11
-
#11 Nagyon helyes! Zárják be, számolják fel az összeset!!! -
#10 Remélem azért nem tudok felmenni az ország elsőszámú torrent oldalára ,mert javítják...nem pedig ezért.(név nélkül,nem reklám)
Visszatérve,a cikk igazábol nem mond semmit,konkrétan nálunk milyen eredményei voltak a razziának,melyek ezek az oldalak?
Engem tulságosan nem érdekel a lengyel (ZRGKZSZ torrent oldal) -
gombost #9 Nem trackereket, hanem topsiteokat állítottak le, lásd az előző hozzászólásomban a linket. Hatalmas különbség és bár nem hiszem, hogy nagyon visszavetné a warezolást, egy ilyen azért lényegesen nagyobb esemény, mint egy tracker leállítása. Az asva.info szerint egy lengyel site 150-180 terabyte közötti adatot tárolt. -
chuky123 #8 Birom ezeket a razziákat. Leállitanak pár trackert amik 1-2 héten belül újraindulnak. Ők meg verik a mellüket hogy milyen eredményeket értek el.
Szánalmasak -
gombost #7 A 'The Scene' nem egy fájlcserélő hálózat neve:
Warez scene -
Wittgen #6 Már megint a fájlcserálőket basztatják és ne azokat, akik pénzért árulják a warezt. Ezek hülyék. -
strogg #5 A hülyék. Vegyél lemezt mert mi abból élünk, de egyre inkább halnak ki az optikai meghajtós eszközök, és egyre népszerűbbek az olyanok, amelyekben sosem voltak. (netbook,okostelefon).
Nálam egyetlen optikai meghajtó van a lakásban, az xbox-ban. Nem is értem miért nem veszek lemezt.... -
radical@work #4 "Magyarország is érintett az európai warez-razziában" erről valami részletet is írhatnátok mert a címen kívül egy szó se esik magyarországról... -
MsUser #3 A szag értők megszagolják, neg ízlelik és ki böfögik, a hatalmas anyagi károkat melyeket ezek az aljas kalóz átlag emberek okoztak, ahelyett hogy eredeti lemezeket vásároltak volna, amikben már bele van integrálva a többszörös adón és haszonkulcson kívül a szag értők honoráriuma is! -
SASI #2 El tudom képzelni mekkora szakértelem szükségeltetik azoknak a gépeknek az átvizsgálásához. Bohócok. -
Balazs127 #1 Azta, és már két éve tudják hogy így működik a scene ~20 éve :D