868

Sons of Anarchy - Samcro
  • Tikal #147
    Tul van targyalva... Amugy se erdekel ope:)
  • Micsu
    hát pont ez az

addig nem kell benézni, ilyen alapon ha mindenki a "magad fajtához" alkalmazkodna nem is lehetne beszélni semmiről, vágod, ez így van rendjén :P
  • Tikal #145
    Azert irtam hogy szar mert ideges voltam...ha szar lenne akkr nem neznem...
  • Tikal #144
    Kosz hogy te is megmondtad.. Persze hogy alap, tenyleg nem kell hozza egyetem, ettol még beneztem mert kerdezni akartam valamit es felbaszott amit lattam, ennyi. Remelem meg vagy huszan leirjak ezeket a bolcsessegeket...
  • Micsu
    nézek
  • Micsu
    hát alap hogy addig be se nézed egy sorozat topikjába még nem tartok az akt résznél, ehhez nem kell egyetem
  • gabo91
    Ha szar akkor minek nézed. 5. évadnál járunk, aktuális rész után közel egy héttel írtam.
  • Tikal #140
    ok.

A 2. évadnak elég gyöké vége lett... élve hagyták Zobellet mikor már csak be kellett volna menni és lelőni?? pff. Ezt leszámitva rendben volt az évad :)
  • Susarc
    sorozatos topikokban max 1 napig van spoler az aktuális részre! erre ügyelj!
  • Tikal #138
    na bazz, elkezdtem nézni ezt a szart, benézek ide, ere rögtön egy ÓTVAR spoiler...fasza
  • Susarc
    huhh ezt kivesézted rendesen! ,de sokmindenben egyet értek veled! viszont ennyire nem szabad egy filmet a valós élet szerint nézni,mert csak a szórakozásodat ölöd meg vele:P
  • gabo91
    Számomra érdekes egy rész volt.

Értelmetlen volt Op halála.
    Tig "életben tartása" szintén

Minden ugye a béke miatt kell...
    Miért lett egyáltalán ilyen a helyzet?
    Tig miatt. Megölték a lányát, őt is ki akarták nyírni de ő inkább még kettőt megölt.

SOA egy testvériség, és pont hogy Jax az aki annyira a klub érdekeit nézte mindig.
    Mi tulajdonképpen a klub, mi határozza meg? szerintem a tagok. és a lényeg az lenne hogy EGYÜTT legyenek erősek legyen hatalmuk (anno első két évadban még Clay idején volt is tekintélyük)

Átlátszó volt J. akkor amikor nem mondta el a többieknek az udvaron hogy mi a másik feltétel.
    Op a klub végett ment be a börtönbe, neki még a történtek után is ennyit jelentet, feláldozta magát. Miért is? Azért mert a feka azt mondta valakinek meg kell halnia. J miért vitte ki Tiget? Hogy a klubbal el tudja fogadtatni hogy a drogszállítmány fele a fekáknak megy...
    ennyire lenne áruló?
    Közölte a fekával, hogy szavazás után azt csinálhatnak tiggel amit akarnak, ő leszarja. hm

Azt hiszem OP mondta hogy a klub a kevés kis bevételt már régóta csak védelemre költi... hát igen

DE Jax is most mit gondol komolyan. Kijön megcsinálják szavazást, utána meg szarik rá hazamegy?
    Mert profitot csak úgy lehet átadni ha közben dolgozunk is magától nem lesz szállítmány...

Inkább mentek volna neki az őröknek, mint hogy ez legyen.
    És akkor még azt mondja a szemétláda börtönőrnek hogy kimegy aztán megkeresi... ő csak a kivégző volt, nem ő ölte meg OP-ot, Jack legalább annyira felelős mert ő egyezett meg a fekával, illetve aki elrendelte az egészet inkább annak kéne a torkát vágni.
  • ReszegKoldus
    Saját magát, nekiment volna a rendőröknek, csak megakadályozták benne.
  • Micsu
    tiget nem küldhette volna be mivel élve kell, ő maga ment volna szvsz
  • ReszegKoldus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azok számára, akik kedvelik őket, biztos megrendítő lett volna, számomra inkább "végre egyet lehúzhatok a listámról" halál
  • Shiwo
    SPOILER

