850
  • oneal1
    utoló előtti jön be:)
  • oneal1

ez aláz!!!:D:D
  • SirAlo
    Nekem az utolsó jön be;)
  • samsung123
    Alulról a 2. PLsss nagyon jókkk!!! (bár bármelyik jó lesz, mert állat mindegyik)
  • bakkerman
    omg mi ment itt xddd
  • drdrehun
    Ja, nem semmi :D Igazi gyökér gyerek, és még ő óvodásozik. :D Amiket meg Alonsó ellenfeleiről illetve az Alonsót nem kedvelőkről ír az aztán tényleg szánalom.
  • szatocs
    Te vagy a szánalom, ehhez elég annyit megnézni, hogy kb minden percben kész vagy választ írni, ami azt jelenti, hogy percenként sztem 5x frissíted a topikot, ha nem többször, itt ülsz egész nap. És ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnál, inkább veszekszel virtuálisan, szájkaratézol, ez vagy arról árulkodik, hogy kb 12 éves nem múltál még, vagy arról, hogy rendkívül korlátozott a szociális életed. Ahhoz pedig nem kell több hozzászólást írnod, hogy eldöntsük, mennyi értelem szorult beléd.
  • Solt
    Főszerkesztő? :D Baszki... hihetetlen, hogy ma már bárkiből lehet "sztár", meg "főszerkesztő", meg "énekes", meg még tudom is én, hogy mi... :D

Amit itt művel az szánalmas... ezek után el tudom képzelni, hogy azon a szemétdombon mit művel, ahol ő a kis kakas!

@Alexe: 3. :)
  • Smicy2
    3.
  • Jacek
    mind cuper:) 3:5:)
  • b-type
    mind jó :)
    részemről a 3. és 4. talán a legfrankóbb.
  • bardocz
    Harmadikra szavazok.
  • bardocz
    Kb a nagyon jók majd kipróbálhatják a Ferrari szimulátorát, meg valami butított F1 gépet, mint amiket a Renault szokott vinni mindenfele. Ez egy rajongónak már megér 15 eurot, ha van egy kicsi esélye ilyenre. Plusz az is érdekes lesz, hogy hány fényévvel leszek lemaradva a droidoktól:)
  • Alexease
    "Nagy Flame-valasztonak" nehany gyors, barkacs banner;)

