vett lilákba, de a CW-vel valahogy nincs kedvem ugyanehhez. Van-e javaslatotok, hogyan lenne érdemes a CW-vel geart gyûjteni? Az abszurd a dologban, hogy pont a gyenge gear miatt nem lennék életképes azokban az epic dungeonokban, ahol erõsebb cuccokat tudnék gyûjteni. A szakmázással már nagyot buktam, hónapok alatt elértem, hogy kimaxoltam a páncélkovács szakmát, gondoltam, majd gyártom a lilákat és eladom jó drágán. Kiderült, hogy kék ill. lila szerszámok alatt ne is álmodjak slotos(gemmed) cuccok gyártásáról, ami meg nem slotos, azt a kutya se veszi meg. Úgyhogy elcsesztem egy rakás AD-t Dragon Egg-re, és legyártottam két lila cuccot, amit hónapok óta senki se akar megvenni...😞 Vagyis itt is költenie kell annak, aki keresni akar.
A GWF-em egyelõre parkolópályán van, mivel PUG-okba nem annyira keresett, mint a CW. Pedig az õ gearjét sem ártana felhúzni.
lajgut és Atiti: a Hungarikum jelenleg is aktív magyar guild, nemrég léptem be én is. Várnak casual és kocka tagokat egyaránt, nincs kötelezõ event. Bár az is igaz, hogy guilden belül összeszokott kisebb csapatok vannak, akik együtt instáznak, PVP-znek, és egy hozzám hasonló újoncnak nem könnyû a veteránoktól segítséget kérni. Úgyhogy marad továbbra is a PUG, de legalább van kikkel magyarul dumálni...😊
Atiti
én is most kezdtem újra,ha van még aktív magyar játékos,akkor írjon rám nyugodtan. a nevem Saikyn 60lvl cleric

csõ all nem rég kezdtem a játékot, szeretnék vmi magyar guildbe kerülni mert még sok mindenrõl fingom sincs ebben a gameban, a Clericrõl már sajna tom hogy kb annyit ér mint egy marék lepkefing, de másrol alig-alig. Pls irjon vki gamen belül Markusz néven játszok köszi.
Mod4re gyakorlatilag a kõkarszakba visszanerfelik a CWt ezek a szánalmak!

Asszem Spellstorm helyett Firemage vagy Warlock lesz a main karim. (ha kijön)

GWF nem lesz a mainem, mert 12 éves kölköknek, casualeknek vagy betanított majmoknak való.

HR nem lesz a mainem, mert csak ugrál össze-vissza. Nem lehet gyógyítani, nem lehet rá stratégiát építeni h a farmot gyórsítsa.
TheGrinder
Van aktív magyar guild?

Nos pve szempontból valóban elég sovány a mod3. Összesen egy epic skirmisht adtak ki és a Heroic Encountereket az "openworld" területen.

Mod4ben állítólag adnak ki újabb instákat.
Az, hogy über mega szuper epic erõs vagy...vagy nem.
Ez engem már nem fog érinteni. Ahogy láttam továbbra sincs semmi end game content. Megszerzed a legjobb szettet és akkor mi van?
A black ice set valószínûleg jobb lesz mint a High Vizier CWnek.

Bár még fullba nincs meg senkinek.
Engem nem kapott el a röhögõgörcs, mikor meglett a full pvp set, és lószart se ér... 😊
Nem telepíteném fel újra, ha nem bánod, de megvan a sárkány által dobott orb+tali páros és full high vizier-ben voltam már tavaly is, de van egy full shadow szett is. Most annyit csináltam, hogy vettem 3 ilyen új izét, artifact-ot vagy mit, lett 14k GS úgy, hogy csak kékek, igazából nem látom miért kellene itt grindelni, ha az 1 évvel ezelõtti szett a legjobb még mindig, csak azért nem fogok elkezdeni játszani, hogy artifactot húzzak és elérjem a 17k GS-t.
Képeket kérnék hogy miben vagy, hogy állsz statilag! 😊
Beléptem, gyakorlatilag nincs új gear, ami jobb lenne, CW-m van legjobb szettben, fullosan, nem igazán látom értelmét az újrakezdésnek.
Nagyon köszönöm, végre felszabadul egy csomó helyem! 😊
RAZOR27
Beszámít. Viszont most volt egy kisebb rezetelés vagy bug vagy istentudja, pár item nem jelent meg nálam. Pl call to arms-os itemek, meg olyanok amiket a bankba tettem, de amikor kivettem egybõl jelezte hogy megvan azért. Lehet csak azért mert rég léptem be. Salvageld a fenébe azt kész 😄

Lenne egy kérdésem, bár tartok tõle, hogy ebben a kihalt fórumban nem kapok választ:
A Collection-okról lenne szó. Cipelem magammal az eddig összeszedett páncélszetteket(Sharandar, Deadring), de nagy részükre nincs szükségem és csak foglalják a helyet a batyumban és a bankban.Ha valamelyik nem kell és eladom vagy Salvagelem, akkor is beszámít a bonusba, hogy már egyszer összeszedtem?
Loggolj be gyorsan, rengeteg az új tartalom, elég csak az új Icewind Dale modult említenem.
Sziasztok!

