A szupercsapat - A mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurva jó volt a film. Ha máshol nem, legalább az itteni véleményeket olvasd el. Ennyire nehéz elfogadni, hogy tetszett a többségnek?
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Kilövik a rakétát, és mire észreveszi hogy rájuk lõtték, már cafatokban hullik szét 😊 nem hogy megpróbálja elkerülni.
Másik meg hogy azzal az m1a2-vel úgy eregettek mint az állat, holott lehetetlenség olyan gyorsan újratölteni az ágyút (mert az amiknak nem kell az automata ágyutöltõ, nálunk a tankokban külön ember van erre 😄, ami a ruszkiknál már a 70-es években géppel ment)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
2.) Pontról pontra kötõjel nélkül.
3.) Átirkálás rövid i.
Hattyú? Hol?
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Ez a film nem a realitásról szól egyáltalán nem is akar reális lenni. Egy jópofa vígjátéknak készült. Annak teljesen meg is felel. Manapság sajnos divat lett (kis hazánkban legalább is) mindent azonnal szarrá fikázni. Jönnek a sznob dumával, szar volt nézhetetlen stb stb.. de ott gúvadt a szeme filmen, és titkon belül tuti jól szórakozott, csak kifelé mutatja a divat fikázást.
szerintem nem felejtették el.
Amikor a helikopterrel a rakétákkal kergetõzik... csak azt feletették el, hogy a helikopter nagy nehezen elérheti a 300 km/h-t, a rakéták meg akár 3000 fölé is gyorsulnak 😊) uh nem nagyon lett volna idejük kerülgetni. Na meg az hogy leállítja a rotort, majd bepöfögõ benzinmotoros hangeffektel indul újra a GÁZTURBINÁS heli rotorja, méghozzá olyan gyorsan ami egyébként lehetetlen.
És akkor ott volt még a tankos rész, na az is egy vicc. A sorozatban nem voltak ilyen faszságok, sõt ha jól emléxem ott szerves része volt mindegyik résznek, hogy összekukáznak és összeépítenek valami fegyvert/jármûvet, amit akár a valóságban is lehetne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Remélem lesz folytatás.
Cheers!
wow, kla...? attól, hogy amikor kicsi voltál és bejöttek ezek, még nem lesznek klasszikusok.
de persze. buknának, mint a mission: impossible, amit gondolom eladott a remek forgatókönyv. vagy a charlie angyalai. ugyan már.
most komolyan. egy kis gondolkodés, nem kell ilyen béna okokat felhozni a bukta mellett. itt is hányan rajonganak az eredeti sorozatért. és beírják, hogy ez rossz volt. de megnézték. mégis megnézték.
És nem kell komolyan venni, a sorozat is tele volt képtelenséggel
A filmrol: Lathatoan egyeseknek nem tunt fel: ez 1 rebootszeruseg volt..alapja a sorozat,de hasonloan mint a ST-nel ujrairtak bizonyos dolgokat (lasd a furgon esetet..)Nekem tetszett😊
Viszont eszem ágában sincs se, letölteni, se megnézni a filmet.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing Ever Changes
Nothing Ever Changes
Már most látom, a MythBusters (Állítólag) kövi részét: Lehetséges-e le"szállni" tankkal vízre, hogy életben maradj, illetve a részteszt: Fenn tudsz-e maradni légzsákkal a vízen...
Egyébként nekem kicsit furi volt, hogy a filmbéli szereplõk kevésbé voltak fifikásak, és elõrelátók, mint a sorozatbéliek...
(Hagyták magukat lehallgatni, becsapni, hagyták megölni az öreget, akit késõbb feltámasztottak...)
Összességében nézhetõ volt, voltak jó jelenetek...
Ahogy elõttem írták valószínüleg nem fogjuk 150xer megnézni, de párszor újranézhetõ. Én csak ajánlani tudom. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nothing Ever Changes
a mostani filmváltozat nem adta vissza ugyanazt a hangulatot.
Kevés benne a humor, sok az akció, méghozzá utóbbi olyan értelemben, hogy iszonyú sok az idétlen kamerarángatás, amit soha nem értettem, mert az emberi szem és agy így szinte sose érzékeli a mozgást, mondhatni , van bennünk valami "szoftveres rázkódáskiegyenlítés",
de úgy látszik, ez a stílus a Bourne filmek óta divat az akciófilmeknél...
Emiatt és mert az akciójelenetek banálisan voltak kivitelezve, semmi különös nem volt bennük, ami élvezhetõvé tette volna azoknak, akik valami különlegesre vágytak.
A sztenderd akciófilm rajongóknak talán ez elég, nekem nem jött be,
sokkal inkább a Losers/Vesztesek bosszúja,
ami kvázi ugyanerre a kaptafára íródott (át(?) , ui. az képregénybõl készült),
de ott a látvány és az akciók annyira agyament és bombasztikus megvalósítást kaptak, hogy azt sokkal jobban élveztem.
Mondjuk az is elég volt egyszer, de ahhoz képest, hogy azt az önjelölt kritikusok több fórumon is gyengének titulálják , a Szupercsapatot pedig felnyomják (nyilván sokakban összemosódik a sorozat emlékeivel), ami miatt én alapból a Loserst nem akartam megnézni sem( aztán egy haverom mégis megdobott vele, hogy kukkoljuk meg), a Szupercsapatot meg még moziban is terveztem,
hát eléggé meglepõdtem mindkettõn.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Gondolom nem kell résztetezni hogyan.