Állatrendőrség?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az állatok a természet törvényei szerint élnek, amibe "belerondít" az Ember, aki viszont a természet törvényei ellen munkálkodik....igencsak nagy erõbedobással...lásd lassorta (#57) utolsó mondata!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
fry day fry day sálálálláláá
és úgy érzem, hogy az utóbbi néhány igen megrázó természeti katasztrófái adnak egy kis bizonyítékot arra, hogy valami nagyon nincs rendben a világon.
Szentendrén sétálunk és a macskaköves úton vánszorgott a kockákon bugdácsolva (balszerencséjére túl sûrû volt és nem fért közé) jött egy kocsi, gyorsan felkaptam és kitettem az út szélére egy kertbe!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
igazából nem csak kutyával vagyok így macskát sünit bármi találok 😄 segítek rajta pl sün? ma jöttem haza azt az árokba volt 1 😄 kiszedtem mert önerejébõl sose tudott volna kijönni...
meg gondoljunk bele, mi mennyire fel lennénk háborodva ha nálunk "okosabb" lény állandóan baszogatna? (csak okosabb mert 1 kurva ember 1 kutyához képest sose lesz erõsebb)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az állatot azóta elaltatták" inkább a szülõket és a gyerekeket kellett volna elaltatni 😊 amit 1 viperával én meg is tennék 😊
"Egy társadalmat az jellemez a legjobban, ahogy az állatokkal bánik!"
és ez nagyon igaz!
<#felkialtas>#felkialtas>
GET OVER HERE!
ennyit a kutyákról
Ifjjunior
"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfõn megyek a pénzért..."
Akkor titeket kéne bezárni "állatvédõk" mert panelban tartjátok a pincsikutyát, mindenféle retek kaján etetitek, majd hülye ruhákat aggatok rá, meg lenyirjátok a szõrét.
Budapesti Állatmentõk
De egyenlõre csak Budapesten és környékén folyik a "mentés"!
Akit bõvebben érdekel a téma a fenti lapon vagy PetsLove itt tájékozódhat!
Sajna egyenlõre tényleg csak civil szervezetként mûködik, de szerencsére a rendõrök is készségesek és segítenek!
Van rendes "akciócsoport" és szó szerint folyik az állatok mentése!
Szóval akinek tudomása van kínzott vagy nagyon rossz körülmények között tartott állatokról nyugodtan szóljon!
Aki együtt érez szerencsétlen állatokkal és kész tenni és értük neki pedig: önkéntes jelentkezés
Ifjjunior
"Magyarország, ahol álmomban se járnék, Magyarorszááág"
Nem szép dolog a rendõrséget bántani... ejnye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mindenesetre ez egy "kivesézni való" téma... 😊
Ifjjunior
Mikor volt itt állatrendõrség? Ace Ventura nem számít!
Egyébként változik a szemlélet és pozitív irányban.
Vannak már a büntetõjog által is szankcionált alap jogaik. 2004-tõl az állatkínzás bûncselekmény, 2008-ban szigorították. Korábban legfeljebb rongálás volt. Viszont csak gerinces állatokra vonatkozik.
Egy szúnyognak nincsenek jogai!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ifjjunior
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egy állatrendõrséghez, sok telephelyre lenne szükség, ahova ugye elhelyezik az esetleg kóbor vagy bántalmazott állatot, ami ugyancsak nem olcsó és ez is államilag fizetett dolog lenne.
sajnos az ország jelen anyagi helyzete miatt, elég kevés esély van rá, h ezt akármilyen alapítvány vagy szervezet a parlamant elé vinné.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
>:C