Tavaly nyáron toltam a játékot egy CW-al, 12k GS-el hagytam abba, mert nem volt több játszható content. Most mi a helyzet ilyen téren?
RAZOR27
van még pár kulcs. nem nagy cucc, de hátha valakinek jól jön ^^

Hogy tudok az altomnak aranyat küldeni?Egyáltalán lehetséges ez? Tudom, hogy AD-t lehet.
Fpocok
Miért kéne letörölnöd?
Rakd minimumra és egyesével állítgasd fel, nézd meg melyik okozza. Kurva sok csúszka van, lehet rájössz, mi a hiba oka.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Belton
13.14es volt fent catalystbol most le szedtem a legujjabbat 14.4 es es ugyan az. Az elöbb mediumra raktam mindent 45-60 Fps instaba és gondolt egyett 2-3 fps. le vettem a graot minimumra mindent és akkor vissza állt 60 ra. Néztem HW monitoral CPU 4x core max 63 celsius VGA max 73 celsius.
De ez nem igaz tökeletesen fut és akkor emiatt kell le törölnom pedig tetszi ka játék....
Nem tudom milyen drivert lehetne fel rakni.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Fpocok
Hasonló gépem van, én nem tapasztaltam ilyet. Próbáltál másik videókártya drivert?

Belton
Hali.

Le írom hátha tudtok valami segítséget nyújtani , márha jár még ide valaki 😄

Mostanában egy marha idegesítõ dolog huzza az agyam a játékba, mégpedig Instázok vagy akár pvpzek egyszer csak gondol a játék és 30-vagy 50 FPS rõl le esik 5-8 ra egy kis ideig majd vissza ugrik a rendes FPS re , ezt eddig semmi mas játékban nem vettem észre nagyrészt akkor amikor nagon sok lightning effect van vagy sok mindenki van egy helyen ( az fps em fix nem esik le csak kis idõ utan de akkor is egészen 4-5 re 30-40 rõl)
Full HD Max grafon játszom és soha nem volt smmi jatekkal gondom ezzel se pl ha siman questelek akkor 45-60 FPS. Na mármost ez azert idegesit mert a játékom rovására megy a masik meg hogy azért nem szar a konfigom és nem ezt várom tõle.
Phenom2x4 955 8giga ddr3 asrock extreme 3 lap Sapphire vapor X Hd6850 OC (1gig)
Idõnként fordul elõ és nagy tömegbe de csak le esik majd vissza megy (nem töltve áll meg a kép hanem folyamatos 4-5 FPs majd ujra 30-40) De az Fps es dropp se sürün jelentkezik.

Ha valaki tud valami okossagot akkor pls help me.
Ja még annyi hogy ha le veszem minimumra total minimumra akkor nem jelentkezik soha de azért ezzel a konfiggal nem hiszem hogy minimum grafon kellene mennie , fõleg hogy alapbol maxra rak mindent a default.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Megvan réges rég a full pvp set, de kb lószart nem ér sok-sok lejátszott meccs után se...visszarakom a rendeset, ugyan ott vagyok...pedig a statok is változnak nem kicsit, ez a tenacity mint ha semmit se érne, vicc az egész...
SweeneyTodd
Helló, Sziasztok.

Tudnátok esetleg segíteni, hogy milyen magyar oldalon találnék a kasztokról valami bõvebb infót ? , mert csak majdnem egy évvel ezelötti oldalakat találok mindenhol, azok mennyire aktuálisok még ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Fpocok
Május 13.

Nem semmi! 😊

Kérdés: létezik olyan, hogy több tárgyam is eltûnik az AH-ból, ha sokadszorra újra felteszem aukcióra? Nem olvastam ugyan ilyen megkötésrõl sehol és a márciusi patch-ban sem találtam ehhez hasonlót, de már ismételten tapasztaltam, hogy hipp-hopp, egyik napról a másikra az AH-ban lévõ tárgyaim száma mondjuk 25-rõl 10-re csökkent és a postaládámban sincsenek, hogy esetleg lejárt volna a 4 nap.<#help>
Ennél szorosabb nem is lehetne a meccs. 😊

Már látom, végre kiírták, hogy gond van a szerverrel.remélem, azok a coinjaim, amibõl 7 lehet max., nem fognak eltûnni.