850
-
#90 a multiban 12 ember max es az ENDURANCE MOD 8 kor sokat elarul:D:D:D -
#89 Hat meglatjuk milyen lessz ez, mindjart ki is adjak es eleg keves info van rola :D F1 2010-et már 5 éve reklámozzák ez meg így hírtelen jött :D
-
#88 biztos azt hitte o a repulo finn:)
egy fontos dolog amit paran mar mondtak SIM-rol beszelunk...:) nem F12010-rol:P -
#87 Es meg szimulatorrral a versenyzest is eleg jol meg lehet tanulni, hogy ha megy elotted pl. valaki mennyivel kell hamarabb fekezni stb hogy ne menny bele, hogy ellozd meg hogy ne csussz ki stb nagyon nehez valaki mogott menni:D bakker mikor egyszer voltam gokartozni jott valaki a hatamnal fekeztem egy nagyot kanyar elott es ugy belemjott hatulrol hogy szerintem nem is fekezett:( -
#86 Epp irtam hogy ha megvan hozza a kondija akkor tudna vele menni es persze meg kell szokni a kormanyrol a kuplungot is meg par dolgot -
#85 tudod minden szokas kerdese, igen nem birnank kondival, igen nem tudnank elindulni vele, eloszor:) a tobbi a hozza szolasodbol nagyfoku tudatlansagra utal(enyhen fogalmaztam)....
Akik itt fol lettek sorolva mindel mentem online bajnoksagokban, versenyszituacikban valo viselkedes,monotonitas turese(allando koncentracio stb igen is szamit.. pl oriasi kulombseg hogy en amikor sokat toltam es LFS-ben WR kozeli(volt par wr is) idoket toltam, az nekem sok idobe telt egyik norbi meg foljott a szerverre es 10 kor utan mar jobbat ment:)
de en nem vagyok annyira tehetseges, tulkoros vagyok:) es nagy allat(191/100) de megis amikor lementem ceges gokartozasra 50+fo es autosportban dolgozo emberkek is voltak, masodik idot mentem ugy hogy aki megvert 40 kiloval volt konnyebb:D aki tudja mirol van szo, az tudja gokartban ez mennyit szamit:)
+ eletemben eloszor ultem gokartban es lass csodat tudtam az iveket, be tudtam menni keresztbe egy kanyarba... bizot megalmodtam:) -
Solt #84 Ez a hsz tökéletesen árulkodik a nagyfokú tájékozatlanságról, valamint a valóban szimulátor "játékok" nem ismertségéről... Nem szeretnék a lelkedbe gázolni, de nem egy makacs tény szól az általánosító, és csúsztató kis eszmefuttatásod ellen...
Aki egy szimulátorban ( nem nfs, nem dirt, nem tdu, stb... ) kimagaslik az átlagból, és űridőkre képes, az a valóságban is jó eséllyel indulna... Nem egy példa van erre, és ezek a példák szépen el is mondják, hogy mi ennek az oka... röviden: A korlátlan gyakorlási lehetőség, és a monotonitás tűrés nagyfokú elsajátítása... mindezt olyan közegben, ami szorosan kapcsolódik a valósághoz.
Két dolog van:
-Ha ezekről nem tudtál, akkor érthető a hozzá állásod, bár annak hangvétele akkor is mosolyogtató.
-Ha ezekről tudtál, és ennek ellenére született ez a hozzászólás, akkor az szánni való. -
#83 Ideje lesz levetkezni a sokdioptriás előítéleteket, mert az élet elment melletted.
A valóság már régen más, sok szimesből lett versenyző (hazánkban is ahogy azt mindenki kívülről fújja...és páran azok közül akik nem ennyire ismertek).
Azok akik elsajátítanak bizonyos technikákat, azok bizony gyorsak lesznek valós versenyautóban is....már régen fel kellett volna fedezni az utánpótlás ezen formáját, mert jóval olcsóbb és működik.
Arról nem beszélve hogy a versenyzők...pláne a tesztversenyzők rengeteget ülnek monitor vagy kivetítő előtt ülve tesztelve a csapat szimulátorában....és ez egyre jobban teret nyer.
Szal ha valaki el van tévedve az szvsz(!) te vagy, mert rabja lettél egy sztereotípiának. :)
...egyébként F1-s autóval elindulni nem egyszerű, de természetesen meg lehet tanulni, ahogy mindent. -
Solt #82 Szerintem meg az a beteges, amikor hülyének nézünk valakit a saját hülyeségünk miatt... -
#81 Wéber, Kiss, Michelisz, csak 3 név, akik pont így jutottak oda, ahova.
