9
  • levente68
    Ne feledd: az iPhone4 is Samsung processzoros!!!
    Lehet, hogy a következő iPhone processzoráról beszélünk...
    Csak megint átnevezik, nehogy szégyenkezzen a nagy amerikai (vagy magyar) álomteló-tulaj a Samu proci miatt...
  • levente68
    Tényleg ennyire érthetetlen?
    Akár egy mobiltelefonról szolgáltathatsz képet FullHD minőségben egy TV-re, kivetítőre, stb...

Aki szerint erre nincs igény, az hol él?

Mennyivel könnyebb így mondjuk egy előadás kellékeit magával cipelni valakinek!
    A zsebében elfér, világos?

Jófajta (!) mobiltelefonok ma is képesek arra, hogy akár 32 GB belső tárhelyen felül SD kártyán MÉG 32 GB adatot tároljanak, ez a jelen!
    Egy méretében kicsit nagyobb cucc, még mindig zsebben elférve ennél is jóval nagyobb tárhelyet is tartalmazhat.

Még kérdés?
  • rumkola
    ezek a hiper android telók hány száz gigásak, hogy 1080-as filmeket bambul vele az emberfia?
  • lenox01
    "584x480"
    *854x480
  • lenox01
    1. Nemtudom tisztaban vagy e vele hogy az iphone4: 960x640
    A jobb Androidos telok: 800x480 vagy 584x480
    2. HDMI kimenet is van mar par Androidos telon: mehet a movie a TV-re.
    Pl ahol most vagyok van nagy LCD tv es egy oras ebedszunetben lehet rajta filmet nezni telorol.

Udv a jovoben.
  • SpecterMATWRZ
    Ezzel a processzorral már akár 1080p-s videókat is nézhetek a kis 320x*** kijelzőn! fuck yes!
  • Piel
    Talán a verseny miatt. Nem baj, ha az utca embere tudja, hogy a Samsung is gyárt processzort. Ez mellett előfordulhat, hogy később ezzel az új pl. multimédiás televíziók okosítását is meg tudják oldani. Nem kis piac a szórakoztató ipar.
  • Crane
    Én komolyan nem értem, mi szükség van erre a processzorra.
  • PhoenixR
    A TI OMAP4széria ki lett felejtve a cikkből.