Élet Angliában
← ElőzőOldal 10 / 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyik haverom van kint úgy 4 hónapja.Takarítani ment ki.A barátnõjével együtt.Nem tudom h mi van vele mert azóta nem nagyon beszélgettem vele,de majd hamarosan felhívom és akkor megírom h milyen az élet arrafelé.😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én az angolom miatt akarok menni elsõsorban, nem érdekel ha droid\szolga\robot leszek 1 évig. Olcsó szórakozásnak megteszi majd az is hogy gépezek😄D Azért köszi a tanácsot😊
*Posse*T.W.D*
Jó is az élet itt Angliában, nekem tetszik. Kedvesek az emberek, pénz van dögivel, kajájuk lehetne egy kicsit fûszeresebb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ja igen.
az angol nem dolgozik úgy ahogy mi értjük a munkát.
õ csak vezet. a vendégmunkás meg dolgozzon babérért.
az angol nem dolgozik úgy ahogy mi értjük a munkát.
õ csak vezet. a vendégmunkás meg dolgozzon babérért.
u dont have to listen anybody else but me
de miféle személyszállítás?
itthon miféle személyszállítás létezik?
taxi - bicikli - tömegközlekedés - gyalogos (ki)lét...
taxi mint írtam olcsó, bicikli helyhez kötött - tömegközelekedés kinnt nagyon drága (de minõségi) - gyalog meg mimámó
egyéb? 😄
itthon miféle személyszállítás létezik?
taxi - bicikli - tömegközlekedés - gyalogos (ki)lét...
taxi mint írtam olcsó, bicikli helyhez kötött - tömegközelekedés kinnt nagyon drága (de minõségi) - gyalog meg mimámó
egyéb? 😄
bazz kaszi...én voltam,tapasztaltam...
az én tanácsom az h ne maradj sokáig.
kaja olcsó,ruha olcsó,mûszaki cikk olcsó,autó olcsó-fenttartani baszom sok ,ám ha nem csak a melo és az ágyad közt akarsz ingázni akkor az kurva drága és kb el is fogy a lé ha az életet választod.
és emlékezz erre a mondatomra: csak szolgák vagyunk!!! mert õk így gondolnak ránk!!!
az én tanácsom az h ne maradj sokáig.
kaja olcsó,ruha olcsó,mûszaki cikk olcsó,autó olcsó-fenttartani baszom sok ,ám ha nem csak a melo és az ágyad közt akarsz ingázni akkor az kurva drága és kb el is fogy a lé ha az életet választod.
és emlékezz erre a mondatomra: csak szolgák vagyunk!!! mert õk így gondolnak ránk!!!
Malév ? <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Kicsit félreérthetõ voltam...😊 Olyan céget keresek, aki Magyarországról Angliába vállal személyszállítást.
*Posse*T.W.D*
nõvérem három éve kinnt lakik.
személyszállítás?
hát ha már hárman vagytok, akkor olcsóbb a taxi mint tömegközlekedni. probléma megoldva 😊
személyszállítás?
hát ha már hárman vagytok, akkor olcsóbb a taxi mint tömegközlekedni. probléma megoldva 😊
Sziasztok!
Hónap végén költözöm ki Angliába, és szeretnék minél több információt begyûjteni a kinti életrõl.
Ismerõsökhöz megyek, Szállás megoldva, már "csak" munkát kell kint találnom. 😛
A topik célja az lenne, hogy a már kint élõ, és dolgozó fórumozók megosszák kinti tapasztalataikat, segítsük egymást informálni, mire kell odafigyelni, mik a buktatók, stb.
Amellett, hogy szívesen várok minden tanácsot, rögtön lenne is egy kérdésem. Tudtok olyan cégeket akik személyszállítással foglalkoznak Angliába?
Hónap végén költözöm ki Angliába, és szeretnék minél több információt begyûjteni a kinti életrõl.
Ismerõsökhöz megyek, Szállás megoldva, már "csak" munkát kell kint találnom. 😛
A topik célja az lenne, hogy a már kint élõ, és dolgozó fórumozók megosszák kinti tapasztalataikat, segítsük egymást informálni, mire kell odafigyelni, mik a buktatók, stb.
Amellett, hogy szívesen várok minden tanácsot, rögtön lenne is egy kérdésem. Tudtok olyan cégeket akik személyszállítással foglalkoznak Angliába?
*Posse*T.W.D*
← ElőzőOldal 10 / 10