Olcsó okostelefont mutatott be a Huawei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez konkrétan egy pulse mini újracsomagolva. hardveresen teljesen megegyezik, csupán a rezisztív kijelzõ helyett kapacitív került rá, eltérõ külcsínnyel.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Igen
És ha letiltom a netet attól még a wifi-n keresztül tudok csatlakozni?
nekem több mint 2 hónapja van redbull-os huawei, 2.1-es androiddal, és jelentem tökkéletesen müxik. ( ellenben az se x10-el ami 3 hónap alatt 4-szer volt a szervizben ) csak gratulálni tok a huaweinek, biztos hogy a következõ mobilt is ettõl a gyártótól veszem.
ilyet fogok venni az már tuti ,
az iPhone -omat pedig szét fogom taposni az Apple kirakata elõtt és felteszem a youtubera tanulságképpen<#schmoll2>#schmoll2><#levele>#levele><#gunyos1>#gunyos1><#eplus2>#eplus2>
az iPhone -omat pedig szét fogom taposni az Apple kirakata elõtt és felteszem a youtubera tanulságképpen<#schmoll2>#schmoll2><#levele>#levele><#gunyos1>#gunyos1><#eplus2>#eplus2>
Nem is tudom, az LG Optimus is elég jó árban van, igaz csak surf elõfizetésekkel. Más meg hasonló árban sincs ... el kell olvasni összes nyûgeit és nyilait, amit a tulajok írnak a fórumokra, no meg azok megoldásait.
"számos kiegészítõ funkciót kínál, így a hangvezérelt tárcsázást és navigációt,"
Azért elég gáz lenne ha CSAK a tárcsázást tudná hangvezérléssel, azt bármelyik nem okos telefon is tudja évek óta. Mindenféle dolgok elindítása és médiavezérlés van benne ... egyenlõre. Navigációt meg nem hiszem, hogy a 2.2 javára kéne írni 😊
Azért elég gáz lenne ha CSAK a tárcsázást tudná hangvezérléssel, azt bármelyik nem okos telefon is tudja évek óta. Mindenféle dolgok elindítása és médiavezérlés van benne ... egyenlõre. Navigációt meg nem hiszem, hogy a 2.2 javára kéne írni 😊
Én a pulsetol ami nagyon hasonló specekkel bír agyf* kaptam. Végül 3. szervíz után T visszavette, elhoztam helyére egy "buta" (nem symbis) Nokiat.
ami tetszik ebben az érintõképernyõben az, hogy a 3.5"en elég jól lehet netelni. maps is jól ment. meg jönnek a mailek, google naptárral is szinkronizál, ezek a google szolgáltatások kifortabbak mint az OVI félék. (Ellenben ha nincs netes elõfizud elsõ nap tiltsd le a netet különben szép számlát kapsz...)
ami tetszik ebben az érintõképernyõben az, hogy a 3.5"en elég jól lehet netelni. maps is jól ment. meg jönnek a mailek, google naptárral is szinkronizál, ezek a google szolgáltatások kifortabbak mint az OVI félék. (Ellenben ha nincs netes elõfizud elsõ nap tiltsd le a netet különben szép számlát kapsz...)
A huawei nem modositja a szoftvert csak felrakja a legfrissebb valtozatot. A ket szolgaltato belenyul a telepites elott es atszabja. A hibak az atszabaskor kerulnek bele a rendszerbe. Ezert van az, hogy szolgaltatora szabott telefon szoftvert nem hasznal az ember, csak a szoftvergyarto hivatalos verzioit. (kb. mint a pc-knel amiken elotelepitett windows van par tucat ertelmetlen, de lassito szoftverrel, mig ugyanazon gepen egy tiszta windows install sokkal gyorsabb es stabilabb)
A huawei gepe egy szabvany hardver, egy szabvany operacios rendszerrel. Kb. mint egy asus pc, alap windows-al. Olcso, hasznalhato es mindent tud. A gyartas minosege meg majd kiderul.
A huawei gepe egy szabvany hardver, egy szabvany operacios rendszerrel. Kb. mint egy asus pc, alap windows-al. Olcso, hasznalhato es mindent tud. A gyartas minosege meg majd kiderul.
Azért az vicces, hogy a Huawei u81000/8110, amire a Voda 845 és a T-mobile Pulse Mini épül, az gyorsabb ugyan azon Android verzióval, és se az egyik, se a másik említett készülék ismert szoftveres hibái se jönnek elõ rajta ...
Én drukkolok nekik, azért a teljesen noname kínai és maláj(!) gyártók készülékeinél csak jobb. Csak hát a gyenge érintõképernyõ fáj, de hát ilyenek miatt olcsó, és kompenzálták a trackpad-el.
Én drukkolok nekik, azért a teljesen noname kínai és maláj(!) gyártók készülékeinél csak jobb. Csak hát a gyenge érintõképernyõ fáj, de hát ilyenek miatt olcsó, és kompenzálták a trackpad-el.
Huawei telekommunikációs volnalon elég jó termékeket gyárt, a szoftver egy már kész és mûködõképes darab, egyedül a burkolat és kivitrelezés minõsége, ami kérdéses lehet. De valljuk be, a mostani Nokiák és SE-k is elég gagyi minõségûek sokszor.
Hide and fear, Cobra Commander is here !