Szerintetek kit küldött volna be Jax? Tiget? saját maga ment volna be? vagy rátámadt volna a rendőrökre lesz ami lesz alapon? (szerintem saját maga bement volna)

Illetve vajon Tig állja a szavát, és ha döntenie kell Jax és Clay között, akkor Jax mögé áll vagy visszahúz Clay-hez?
  • Micsu
    nagy volt, ez a halál azét jó mert jackieboy valszeg ez végett teljesen más emberré fog válni, hatalamas leszámolásoknak nézünk elébe
  • Malakai
    És egy megrendítő halál lett volna akkor az számodra ha közüllük hal meg valaki? :)
  • Susarc
    JézusAtyaÚrISten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilyen részek basszameg! és még csak S503!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :))
  • SzinesGeza
    Tara? Az egyik legerősebb karakter.
  • Susarc
    ááááá és csak majd valamikor holnap délután tudom nézni:P ááááááá:)
  • ReszegKoldus
    Persze nem lehet mindenkinek a "kedvében járni", de amióta én nézem ezt a sorozatot azt gondolom, hogy Tara, Gemma és Clay nyugodtan megdögölhetne (sajnos erre nyilvánvaló okok miatt nem kerülhetett sor, de azért én még remélek), erre kinyírják az egyik legjobb szereplőt...áh
    Mondjuk valamiért sejtettem, hogy Opie lesz az, miután megtudta, hogy valamelyiküknek meg kell halni...
  • Victor1103
    Úristen ez a rész nagyon durva volt. Amikor elkezdődött nem gondoltam volna, hogy ez fog benne történni. Ez a sorozat van nálam a Breaking Bad szintjén joggal. Ilyen epizódot!
  • ReszegKoldus
    Sorry, I don't get out much.
  • Micsu
    hát érdekes volt, valaki ténykedik a háttérben
  • ReszegKoldus
    Ja az jó kérdés, hogy az új tagok miért gyepálták Unsert :)
  • Susarc
    uccsó 5 sec....WTF????:P
  • Susarc
    aztapicsa ez lesokkolt!!!
  • Evoluti0N
    Jó volt az első rész.
  • shaba23 #117
    Ez nagyon durva lesz
  • ReszegKoldus
    A "változatosság kedvéért" ez egy nagyon kemény évad lesz.
  • Micsu
    MA kezdés, holnapra már a neten lesz az új rész

• ndannyl
    Szerintem Jax álmodja majd ezt. Kb. valami ilyesmit tudok elképzelni. Kizárt, hogy az évad előtt egy ekkora spoiler-t nyomnának.
  • SzinesGeza
    Ha ez tényleg így lesz (nem valami kamu-flashback) akkor elég nagy fos.
  • mistermiskolcz
    5.évados előzetes

Vajon mit akarnak mondani ezzel az igen fura pár másodperccel?
  • Micsu
    összefoglaló a 4 évadról
  • Susarc
    Köszi!

Figyelem! Valami nincs rendben!
    sutterink.blogspot.com a következőből származó tartalmat tartalmaz: cssglobe.com. Ez utóbbi webhelyről pedig tudjuk, hogy kártékony programokat terjeszt. A webhely felkeresése esetén számítógépe vírusfertőzést szenvedhet.
    A Google véleménye szerint kártékony szoftverek kerülhetnek számítógépére, ha folytatja. Ha ezt a webhelyet mér korábban is felkereste, vagy megbízik a webhelyben, elképzelhető, hogy csak nemrég hackertámadás érte. Nem javasoljuk, hogy folytassa. Próbálja újra holnap, vagy menjen máshová.
    cssglobe.com már értesült róla, hogy kártékony programot találtunk a webhelyen. A(z) cssglobe.com helyen talált problémával kapcsolatos további információkért látogasson el ide: Google Diagnosztikai oldal - Biztonságos böngészés.
  • Micsu
    Jimmy Smits az 5. évadban elvileg végig lesz
  • Micsu
    Kurt Sutter a Soa 5. évadjáról Spoilermentesen