465
-
ne gyere ki drága a sör :@ -
kint cola van slágeren,könnyebb szerezni mint zöldet :) -
Beszélgessünk inkább a drogos magyarokról angilában
-
kuss van! ezt te nekem kisköcsög? jobb lenne a világ nélkületek!!!
-
Mekkora SÓHAJ -
Ronny #100 A hír topikban napok óta a melegség helyzetéről folyik a diskurzus, talán nem kellene ide is exportálni a témát. Ha valami egyéni frusztráció lenne az oka, akkor azt tessék a megfelelő csatornákon orvosolni. -
Szánalmas vagy...ha a buzikkal bajod van akkor lesbikkel mért nincs?Ja bocs..azokra ki szoktad csapni a farkad..akkor meg kuss van. -
A National Insurance szám megkapása kb mennyi időt vesz igénybe? Ezt itthonról nem lehet elkezdeni intézni? -
ez igy van, nincs kolbaszbol a kerites, de ha dolgozol es meg jo is vagy abban amit csinalsz, akkor rendesen tudsz elni, nem azt mondom hogy gazdag leszel de nem is ilyen napi problemaid lesznek mint itthon... -
Nem mondtam, hogy nem megy rá... itthon a rohadt szegénység és a pofátlan kizsigerelés idegeli ki a szülőket, de még a magamfajta szingliket is.
A pofátlan rezsiszámlák, adók, és árak - a zsebre dolgozó pol-ok és a kőbunkó gazdagok látványa még a legnyugodtabb embernél is bicskanyitogató.
Sajnos, mindennapi magyar helyzet, hogyha saját lakás építésébe vágsz, rámegy család, egészség, fél életeden át törleszthetsz, és vagy elviszi egy ár, vagy a hitelkamatok emelkednek, vagy adósság, vagy értéken alul kell megválnod tőle, mert szar minden...
Ha pedig albérletbe költözöl egyedól/családdal, akkor bizonytalanság, hatalmas rezsi, és folyamatos rettegés az áremelkedésektől...
Talán, ezért érthető, hogy sokan húznak el innen külhonba. De ott sem kolbászból van a kerítés.
-
Aham itthon nem megy ra a hazassaguk a gurire:D:D:D:D:D:D itt meg szet is szopatnak:DD
Volt sogorom IT-s 5 evig nyomta kint, elotte alapozott Pragaban a DHL kozep europai kozpontjaban, 7k font volt a havi tiszta, mondjuk ko prof...
De a valosagnal maradva elsore kimesz szart hugyot kapsz... itthon jonak tunik aztan amikor kint vagy kene lakast berelni:D -
en eltam mar Nemetorszagban (Mannheim) 1ev, Anglia (Leamington) 2ev, Irorszag (Dublin) 4ev, talan van oszehasonlitasi alapom.
Talan Nemetorszag tetszett legjobban de nem ragsoronam mindenhol jol ereztem magam de eddig az volt leginkabb hasonlatos Mo.-ra ahogy asszony mondja ok hasonlitanak rank a leginkabb (szerintem foditva de ez csak nezopont kerdese).
Anglia szinte jo volt de ott eleg nehez menobb munkat talalni vagy csak nem volt szerencsem de en nem tudtam felverekedni magam az 1100-1300 font per ho szintrol. Melo szempontjabol eddig Irorszag jott be leginkabb de 2008 ota nem kerestem munkat szal nem tom errre fele mostanaban mennyire rozsas a helyzet. -
Engem per pillanat jobban izgat Japán, mint Anglia.
Az tántorít a brit szigettől, hogy boldog-boldogtalan oda akar jutni... és bizony, a sokszor igencsak alpári magyar vendégmunkások nem a jó hírünket keltik. Ismerősi körömben sokan egyenesen Mekkának, Paradicsomnak képzelik az országot... pedig hát nem az.
Azok, akik nem csak rövid távon akartak meggazdagodni [érdekes módon, egy házaspár], közel 5 éve élnek kinn - de ráment a házasságuk a gürire.
Persze, jól élnek, árurakodó-targoncás, meg eladóként, meg mindenesként, de (m)ilyen áron...
-
Sziasztok! Szerintetek szakácsként mennyire lehet munkát találni, és mennyire lehet megélni? Még nem vagyok az, de ilyen téren gondolkozom és mindenképp ki szeretnék költözni külföldre (MO-ról). -
háleluja :)
pedig nem is olyan rég halottam a hírt... -
Vonj párhuzamot. -
G_ArchAngel #89 Szerencsere el meg a Prof... -
most ez h jött ide?
de jó kedvemben vagyok válaszolok :) 190magas vagyok asszem ez önmagáért beszél :D
bár volt 1fizikus a feketelyukat kutatta és tök nyomi volt szegény de a tudása miatt felnéztem rá,már nem él és ha jól tom ő nem is volt születésétől fogva székbe.
kielégített? -
Gondolom azt is lenézed, aki születésétől fogva tolókocsival közlekedik. -
Namost a buzik, vagy Anglia a téma?!? Esetleg máh megint azok a buzi Angolok! D?:D:D:D:D::DDD -
te figy má! anyuéknak elmondtad már? nekem beszélhetsz róla, csak lenézlek érte meg kinevetlek.
de ha már kérded h mihez is értek akko bazz itt a válasz a buzuláson kívül mindenhez mert én 1 igazi férfi vagyok!!! :D -
Te konkrétan mihez is értesz? Ja, hogy semmihez? Csak a szexuális orientációd az amit fel tudsz mutatni? Akkor érthető a frusztráltság és az irigységből fakadó gyűlölet. -
lol nem tudtam pedig mindig néztem a seggét :)
ezek után asszem máshogy fogok ránézni arra a feliratra :D
-
G_ArchAngel #82 khm...
mikor láttad utoljára lánynak örülni egy futam után? -
bebaszna ha még ő is bebuzulna... -
G_ArchAngel #80 azért Valentino Rossi tud motorozni is... -
-
meg persze a segget is fényesre nyalják... -
na ne szívass!!!
a buzik max a szép ruhákhoz értenek meg a seggkitörléséhez :D -
ja :D -
Dobronski #75 cool story bro... -
Ha az a "genetikai selejt" jobb képességekkel rendelkezik, alkalmasabb a munkára, mint te, akkor többet is keres. Üdv a kapitalizmusban. -
G_ArchAngel #73 Hat nalam ez nem mukodik, de adtam neki egy CMD+A-t, így ezentúl könnyebben váltok majd:) -
télleg jó shortcut :p -
Alt+shift oztán máris angol bill a magyar bill is. ;D
Persze ha alapból angol van... :C
Ámde.
Mennyit keres odakintegy villamosmérnök? xd -
G_ArchAngel #70 angol minden gepem, angol a billentyuzet, azon meg sokminden mashol van, de ezt preferalom, ha valahova ertelmesen akarok irni (nem SG vagy egyeb forum/blog), akkor atvaltok...
Ha magyar bill. lenne a gepeimhez, akkor lehet mashogy allnek hozza, de engem nem zavar:) -
:O
Nyáron vannak napok hogy a leírt szövegem 90%-a angol ámde nem szoktam ideoda váltogatni. :o Érdekes. :o -
naja ezis 1 nézőpont :D
bár annyi lezbit ismernék mint buzit,mingyá rózsaszínben látnám a világot :) -
G_ArchAngel #67 ez eleg kirekeszto hozzaallas:(
en inkabb annak orulok, hogy tobb csaj marad :) -
ja engem spec zavar h 1 genetikai selejt 1 abnormális lény többet kaszíroz... nincs értelme szánalmas kis életüknek!!!