868

Sons of Anarchy - Samcro
  • gabo91
    Jó volt az évad záró rész. Tulajdon képen nem is volt kemény, pl. s3 vége nagyon ütős volt, ez ahoz képest semmi.
    Nagyot nevettem mikor államügyészékhez odakocsikázott a kartel... ők aztán tényleg keményen tolják.

Lehető legjobbra sikerült ez a rész. Igazából annyi elvarratlan dolog volt, amit egy rész alatt nem lehetett volna normálisan megoldani lezárni így lett a legjobb.
    Ha rajtuk ütnek menne a szarakodás, megint börtön köv. évadban vagy bent vannak vagy kiakarják őket hozni, mi lesz clay-el ha megöli akkor még azt is ráverik. Ha nem lesz rajtaütés akkor a srácot hogy hozzák ki, stb. Így pedig a rész elején egy teljesen jó, elképzelhető dologgal megoldottak mindent.

Várom a következő évadot!
  • Micsu
    nagyon adta ez az évad IS, tűkön ülve várom a következőt
  • shaba23 #105
    Meglepő lett a vége, erre nem gondoltam:D
    És most már tudjuk mi lesz a gebasz a következő évadban.
  • [HUN]Crassus
    Áááááá s01e01 és i am in love!.d
  • Micsu
    üdv a klubban :P
  • gabo91
    Elkezdtem nézni én is ezt a remek sorozatot, most értem a 4/13-hoz. Nagyon tetszik, pörgős kemény, tele drámával.
    Második évad volt a kedvencem, harmadik évad utolsó, illetve negyedik első része volt eddig szerintem a legkomolyabb.

mostani részről:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gemma érdekes egy boszorka az biztos. Tetszett ahogy Tara beszólt neki "Hány levelet vettél ki mielőtt oda adtad Jacks-nek?" Nem tudom most mit akar, mi a terve ezzel az egésszel. Jacks-et itt akarja tartani, de minek? Hazudik neki az igazságról, közben csak felhasználja. Szerintem fél attól, hogy Clayt ha kikérdeznék a dolgokról esetleg bemártaná Jemmát is, hogy nem kevés köze volt JT halálához.
    Jacks volt feleségének azt mondta segít neki majd hogy megismerje a gyerekét stb. ... Most hogy komolyan gondolta e vagy hazudott... nem lehet kiszámítani.
    De a leveleket felhasználva Jackel megöleti clayt akkor ő tiszta marad, és eléri azt hogy J. maradjon, viszont Tarának nem fog tetszeni ő lelép.
    Jöhet a drogosku*va.

Egy ponton sántított Jemma meséje csak. Azt mondta J-nek hogy levelekből tudja az igazat, talált egy feljegyzést amit M. ashby írt (gondolom arra rajzolt a kisgyerek) hogy olvassa el a leveleket J. Erre ő megijedt és szoljt Claynek.... és mitől ijedt meg? Ha ő nem tudta az igazat akkor a levelek tartalmával sem lehetett tisztában, nem tudhatta volna miről szólnak.

Kíváncsi leszek J hova megy most majd, a találkozóra vagy a kórházba.
    Ha találkozóra akkor elkapják, Clay szabad lesz, és bemárthatja Jemmát, vagy megöli Clayt és marad, de akkor meg Tara fogja elmondani a teljes igazságot...
    kíváncsi vagyok mi lesz ebből

• Gruffersten
    Fuhuhú, durva szarzuhatag fog a nyakunkba zúdulni 4x14-ben. :)
  • SzinesGeza
    Á, megvárom a következő részt. :)
    Bár én úgy láttam, hogy csak a mellkas jobb oldalát találta el.
    (50 m-ről is le lehet szedni valakit azzal a Glock-kal)
  • Riddick21
    Nézd meg a következő rész promóját, csak még jobban összezavar :D
    Mellbe lőtte, többször is, mellény nem volt rajta (fröcsögött a vér), szerintem még ebben az évadban temetjük.
  • SzinesGeza
    S04E12

Hogy lehet azzal a pisztollyal így mellé lőni?! :)
    Tuti nem hal meg.
  • Micsu
    üt nagyon ez az évad is
  • Victor1103
    Szent szar ez a rész de ütött!

Jövő héten meghosszabbított 1 órás rész lesz+ kapott még egy plusz 14. részt a sorozat az évadhoz, hát igen szükség is van rá mert most aztán igazán beindulnak az események :)

