Bemutatta az Ontariót az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(sokat számít a felhasználó is)és itt nem a mutherre gondolok,egyébként is ez a cikkhez ,hogyan is kapcsolódik?
Ja hogy az AMD fake?
Látom még egy ,hozzáértönk van!
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Azért ez a mondat elgondolkodtató... ANYU biztos örült
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Bocs, de ezt mindenkivel meg kellett osztanom. <#nezze>#nezze>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Nemrég vettem egy GIGABYTE GA-D510UD alaplapot, ez már az új atom procit tartalmazza (cpu mellé integrált VGA kártyával), a a hozzá tervezett NM10 chipszettel. Az intel referencia alaplapja (desktop mini-ITX) 15-17 Watt körül fogyaszt IDLE állapotban. Az általam használt kicsit többet, ugyanis van rajta 1-2 extra.
Mindenesetre azt hiszem, ha hasonló, vagy kicsit nagyobb energiafelvételû desktop alaplapot össze tud hozni az AMD, lényegesen nagyobb számítási teljesítménnyel, annak mindenképp lesz helye a piacon, fõleg, ha képes lesz a full HD anyagok lejátszására.