• bardocz
    Jaaaaj, ez az a gyurika? Istenem, mennyit röhögtünk rajtam másik topikban egyik cikke után :DDD
  • bardocz
    Te nagyonokos, egyikünk se azt mondta, hogy ezzel rögtön a F1-ben versenyezhetne. Gőzöd nincs az egészről, csak pampogsz.
  • SirAlo
    Es szerinted minden ember azt kell higye magarol hogy semmire nem jo?:D Vagy te mit hiszel magadrol ha alonso, massa, hamilton stb igy gondolkodott volna mint te... :D sehol nem lennenek
  • SirAlo
    Es szerinted hogy talaljak meg a tehetsegeket?:D Epp azer csinalnak ilyen szimulatort lol... 15 eurot meg minden forma1 rajongonak meger egy olyan lehetoseg ahol van valamennyi eselye ahoz hogy kozelebb keruljon a forma1-hez... ha 1% esely van mar az is megeri :D meg ha csak el latogathatsz maranelloba az is jo ...
  • Jacek
    szerintem az ervek alant sorakoznak:D
  • drdrehun
    padavanHUN alias K. Gyuri az F1game.hu oldal főszerkesztője, nem mellesleg atyaúristen. Olyan okos, hogy akinek bármiféle ellenvetése van a szaros kis oldalán, azt porig alázza, ha nem tetszik neki akkor bannolja. Ezt élvezi. No meg azt, hogy kóros kényszert érez, hogy mindenkit oktasson, bármekkora álszentségről/hülyeségről is van szó. További jellemzője: körbeveszi magát seggnyalókkal, akik felveszik gyermekded stílusát, de Gyuri utánozhatatlan. Most az jön, hogy érvekkel támasszam ezt alá, meg szánalmas a személyeskedésem, de ebbe nem megyek bele, mert már elmagyaráztam, ugye Gyuri?
  • drdrehun
    Hadd mutassam be az illetőt:
  • Solt
    Láttam már sg-n pár sötét arcot, akik amellett, hogy buták voltak, még beképzelt barmok is. A top10-ben bőven benne vagy!
  • Jacek
  • Jacek
  • padavanHUN
    Szerinted meghat, hogy a debilek vajon komolyan vesznek vagy sem egy szaros fórumon? Ember, érted, ez itt nem a közélet, csak egy fórum hátköznapi arcoknak. :) Hol érdekel már a KockaPetya véleménye... :DDD
  • padavanHUN
    Én befejeztem itt ezt a beszélgetést veletek, kisgyerek. Akik annyira elmebeteg idióták, hogy képesek magukról ilyen dolgokat elhinni, kábé reménytelenek. Lehet még írni, de leszarom, tényleg reménytelen ez a szitu. Az elmebeteg úgyis meg van győződve a saját illúziójának valóságosságáról - ahogy pl. te is. Akkor meg minek erőlködjön az ember, hogy némi értelmet verjen a taplósötét arcába, igaz? :) BB!
  • Jacek
    ja csak inditottad:P
  • Alexease
    Attol, hogy ennek a topicnak nincs hazihazdaja, azert meg az ilyen hozzaszolasokert beleferne 1-2 ban...
    Szerintem vegyel vissza a stilusodbol, foleg a szemelyeskedesbol. A sajat velemenyedet nem alatamasztod, hanem porig rombolod az ilyen stilussal. Ezekutan nem gondolod, hogy majd barki komolyan vesz?!
  • Jacek
    Alex majd az enyemeket is torold, mert ez annyira ostoba:)
  • Jacek
    Nem magyarorszagon vallakozonak hivjak oket:D es hidd el kicsit jobban bele lat akinek valami koze van hozza:D
  • Jacek
    azt hiszem hogy ki az ultra sotet barom , az mar kiderult:D:D majd Alex rendezi a remek hozzaszolasaidat!!! amiket rengeteg ervet tartalmaztak:P
    Mint latod en csak 3 kerku gepjarmuvekben voltam jelen mig te anyukad melett a jobb 1-ben a tescoba menet...:D
  • padavanHUN
    Jó duma, ezek szerint a versenyzők 80!-a bűnözői háttérrel kerül be. Nem ám tehetsége van - ami neked nincs, nem, ők bűnözők által futtatott pilóták. :DDD Azért ezt a paranoid elmebajodat ne nagyon hangoztasd.
  • padavanHUN
    És mindezzel máris F1-ben csapathatnád, mi, te ultra sötét barom? :DDDD Ültél már négykerekű kocsikban? :DDD Fúúúbázzz, mekkora versenyző vagy te!!! Eredményeid világszinten? :DDDD Vagy csak szerencsétlenkedtél, mint egy idióta? Te tényleg elhiszed magadról hogy autóversenyző lehetnél? :DDDDDD ezeltesd magad te hétköznapi senki csótány. :)
  • Jacek
    leirom a felre ertesek miatt nem mindegyiket vezettem:) ugyanis nem olcso:D

Ezt nem erted pl. azert szimeznek az emberek mert kurvara megfizethetetlen a versenyzes! 5 eves kortol kell kezdeni kb:) apunak vagy szamlagyarosnak vagy olajszokitonek kell lennie, mint a magyar mezony 80%-nak:)
  • Jacek
    hejj kisfiam en szanlak teged, tipikus peldaja vagy az alacsony a kerites esetenek:)

