6
  • Zoliz
    #6
    Az emberek figyelemkoncentrációja rövidül, amit a legtapasztaltabb médiavarázslók is elismernek. "Imádom az iPadot - szögezi le Negroponte -, de ma már gyakorlatilag képtelen vagyok arra, hogy hosszabb szöveget elolvassak, mert fél szemmel folyton az e-mailjeimet figyelem, vagy bizonyos szavaknak nézek utána, esetleg átklikkelek máshova".

    Egyedül ezzel értek egyet...
  • FoodLFG
    #5
    "A médiaevolúció ugyanakkor áldozatokat is követel. A papíralapú fényképek eltűntek, az emberek mégis több fotót készítenek, mint valaha. A CD-k uralmának leáldozott
    Most a könyvek, a folyóiratok és az újságok következnek"


    Mindjárt sírok! XD
  • BlackRose
    #4
    Pontosabban a hír kb. az volt, hogy: "The Web Is Dead. Long Live the Internet",

    http://www.wired.com/magazine/2010/08/ff_webrip/all/1

    tehát senki sem temeti az Internetet (sőt soha nem volt ennyire fontos és ez még csak tovább fog fokozódni), csak tény, hogy a Web már ma nem annyira fontos mint évekkel ezelőtt volt. Kezdenek valódi megoldások teret nyerni az Interneten (a megoldások nem csak statikus adatszigetek mint eddig voltak), nem csak kopasz és primitív Web... szóval a fejlődés többé-kevésbé pozitív.
  • htmm
    #3
    "A gólyák az e-mail helyett a közösségi oldalakat használják kapcsolattartásra"
    "hétköznapi kommunikáció színtere az SMS és az e-mail"

    Aha.
  • slickboy
    #2
    Nem várt telefon olyasvalakitől aki nem családtag az tolakodás? Milyen beszűkült világban élnek némelyek? Ki vagy te, hogy fel mersz hívni a mobilomon?

    Mindennapi Facebook és Apple hírünket add meg nekünk ma...
  • MsUser
    #1
    Ez a hír nagyon OFF!
    A semmi jó hosszan, és nagy szakértőktől.