James Cameron a Piranha 3D-t ostorozza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az nem tetszett a Piranha 3d-ben, hogy az egyik hal megeszik a FASZT, aztán kiköpi és ez 3d-ben folyik le a szemünk elõtt.
ha tévedek, akkor miért linkeled épp azt az oldalt, ahol le van írva, hogy a filmet Ovidio G. Assonitis rendezte?
Többek szerint tévedsz:
http://www.imdb.com/title/tt0082910/
http://www.imdb.com/title/tt0082910/
ezt honnan veszed? a piranha 2-t Ovidio G. Assonitis rendezte.
Így akkor már valahol érthetõ a felháborodás.
Én is úgy tudom, hogy Cameron rendezte a Piranha 2-õt.
"Azért a Piranha 2 sem véletlenül nem kapott Oscart ám, amit viszont õ rendezett!"
Höhöhö, viszanyalt a fagyi?
Azért a Piranha 2 sem véletlenül nem kapott Oscart ám, amit viszont õ rendezett!
Szóval a vizuális szemetelés nem új mûfaj és õ is kivette belõle a részét vastagon.
Amúgy én szeretem a B múvikat, de jó látni, hogy Cameron nagyjából levetkezte magáról ezeket a gyökereit.
Azért a Piranha 2 sem véletlenül nem kapott Oscart ám, amit viszont õ rendezett!
Szóval a vizuális szemetelés nem új mûfaj és õ is kivette belõle a részét vastagon.
Amúgy én szeretem a B múvikat, de jó látni, hogy Cameron nagyjából levetkezte magáról ezeket a gyökereit.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"James Cameron egy interjújában elmondta, hogy a Piranha 3D-hez hasonló filmek magát a 3D-s mûfajt teszik tönkre, pedig a horror azon kevés idei alkotások közé tartozik, melyeket eleve 3D-ben forgattak."
Ebben a mondatban csak az nem stimmel, hogy a filmet 3D-ben forgatták. Nem abban. Az Inner-D konvertálta át, mert se pénzük nem volt a kamerára, se a forgatási helyszín nem tûnt biztonságosnak a drága mûszer számára.
Érdemes a cikkek elõtt kinyitni az internetet.
Ebben a mondatban csak az nem stimmel, hogy a filmet 3D-ben forgatták. Nem abban. Az Inner-D konvertálta át, mert se pénzük nem volt a kamerára, se a forgatási helyszín nem tûnt biztonságosnak a drága mûszer számára.
Érdemes a cikkek elõtt kinyitni az internetet.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ugyanmár. Nem az a baja, hogy mindenki 3D-ben forgat és ez veszélyeztetné a helyét: senki nem fog annyi pénzt kapni egy filmhez mint õ, fõleg most, az Avatar után. Pusztán az birizgálja a csõrét, hogy nem az õ "forradalmi" 3D-s technikáját használják, mint pl a Kaptár 4-ben.
I never asked for this.
Be van tojva az öreg😄
egyértelmûen attól fosik, hogy mire jön az avatar 2-3 már minden hétre lesz egy 3D premier 😊
Én is egyetértek bár ahogy elnéztem a Trailert nem valami nagy cucc. Lehet a film tényleg nem olyan jó.
Most én sem értek Cameronnal egyet.
Lehet, hogy attól fél, hogyha boldog-boldogtalan 3D filmet csinál, ráadásul minden mûfajban, akkor csökken a 3D jelzõ marketingértéke?
Szerintem a horror pont egy olyan mûfaj, amiben a hatást a 3D-vel lehet fokozni.
Lehet, hogy attól fél, hogyha boldog-boldogtalan 3D filmet csinál, ráadásul minden mûfajban, akkor csökken a 3D jelzõ marketingértéke?
Szerintem a horror pont egy olyan mûfaj, amiben a hatást a 3D-vel lehet fokozni.
Ámbár nem láttam a Piranhat 3d-be, de ha eleve úgy forgatták akkor Cameront én se értem miért nyilatkozta ezt.
Szeretem Cameron munkásságát, de most nem értek vele egyet.