9
-
levente68 #9 Ne feledd: az iPhone4 is Samsung processzoros!!!
Lehet, hogy a következő iPhone processzoráról beszélünk...
Csak megint átnevezik, nehogy szégyenkezzen a nagy amerikai (vagy magyar) álomteló-tulaj a Samu proci miatt... -
levente68 #8 Tényleg ennyire érthetetlen?
Akár egy mobiltelefonról szolgáltathatsz képet FullHD minőségben egy TV-re, kivetítőre, stb...
Aki szerint erre nincs igény, az hol él?
Mennyivel könnyebb így mondjuk egy előadás kellékeit magával cipelni valakinek!
A zsebében elfér, világos?
Jófajta (!) mobiltelefonok ma is képesek arra, hogy akár 32 GB belső tárhelyen felül SD kártyán MÉG 32 GB adatot tároljanak, ez a jelen!
Egy méretében kicsit nagyobb cucc, még mindig zsebben elférve ennél is jóval nagyobb tárhelyet is tartalmazhat.
Még kérdés? -
rumkola #7 ezek a hiper android telók hány száz gigásak, hogy 1080-as filmeket bambul vele az emberfia? -
lenox01 #6 "584x480"
*854x480 -
lenox01 #5 1. Nemtudom tisztaban vagy e vele hogy az iphone4: 960x640
A jobb Androidos telok: 800x480 vagy 584x480
2. HDMI kimenet is van mar par Androidos telon: mehet a movie a TV-re.
Pl ahol most vagyok van nagy LCD tv es egy oras ebedszunetben lehet rajta filmet nezni telorol.
Udv a jovoben. -
SpecterMATWRZ #4 Ezzel a processzorral már akár 1080p-s videókat is nézhetek a kis 320x*** kijelzőn! fuck yes! -
Piel #3 Talán a verseny miatt. Nem baj, ha az utca embere tudja, hogy a Samsung is gyárt processzort. Ez mellett előfordulhat, hogy később ezzel az új pl. multimédiás televíziók okosítását is meg tudják oldani. Nem kis piac a szórakoztató ipar. -
Crane #2 Én komolyan nem értem, mi szükség van erre a processzorra. -
PhoenixR #1 A TI OMAP4széria ki lett felejtve a cikkből.