• shaba23 #95
    Basszus, Juice-t szivatják rendesen és még az ág is letörik neki...:)
  • Micsu
    nagyon helyes, ennek az évadnak a minőségével sincs gond
    5. évad berendelve!
  • Micsu
    sztem korán sincs lefutva még ki megy a végén, vagy most pont ezért is jó a sorozat, valszeg ez a feketés szál se lett letudva ennyivel
  • simon7108
    Remélem,hogy nem fogják megölni.Most Unser figyelmeztette őt,legalábbis szerintem azzal a levéllel ez volt a célja,hogy szól végette Jax-nak és akkor remélhetőleg megvédi.Nagyon köcsög döntés lenne az írók részéről ha megölnék őt...
    Pedig az új részben igencsak úgy fest, ez fog történni. Persze nem saját kezüleg teszi meg...
  • simon7108
    csak nem fogja megölni Tara-t...am szerintem már Clay nem lesz sokáig képben.lehetségesnek tartom,hogy Jax annak ellenére amit mondott még ebben az évadban átveszi a helyét.
  • Victor1103
    Ok köszi most már akkor értem. Amúgy has Clay megölné Piney-t az még elmegy kategória lenne, de ha Tara-t nyírná ki. Na az mega WTF lenne:D Mondjuk Donnat is kinyírta anno igaz hogy véletlen..
  • simon7108
    Szerintem kevered.Amit Jax az első évadban olvasott,tehát amit talált egy dobozban majd amit Piney adott neki azt az apja írta.Egy "könyv" úgymond.Abban nem voltak ilyenek írva.Csak arról írt,hogy milyen irányba szeretné elvinni a klubbot.Ezek meg amikről most van szó Belfastból vannak és Maureen Ashby-nek írta őket JT.Ezekben van leírva,hogy sejti azt,hogy Clay meg akarja őt ölni.Am kíváncsi vagyok mi lesz most.Remélem nem fog Clay senkit sem megölni,hogy fedezze magát...
  • simon7108
    Tudod általában szokott lenni egy határ,hogy meddig kell spoilerezni ami a legtöbb sorozatnál itt az SG-n 48 óra.Tehát az új rész után 48 óráig csak spoiler tag-ben lehet írni a részről.Nos tudod a 3. évad már 1 éve véget ért ezért nem éreztem szükségét a spoilernek...
    Ennyi erővel az első évadból is csak spoiler taggal lehet írni ami már 4 éves?Szal mielőtt sértegetni kezdesz kicsit gondolkodj el ezen.
  • Micsu
    4 v 5ös?
  • Victor1103
    Hali nekem a mostani résszel kapcsolatba egy valami nem világos mégpedig:

Ugye most megy a kavarás ezekkel a levelekkel amiket John Teller írt. Na mármost a mostani részben volt egy olyan beszélgetés Clay és Gemma között amiben arról beszéltek, hogy JT a leveleiben tett olyan utalásokat, hogy Clay többször meg akarta ölni és épp ezért ennek nem szabad kiderülnie mert Jax ha megtudja kinyírja Clay-t. Viszont az első évadban amikor Jax olvasta a leveleket és közbe voltak ezek az idézések JT-től akkor azok nem ugyan azok a levelek voltak? Ezek szerint ha Jax elolvasta a leveleket akkor csak sejtheti, hogy Clay ölte meg az apját. Vagy csak én keverem már nagyon össze? Remélem nem fogalmaztam meg túl komplikáltan :D

Amúgy a mai részben kicsit meglepett David Hasselhoff szereplése na erre nem számítottam:D
  • Micsu
    jaja, spoiler taget nem ártana használni
  • Riddick21
    És azokra miért nem gondolsz, TE HÜLYE BAROM ÁLLAT, akik még nem tartanak itt? Hogy szopnád le magad -.-
  • simon7108
    nemrég kezdtem el nézni a sorozatot egy ismerős javaslatára.
    most fejeztem be a 3. évadot és nagy WTF volt a végén:D
    egész végig izgultam,hogy mi lesz ha kiderül,hogy köpött Jax erre a végén kiderül,hogy az egészet a klub szavazta meg...
  • Micsu
    2. rész pipa, zajlanak az események, azt nem mondanám hogy nem halad a storyline előre
  • Micsu
    jó start volt, szépen elindultak az események, kiv vagyok évad végére hogyan változnak a dolgok, valszeg jax álmai se teljesülnek úgy ahogy ő gondolná
  • Victor1103
    Na csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem. Hát nem volt rossz, de a 3. évad kezdéséhez és annak az epizódnak a végén lévő cliffhangerhez képest nem ütött akkorát. Persze biztos jó lesz csak kár hogy már nincs benne az ATF bitch, viszont az új csókában van potenciál szóval ő fogja kavarni a trutyit rendesen.
  • Malakai
    Nem reklám, bejelentés, mert speciális hossz, ennyi.
    Tavalyi évadnyitó is hosszabb volt, de a tv-s világban ettől nem evidens, hogy a következő is az lesz. :)
  • Victor1103
    Hát de a sorozatban főleg az első évadban már volt több mint egy órás rész is nem? nem tudom akkor mire fel reklámozták
  • Malakai
    Reklámokkal együtt 90 perc, ahogy az alap standard műsoridő is reklámokkal együtt 60 perc. :)
    A másfél órából sajna csak 59 perc lett :(
  • Victor1103
    Ma végre folytatódik!!!!:)
  • Victor1103
    én már kibírom erős leszek
  • Malakai
    Annak, aki ezt a pár napot nem bírja ki, annak itt van négy és fél perc spoiler az évadkezdésből (valószinüleg a részeleji zenés kezdés), ami mellesleg speckó másfél órás lesz. :)

• Micsu
    Soa rajongóknak
  • Micsu
    lol, kemény arcokat sikerül összegyűjteni az új évadra
  • Malakai
    Majd jól hozza az alkeszt. :D