Szekeres Viktor

The Rock Verne-adaptációban fog kalandozni

The Rock lehet Brendan Fraser utódja az Utazás a Föld középpontja felé 3D folytatásában, mely Jules Verne A rejtelmes sziget című regénye alapján fog készülni. A premier jövő őszre várható.

A Heat Vision információi szerint Dwayne Johnson a tárgyalások utolsó fázisában van az Utazás a Föld középpontja felé című 3D-s film folytatásának főszerepével kapcsolatosan. A Journey 2: The Mysterious Island címet viselő második részben, mint arról már korábban beszámoltunk, nem tud részt venni Breandan Fraser, így a New Line stúdiónak új főhőst kellett keresnie.

A 2008-ban bemutatott, az élőszereplős 3D-s filmek egyik előfutárának számító kalandfilm lazán Jules Verne regényén alapult, s Fraser benne egy tudóst alakított, aki egy senki által nem ismert földalatti világot fedezett fel. Bár Fraser távozik, de az unokaöccsét, Seant alakító Josh Hutcherson vissza fog térni a második részre, mely történetének középpontjában egy rejtelmes sziget lesz - lásd még Verne hasoncímű művét. A 241 millió dolláros világbevételt hozott első Utazás-film második részét 2011, szeptember 23-án mutatják be Amerikában "valódi", nem konvertált 3D-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    egyrészt ezt mondom, hogy semmi köze, de kérdezem, hogy a gratnak (nekem "grant", nem "grent":) mi köze a némóhoz? a grant arról szól, hogy három különböző nyelvű térképdarabkatöredék segítségével kutakodnak a tengeren, de semmi tudomány, nautilus vagy tenegralattiság.
  • bippo #7
    Nem értelek, tök ugyanezt írtam én is.

    Angol cím alatt a film angol címét értettem: Journey 2 the ...
    Ez az Utazás a Föld középpontja felé-re utal (gondolom a az első film miatt), miközben a Rejtelmes sziget inkább a másik 2 említett regénnyel van kapcsolatban.
  • Ender Wiggin #6
    A rejtelmes szigethez nem sok köze van Grant-nek, de Nemo-nak annál inkább. És a trilógia nem folytatást jelent.
  • winnie #5
    wtf, már elnézést. de mi köze van a grant kapitánynak a némó kapitányhoz?? komolyan kérdezem, mert meglep és régen olvastam. persze azon kívül, hogy tényleg verne három legnagyobbja között emlegetik. (a grant kapitány magasan a legjobb egyébként minden verne-mű közül, a többi nyomába sem érhet.)

    oké, a rejtelmes szigetben van egy grantos karakter, egy mellékszereplő, de ettől még az sem lesz folytatás. szóval csak óvatosan a wikivel és a trilógia szóval. mert hiába trilógia, ha nincs semmi összefüggés.
  • Ender Wiggin #4
    Ha olvastad volna, akkor nem idéznél a wikiből.
    Amúgy ugyan az a wikipédia írja ezt is, és ez a helyes megfejtés:
    "Életművének a csúcsa talán a nagy-trilógia (Nemo kapitány, Grant kapitány gyermekei, A rejtelmes sziget) amelyek a legjobban kidolgozottak."
  • bippo #3
    ja, ez lemaradt: 'Kapcsolatok más regényekkel' a Wiki bejegyzés alcíme.
  • bippo #2
    Wiki: "A rejtelmes sziget kapcsolatban van a Húszezer mérföld a tenger alattal, valamint a Grant kapitány gyermekeivel. Vernének ez a három műve tehát trilógia."
    Szóval tényleg a Némó. Más kérdés, hogy az angol cím az említett Utazás .. folytatására utal.
  • Etinger #1
    'A rejtelmes sziget' a Némó kapitány folytatása.. elvileg... kb. Annak se pont ez a címe mondjuk.