Folnem fogod hogy leirtam egy peldat de vegleny:) es biztos vagyok benne hogy tobbet ultem versenyautoban mint te...
    Skoda Felicia Kit-Car
    Citroen Saxo S1600
    Subaru Imprezza GrN
    Mitsu Evo V/VI/VII GrN
    Mitsu Evo VI GrA
    Mitsu Evo V Rallycross 1010 kilo 550 loero
    Subaru Imprezza WRC igen nem WRX!!! amivel meg Juha Kankkunen
    csapatott a VB-n:)

de te biztos sokkal nagyobb tapasztalatokkal rendelkezel, szoval meghajlok elotted!! jogsid van??
  • padavanHUN
    Helyes, te szánalom. :) Csak tudnám, hogy miért lett leírva... Na, akkor ki is a ostoba, te debil?
  • bardocz
    Nem azt hisszük te szerencsétlen. Kibaszottul ostoba vagy. Többire inkább nem is válaszolok, úgyse értenéd.
  • padavanHUN
    Hát öcsém, rohadt nagy tehetség vagy, hogy gokartozhattál céges bulin, minden elismerésem. :DDDD És most mit szeretnél? Ferrari szerződést? Üljél már le azt tologasd tovább az aktákat, közben bárgyún vigyorogva hitegetheted magad a hülyeségeiddel. "Fúmárgokartoztamésmásodiklettem..." - :DDDD É.R.T.E.L.E.M.!!!! :DDDD

Egyéb ultimate érv? :D
  • padavanHUN
    Mint mondtam, azt hisztek, amit akartok. Felsoroltok itt három nevet és mennyi magyar szimulátoros van, aki soha semmire nem viszi a való életben autósportban? Mondjuk a 99,9%? Ja, biztos a sanyarú élet rosszindulatú fintora ez, amiért nem engedi a kis zseniket ótókázni, mi? :D

Ti tényleg elhiszitek, hogy vinnétek valamire az F1-ben? Ez mondjuk sajnos most már nem megmosolyogtató, hanem egy elmebeteg téveszme, amivel azok a végtelenül kisszerű, tökéletesen hétköznapi emberkék ringatják magukat álomvilágba, akik nem bírják elviselni saját hétköznapiságukat... Szánalom, hogy van merszetek egy-egy, a valósághoz képest nyakigszaros iRacing illetve bármilyen más szimulátor alapján azt állítanotok, hogy megállnátok a helyeteket.

Gyerekek, titeket a legutolsó versenyző halomba verne, ebben tökéletesen biztos vagyok. Bírom amikor 25 kilós, monitorfényen barnult ovisok álomvilágokat kreálnak és megpróbálják azt kivetíteni a valóságra. Aztán meg felszáll a hetes buszra, nehogy elkéssen a munkahelyéről/óráról. :D Mit hisztek ti...

Ti egy szaros szoftverben, egy virtuális térben nagyemberkedtek, NULLA fizikai erőhatás nélkül és azzal a tudattal, hogy bármit tesztek, van újrakezdési lehetőség. Egy valós versenyben, háromszázas tempónál, több autóval magatok körül két másodperc alatt szarnátok össze magatokat, ezt garantálom. Tényleg azt hiszitek, hogy akármire is képesek lennétek a tankönyvcipelésen kívül? Pfff.... :DDDD

Tudjátok, a tehetségeket meg szokták találni és utat tör magának. Miután ti kénytelenek vagytok pótlékokkal beérni - szimulátor szoftverekkel való gügyögés - fogjátok fel, hogy nem vagytok tehetségesek a valódi autóversenyzéshez, hiszen a kutttttya nem kíváncsi rátok, egymást futtatjátok, oszt kész.

Kiba szánalom ez az egész. :DDDD Ti és az autóversenyzés! :DDDDDDDDDDD Inkább takarítsátok le a rollerotokat bazeg. :DDD
  • oneal1
    szánalmas amúgy hogy vannak itt emberek, akik úgy írják le a programokat hogy semmit nem lehet tudni róla, pl erről.