-
Solt #80 A nevében nem tudok nyilatkozni, de mondjuk egy nevet ( lehetne többet is, de most ő van reflektor fényben ) érdemes megjegyezni, megemlíteni. Nevezetesen Michelisz Norbertről lenne szó... Ő, és meg jó páran elég nyomós érvek amellett, ami a #43-ban elhangzott...
-
Solt #79 Magyarul kiragadtál valamit a mondandómból, majd azon az egy dolgon csámcsogsz... Elhiszem, hogy annak aki várja, szarul esik amit írok, mivel belerondít az idilli álomképbe... ettől függetlenül a jellemzésem az adott játékot illetően borítékolható! Ha nem így lesz, én leszek az első aki elnézést kér!
De, hogy témába vágó hsz is legyen a részemről, a topik tárgyát képező játékra kíváncsi vagyok... számomra ez bizalomgerjesztőbb, bár az F1 körüli misztérikus hiszti a szememben szánalmas! Ettől függetlenül, ha jó fizika lesz alatta, akkor egy próbát megér... -
#78 Képzeld el, hogy az igazi UFO-k akik majd a legjobb köröket fogják menni azok igaziból is versenyeznek így nekik nagy lehetőség lesz esetleg szponzorokat keresni, nem beszélve a tapasztalatról(ha esetleg mennek valami járművel) hogy a Ferrarinál volt egy ilyen lehetőség.
Gondolom akiknek nincs meg a kellő fizikai adottságuk azok nem is fognak majd tudni beleülni. -
#77 Oké, mások istenben hisznek, ti meg abban, hogy ha a kisszobátokban egy monitor előtt ülve tekergettek egy játékkormányt, akkor tutkó igazi versenyző is lehet belőletek. Engem nem zavar ha ez a ti hitetek, csak jókat röhögök rajta. A legközelebbi mi lesz? F1-ben a helyetek Alonso vagy Hamilton helyén? :DDDDDD
Igen és Maranellóba azért fog bejutni az első öt, mert így keresnek utánpótlást, amúgy nem találnak. :D És akkor mi lesz, ha a leggyorsabb szimusról kiderül, hogy egy dagadt, ötszáz dioptriás szemüveget viselő, két méter magas pali? :D
Hihetetlenek vagytok de azért én a magam részéről leszögezem: A valóságban egy F1-es autóval a garázsból nem tudnátok kiállni. Ha mégis, az első komolyabb féktávnál a nyakatok törne és telehánynátok a pilótafülkét. :D
Mentetek pár kört a tökszimulátor játékokkal, amik annyira azok, hogy sok-sok mp-vel lehet döntögetni a hivatalos rekordokat, vesztek magatoknak egy szakadt bömöst négyszázezerért és ti vagytok az autósport királyai. Hát ez kész. :DDDD
Tudom, hogy a valóság roppant kellemetlen dolog, de néha azért csak-csak bele kellene szagolni... -
#76 hát eléggé beteg kijelentés volt az tuti xD -
#75 persze hogy lehet élvezetes -
#74 Persze, mert azt olyan ember tesztelte, aki a RedBull szimulátort próbálta. Azzal de jó az első kör, amíg hideg a gumi. -
#73 Nem véletlen fogják behívni a legjobbakat Maranelloba. -
#72 Úristen... És ezt te komolyan is gondolod, mi? -
Nando8 #71 Aki ért a szimulátorokhoz, videó alapján is megtudja állapítani, hogy az F1 2010 egy arcade játék lesz, ha nem is annyira mint egy NFS , de nem lesz szimulátor. Mondjuk én a DIRT2-vel is szerettem játszani, hiába tudtam, hogy arcade nekem a funfactor a lényeg.
