The Rock Verne-adaptációban fog kalandozni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyrészt ezt mondom, hogy semmi köze, de kérdezem, hogy a gratnak (nekem "grant", nem "grent"😊 mi köze a némóhoz? a grant arról szól, hogy három különbözõ nyelvû térképdarabkatöredék segítségével kutakodnak a tengeren, de semmi tudomány, nautilus vagy tenegralattiság.
Nem értelek, tök ugyanezt írtam én is.
Angol cím alatt a film angol címét értettem: Journey 2 the ...
Ez az Utazás a Föld középpontja felé-re utal (gondolom a az elsõ film miatt), miközben a Rejtelmes sziget inkább a másik 2 említett regénnyel van kapcsolatban.
Angol cím alatt a film angol címét értettem: Journey 2 the ...
Ez az Utazás a Föld középpontja felé-re utal (gondolom a az elsõ film miatt), miközben a Rejtelmes sziget inkább a másik 2 említett regénnyel van kapcsolatban.
A rejtelmes szigethez nem sok köze van Grant-nek, de Nemo-nak annál inkább. És a trilógia nem folytatást jelent.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
wtf, már elnézést. de mi köze van a grant kapitánynak a némó kapitányhoz?? komolyan kérdezem, mert meglep és régen olvastam. persze azon kívül, hogy tényleg verne három legnagyobbja között emlegetik. (a grant kapitány magasan a legjobb egyébként minden verne-mû közül, a többi nyomába sem érhet.)
oké, a rejtelmes szigetben van egy grantos karakter, egy mellékszereplõ, de ettõl még az sem lesz folytatás. szóval csak óvatosan a wikivel és a trilógia szóval. mert hiába trilógia, ha nincs semmi összefüggés.
oké, a rejtelmes szigetben van egy grantos karakter, egy mellékszereplõ, de ettõl még az sem lesz folytatás. szóval csak óvatosan a wikivel és a trilógia szóval. mert hiába trilógia, ha nincs semmi összefüggés.
Ha olvastad volna, akkor nem idéznél a wikibõl.
Amúgy ugyan az a wikipédia írja ezt is, és ez a helyes megfejtés:
"Életmûvének a csúcsa talán a nagy-trilógia (Nemo kapitány, Grant kapitány gyermekei, A rejtelmes sziget) amelyek a legjobban kidolgozottak."
Amúgy ugyan az a wikipédia írja ezt is, és ez a helyes megfejtés:
"Életmûvének a csúcsa talán a nagy-trilógia (Nemo kapitány, Grant kapitány gyermekei, A rejtelmes sziget) amelyek a legjobban kidolgozottak."
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ja, ez lemaradt: 'Kapcsolatok más regényekkel' a Wiki bejegyzés alcíme.
Wiki: "A rejtelmes sziget kapcsolatban van a Húszezer mérföld a tenger alattal, valamint a Grant kapitány gyermekeivel. Vernének ez a három mûve tehát trilógia."
Szóval tényleg a Némó. Más kérdés, hogy az angol cím az említett Utazás .. folytatására utal.
Szóval tényleg a Némó. Más kérdés, hogy az angol cím az említett Utazás .. folytatására utal.
'A rejtelmes sziget' a Némó kapitány folytatása.. elvileg... kb. Annak se pont ez a címe mondjuk.