50
  • Wittgen
    Egyszer jó volt megnézni, de nekem mégiscsak közepes, mivel az újranézési faktora számomra minimális.
  • kalapos01
    Hát, igen. Ebből látszik, hogy egyesek nagyon el vannak tévedve. A tankos jelenet kábé az egyetlen fénypontja volt a filmnek. Poénos és eredeti. Bocs, de engem megdöbbent, hogy valaki képes röhögés nélkül leírni azt a szót, hogy "túlzás".
  • Anomaly
    Nekem nagyon nem jött be. Szeretem az akciófilmeket de ez max rajzfilmnek ment volna el akkora túlzások voltak benne. Azért kíváncsi lennék, hogy a tankos jelenetet ki hagyta jóvá. Az valami döbbenet nagy f*szság volt. Ha tv-be ment volna akkor ott kapcsoltam volna át másik csatornára. Kár, hogy ilyen lett :(
  • nickwearby
    Én régen néztem a sorozatot, és bár már nem nagyon emlékszem, csak részletekre meg benyomásokra,
    a mostani filmváltozat nem adta vissza ugyanazt a hangulatot.

Kevés benne a humor, sok az akció, méghozzá utóbbi olyan értelemben, hogy iszonyú sok az idétlen kamerarángatás, amit soha nem értettem, mert az emberi szem és agy így szinte sose érzékeli a mozgást, mondhatni , van bennünk valami "szoftveres rázkódáskiegyenlítés",
    de úgy látszik, ez a stílus a Bourne filmek óta divat az akciófilmeknél...

Emiatt és mert az akciójelenetek banálisan voltak kivitelezve, semmi különös nem volt bennük, ami élvezhetővé tette volna azoknak, akik valami különlegesre vágytak.

A sztenderd akciófilm rajongóknak talán ez elég, nekem nem jött be,
    sokkal inkább a Losers/Vesztesek bosszúja,
    ami kvázi ugyanerre a kaptafára íródott (át(?) , ui. az képregényből készült),
    de ott a látvány és az akciók annyira agyament és bombasztikus megvalósítást kaptak, hogy azt sokkal jobban élveztem.
    Mondjuk az is elég volt egyszer, de ahhoz képest, hogy azt az önjelölt kritikusok több fórumon is gyengének titulálják , a Szupercsapatot pedig felnyomják (nyilván sokakban összemosódik a sorozat emlékeivel), ami miatt én alapból a Loserst nem akartam megnézni sem( aztán egy haverom mégis megdobott vele, hogy kukkoljuk meg), a Szupercsapatot meg még moziban is terveztem,
    hát eléggé meglepődtem mindkettőn.
  • Szolnokboy1
    nekem nem tetszett. nagy rajongója vagyok a régi sorozatnak, amiből a film a karaktereken kívül nem nagyon emelt át semmit. a sorozat bájosan blőd volt, a film már fájóan blőd lett. a sorozat kellemesen vicces volt, a film arcpirítóan vicces. ezerszer jobb, átgondoltabb, modernebb mozit lehetett volna összehozni, a színészek meglettek volna hozzá (velük semmi gond nem volt), egyszerűen hiányzik a produkcióból a lélek. a lehető legostobább tucatfilm lett, a lehető legkommerszebb fajtából. kár érte, mert vártam nagyon.
  • Wolfman017
    Miért nem lehetett szerinted amerikában megnézni? Náluk talán még nincsenek torrent oldalak???
  • winnie
    és mégis, szerte a világon sikeresebb lett, mint amerikában, ahol nem lehetett megnézni premier előtt. (ezt kár felhozni, hiszen rengeteg olyan sikerfilm van, amit dettó meg lehet nézni.) ha indokot keresel, akkor nem errefelé kell kutatni.
  • MsUser
    Igazi szórakoztató film, de sajnos a premierek elött már mindenki megnézhette szerte a világon az internetnek köszönhetően.
    Gondolom nem kell résztetezni hogyan.
  • amitriptilin
    nekem bejött... azon filmek egyike, amit meg fogok venni.