Attól, hogy nem szimulátor még lehet élvezetes. -
#70 elolvastam,és én arra a következtetésre jutottam,hogy te már előre temeted az F1 gémet,hogy még ki se jött,te már tudod hogy árkád,fos,tömeg gém lesz,nulla fizikával stb stb stb.... -
#69 +1 :)
-
#68 "Uj" video:
-
#67 Cockpit, itt meg nem volt;)
-
szatocs #66 Volt még SIMCo-n belül egy normális F1 mod, amivel már kellett küzdeni, és nagyon élvezetes volt, na még arra azt mondom, hogy faxa, de a többi F1 mod eléggé el van túlozva. -
Solt #65 Ezzel a logóval kb ennyit vártam... -
szatocs #64 Vagy LFS FBM. -
Solt #63 Elolvastad amit írtam? Tedd meg újra... -
#62 ha nem reagálsz a hülyeségeire akkor nem lesz flém belőle... -
#61 nem érdekel=nem játszol vele=nem véleményezed(hogy is alkothatnál róla véleményt,ha nem próbálod=nem indítasz flémet majd a topikban -
Solt #60 Én is rühellem, mert egy kirakat b@szakodás az egész... ;) Ettől függetlenül jó fizikával kipróbálnám, de ennyi... a netKar-os Abarth hamarabb beindítja a fantáziámat! :)
Ez az F1 2010 bigyó meg hatalmas pofára esés lesz... garantálta arcade fos, még időt pazarolni is kár rá... Szokásos mai séma: Szép, agyonreklámozott, a nagy átlag igényeihez igazítva, hogy minél több fogyjon... a szép az lesz, ahogy majd a topikjában győzködik egymást arról, hogy milyen kurva jó szimulátor! :D ( read only módban +fav az a topik! :D ) -
#59 Első kanyart csak akkor nem tudod bevenni, ha rögtön úgy akarsz menni, mint meleg gumin. Ezt még az rFactor is tudja néhány modban, ami rendesen meg van csinálva. -
GPx8 #58 Így van.
Szerintem a jó szim. ott kezdődik, hogy az első kanyart kb. nem tudod bevenni, mert még hideg a gumi meg a fék. Aztán szépen bemelegszik, de nem időre, hanem a használattól függően. (El is melegedhetnek és visszahűlhetnek, természetesen).
Azután fékezel egy qurva nagyot és utána rázni fog a kormány, mert "kockásra" fékezted az első kerekeket... stb. :) -
#57 Az rFator palyak neccesek, ertheto okokbol: maganemberek csinaljak, feluletes terkepek, kepek, videok alapjan, valszeg olyanok, akik meg sose voltak azon a palyan;) Meg a nyomvonalak is erosen kerdesesek, nem hogy a kulonfele uthibak es tapadasi viszonyok:D
Jelenleg palyakban az iRacing a leerosebb (ez is ertheto, sok penz + laser-scanner).
Ebbe az FVA-ban allitolag laser-scannelt palyak lesznek, ami jol hangzik. De ez is csak nyomvonal es egyeletlenseg. Ezentul meg sokminden kellene egy palyara, hogy korrekt legyen (dinamikus tapadas, koszolodas, homerseklet, guminyomok, idealisivek stb.). -
#56 Az hogy egy szimulator mennyire szimulator, elsosorban nem attol fugg, hogy mennyire hivatalosak az adatok, hanem hogy an viselkedik az auto, milyenek a visszajelzesei. Meg jogositvany es elokepzettseg nelkul is erezni, hogy mikor, mennyire volt jo, amit az auto csinalt. A kasztni es a kerekek mozgasa (minden iranyban plusz a csavarodasok) a fontos, es hogy milyen a visszajelzes a kormenyon.
Hogy utana, meg az auto formaja, neve, festese, es foleg az adatok is pontosak, az meg plusz pont;) De mindenki tudja, hogy n em csak az F1-bol, de meg a kisebb csapatokbol is nehez/lehetetlen pontos adatokat kihuzni.
Az F1 2010-nel sem gondolhatja senkise komolyan, hogy minden versenyrol, minden csapatrol es autojarol, minden beallitasarol kulon-kulon adatok lesznek a jatekban?!:) Lesz 1 fizika, 1 altalanos beallitas, aztan scriptekkel, valtozokkal megoldjak, hogy melyik pilota, auto hogyan viselkedik (gyors, lassu, csuszik, maszik stb.). -
GPx8 #55 "Azt megtudom mondani, melyiket élvezem és melyiket nem, ehhez nem kell diploma okoska... :D"
Hát ja. Van aki a NFS szériát élvezi és szerinte akkor az a jó szim., ennyi erővel... -
#54 Ha valosaghoz kozelito OW autot akarsz kiprobalni, akkor a Simco fele GP2 nagyon jo lett, erdemes kiprobalni! -
#53 Termeszetesen nincs valosag alapja. Melyik csapat lenne olyan hulye, h kiadja az autoja pontos adatait? Eppen ezert valoszinuleg sose lesz pontos F1 szimulator. -
#52 Fioranoba mennyit mentek a ferrarisok ? En mar probaltam a palyat rfactorral csak rfactorral az a gond hogy nem biztos hogy valosagos a palya, sokminden maskepp lehet a palyan:( -
#51 Hát amelyikben megdöntöm a valódi időket két kör gyakorlással, arról meg tudom állapítani, hogy szar. Ellenben ahol a valódi időktől messze vagyok, na az valószínűleg hitelesebb.