29
-
Csillagf3nyke #29 Úgy tűnik, már a rajongók sem bírták tovább cérnával, és elkészítettek egy jó kis videót, amelyet a Duke Nukem franchise ihletett... XD
Duke Nukem - Fate of Humanity -
Mat666 #28 én is erre gondoltam.
Az lesz a vicces hogy ha majd megjelenik egyszer valamikor egy átlagos FPS-t kapunk és nem lesz benne semmi extra és a megjelenését követően fél év elteltével kutya se fog rá emlékezni de azért reménykedjünk a legjobbakban. -
#27 amúgy a forever jelzést nem arra értik hogy örökké készítik ?? :/ -
dzsagon #26 Hát ez meg milyen istentelenszar ratyi grafika már? -
#25 Nem vagyok FPS fan,de Duke bácsi rabul ejtette a lelkemet:) Sokat játszottam vele,még a végigjátszás után is.Személy szerint nekem,a mai napig a legnagyobb fps élményt Ő adta.Igaz az első fps játék volt amit végigjátszottam!
Én várom,és figyelemmel követem hosszú-hosszú évek óta...Talán vannak még CSODÁK! -
Wittao #24 Csőbomba, falratapaszthatós lézeres megszakítós szivatós cucc... jetpack... kicsinyítő fegyver... istenem annyi multis finomság van benne, azóta sincs olyan játék, amiben ennyire eltalálták volna ezeket. -
#23 már a játékot övező hát nem épp pozitív hype elviszi a hátán... -
who am I 7 #22 Tyúk Nekem Örökké basszus, ennek nem az a lényege, hogy sose jelenik meg? -
TomecK #21 Ha gondolod kölcsön tudok adni egy (,) karakterű billentyűt, úgy látom sehol se találod. :) -
pifoeko #20 Kedves Gamecube akárhány látom a gépet állat tele vagy zsével f**** de nem ártana egy kis értelem sem ettől a játéktól nem vár senki egy grandiozús alkotást mivel az erediti sem vette túl komolyan a dolgokat ettől lett az annyira jó mert bár brutális volt erőszakos aszülők rá tudtákfogni ha a gyerek agresszív lett de melette vicces és innovatív.Amugy meg miez hogy sokat vár az ember egy játéktól nem tom mit lehet egy virtuális valóságtól sokat várni azthiszed majd megszólal főz egy kávét vagy mi?Bocsánat ha személyeskedésnek veszitek. Meg azt nem értem hogy ha valaki egy játékot leszól de ha megkérdezzem tőle miért is rossz nem tudrá válaszolni "Tömeggamer" ez saját tapasztalat. -
SL #19 beszarás, hogy a 20. duke nukem évfordulóra adják ki... -
bakagaijin #18 Április elseje van? -
Caine #17 -
Adenoma #16 nagy csalódás lesz, ha végre kijön!
nem lesz játék, amit várhatunk! :D -
leeloodallas #15 "Piece of cake" Yeeeeeeehaaaaaaa! Egy legenda ez a játék, egy legendás időszakból. Amikor ámultunk a haver gépén, mert az már pentium volt, nem 486 DX4, meg már 64 mega sd ramja volt (atomerőmű...), nem beszélve a 16 megás Riva kártyáról, és már 40x-es cd rom váááááá. Amikor fejből megírtunk egy config.sys-t, autoexec.bat-ot, mert minden héten "elb.sztuk a gépet", és nem mindig szenvedtünk vindózzal, mikor ott volt a DOS... Régi szép, legendás idők.... -
Déta #14 Pfff. Ez a játék el van átkozva... -
Reg5 #13 Nem folytatás, de ugyanaz mint a Far Cry, csak itt a mutánsok helyett alienek vannak, meg nanosuit. -
Fbn Lx #12 na hamarosan a gearbox is csődbe megy :S -
Cyberdevil #11 Csak nekem tűnt fel hogy az összes trailerben teljesen odabaszós a játék? Am, mikor volt egy cikk arról h hogyan nézett ki a játék mielőtt abbahagyták, mindenkinek tetszett.... -
Gamecube86 #10 "Mindenki túl sokat vár el ettől a játéktól, azt a szintet pedig esélytelen hogy bárki is hozni tudja." Remek példa erre a Star Craft 2, mindenki sokat várt tőle, ugyanaz lett mint az első csak szebb grafikával. Mégis mindenki az egekig magasztalja. Szerintem ha valaha is megjelenik akkor az emberek nem a kritika miatt fogják megvenni hanem mert "na végre ba***** itt az új DUKE NUKEM!"
Ott a Crysis, az is egy rakás **** de jó a graf ráadásul nem is folytatása egy olyan játéknak amit szinte mindenki ismer mégis el tudták adni, nem is kicsit. -
glomgold #9 külföldi szájtokon ugyanez a cucc, DNWF kód alatt fut...
WF: Waitin' Forever! -
#8 Amúgy szerintem ez is a választási kampány része, valahol mintha láttam volna a 2 farkú kutya párt programjában, hogy kiadják a DNFE-t!
-
#7 Valszeg csak 2012-ben jelenik meg!
És akkor ....
minmeghalunk!!!
-
Yv@n #6 "Mindenki túl sokat vár el ettől a játéktól"
Én mondjuk már évek óta nem vártam tőle semmit, szóval csalódás sem lesz, bármilyen is. :) -
gabeei #5 Jeee, én mindig is tudtam, én mindig is hittem, hogy eljő, hogy látjuk még Őt, a Herceget, minden idők legmagvasabb irodalmi gondolatainak Atyját, aki 2 shotgunlövéssel nyomatékosítja etikai nézeteit. Mit is mondhatnék még? "Come get some!" -
Eriongtk #4 Csak a címre reagálva: Laaaaaaaaaaaaaaasssssaaaaaaaaaaaan
-----
Sejtettem h nem tűnt el teljesen. Ha a hír igaz, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Gearboxnak nagyot kell fingania, ha ebből jót akarnak kihozni...csak nehogy besz*rjanak a nagy erőlködésben :/ -
nessboth #3 Látni lehetett videókat a mostaniból és a megkérdezett játékosok sem voltak elájulva a game-tól. Megjelenik, lesz egy unalmas, átlagos FPS, de a játékmagazinok kritikusai elfogultak lesznek és olyanokat fognak írogatni: Nem rossz játék ez, örüljünk, hogy a Gearbox elhozta nekünk... -
Szefmester #2 Szegény Gearbox... kiadnak egy ilyen játékot... szerintem az eddigi leggynegébb produktumuk lesz. Mindenki túl sokat vár el ettől a játéktól, azt a szintet pedig esélytelen hogy bárki is hozni tudja. Szóval... Jobb lett volna Duke-nak ha nem akarják mindenáron kiadni. -
Loverman #1 A Daikatana is a sorozatos motor-konverziókba bukott bele, nameg az inkompetens dolgozókon