Magyarország is érintett az európai warez-razziában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem azért nem tudok felmenni az ország elsõszámú torrent oldalára ,mert javítják...nem pedig ezért.(név nélkül,nem reklám)
Visszatérve,a cikk igazábol nem mond semmit,konkrétan nálunk milyen eredményei voltak a razziának,melyek ezek az oldalak?
Engem tulságosan nem érdekel a lengyel (ZRGKZSZ torrent oldal)
Visszatérve,a cikk igazábol nem mond semmit,konkrétan nálunk milyen eredményei voltak a razziának,melyek ezek az oldalak?
Engem tulságosan nem érdekel a lengyel (ZRGKZSZ torrent oldal)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Nem trackereket, hanem topsiteokat állítottak le, lásd az elõzõ hozzászólásomban a linket. Hatalmas különbség és bár nem hiszem, hogy nagyon visszavetné a warezolást, egy ilyen azért lényegesen nagyobb esemény, mint egy tracker leállítása. Az asva.info szerint egy lengyel site 150-180 terabyte közötti adatot tárolt.
Birom ezeket a razziákat. Leállitanak pár trackert amik 1-2 héten belül újraindulnak. Õk meg verik a mellüket hogy milyen eredményeket értek el.
Szánalmasak <#levele>#levele>
Szánalmasak <#levele>#levele>
A 'The Scene' nem egy fájlcserélõ hálózat neve:
Warez scene
Warez scene
Már megint a fájlcserálõket basztatják és ne azokat, akik pénzért árulják a warezt. Ezek hülyék.
A hülyék. Vegyél lemezt mert mi abból élünk, de egyre inkább halnak ki az optikai meghajtós eszközök, és egyre népszerûbbek az olyanok, amelyekben sosem voltak. (netbook,okostelefon).
Nálam egyetlen optikai meghajtó van a lakásban, az xbox-ban. Nem is értem miért nem veszek lemezt....<#vigyor>#vigyor>
Nálam egyetlen optikai meghajtó van a lakásban, az xbox-ban. Nem is értem miért nem veszek lemezt....<#vigyor>#vigyor>
"Magyarország is érintett az európai warez-razziában" errõl valami részletet is írhatnátok mert a címen kívül egy szó se esik magyarországról...
A szag értõk megszagolják, neg ízlelik és ki böfögik, a hatalmas anyagi károkat melyeket ezek az aljas kalóz átlag emberek okoztak, ahelyett hogy eredeti lemezeket vásároltak volna, amikben már bele van integrálva a többszörös adón és haszonkulcson kívül a szag értõk honoráriuma is!
El tudom képzelni mekkora szakértelem szükségeltetik azoknak a gépeknek az átvizsgálásához. Bohócok.
Azta, és már két éve tudják hogy így mûködik a scene ~20 éve 😄