18
-
#18 Azért alapkövetelmény mert:
- Azt mindenki tudja használni. (Aki nem az burokban nőtt fől)
- Az asztali géppel így könnyebb szinkronizálni.
- Ha esetleg valami program kell, csak letöltöd, és install *
- A megszokott programjaid futnak rajta. (A megszokott beállításokon)
- Nem kell esetleg 3 különböző platformot kitanulnod (Notebook, Telefon/PDA, Tábla PC)
* Attól hogy nem érintőre van írva valami, még tudod használni a kezeddel. Ha nem találod el a 24x24-es ikont az ujjaddal egy 12"-os kijelzőn te vagy a béna.
Az erőforrás zabálásról meg csak annyit hogy a Win 7 nálam tovább bírja mint az Ubuntu 9.10, mindenféle machináció nélkül. Igaz csak 20 perc a differencia, de az sokat tud számítani ha valami munkát kell befejezned.
Amúgy nem vagyok win-fan, 2 évig linuxon éltem (Kubuntu, Suse), de a win7 szerintem nagyon jól sikerült. -
Madve #17 +wifi meg esetleg bluetooth is. -
willcox #16 Nem hihetetlen, hanem értelmetlen 800x480-as kijelzőn 1920x1080-as filmet nézni, mert úgyis csak 800x480-at fogsz látni. Ehhez még a 720p is sok, mert az meg 1280x720, vagyis bőven több, mint amennyi a kijelző felbontása. Sőt, durvábbat mondok, még a DVD felbontás is sok neki, mert az meg PAL esetén 720x576. -
Madve #15 Nem akarok flamet indítani, de miért alapkövetelmény a win? Photoshoppolni ezen úgy sem fogsz, desktop winre írt játékokat sem ezen fogsz játszani, microsoft office-t meg lehet linux alatt is futtatni. Amúgy meg bármelyik másik rendszer stabilabb egy ilyen kütyün és kevesebb az erőforrás igénye is... A többivel amúgy egyetértek. -
kecskeszeme #14 Csak nekem tűnik hihetetlennek az 1080p-s videolejátszás és az 5000 mAh-s akku? -
#13 hát ilyen 3d-s küty szerintem az apple kínálatában sohasem lesz:) -
Szefmester #12 pedig igaza van.... -
#11 Flammer -.-' -
#10 Teljesen egyetértek. Egy dolgot kifelejtettél:
- Ár-érték arány. A tudását akarom megfizetni nem a ráfestett logót. -
kvp #9 Ez tablanak tul kicsi, pc-nek nem eleg x86 kompatibilis, 3d-s nek meg gyenge, mert szemuveg kell hozza.
Egy valodi 3d-s tabla pc ismervei:
-x86 kompatibilis
-windows-al elotelepitett
-a4 vagy letter meretu
-tollal es kezzel is vezerelheto
-nem kell hozza szemuveg -
roliika #8 Ááá...hát Jobbs bácsi megmondta.
A retina kijelző annyira fantasztikusan fenomenálisan tökéletes, hogy még 7 évig nem kell lecserélni! :DDD -
willcox #7 Nekem évek óta van. -
willcox #6 Ennek akkor lenne értelme, hogy ha a készülékkel lehetne 3D-s fényképeket és filmeket is készíteni. De így nem nagy durranás. -
#5 JA csak gondolj bele,hogy nem az európaiak,hanem a "Japók" péniszéhez van igazítva ----ergo az meg pont náluk olyan a 7" mint nálunk a 11"
:) -
#4 Képtelenek felfogni a gyártók hogy ha egy telefon 4" akkor egy tábla PC legyen 9-12". A 7" az pont akkora hogy se olvasni, se filmet nézni, se képeket mutogatni nem lehet rajta normálisan. A zsebedbe nem fér, a táskában meg elveszik. Ergo francnak se kell. Az hogy 3D-s, szép és jó.... de mire? -
G_ArchAngel #3 7"!
Zsenialis, zsebben hordhatatlan, ergo kell egy taska, akkor meg mar miert nem 9-11", hogy hasznalhato is legyen?
A hostessek kellenekek itthonra:) -
god25 #2 és, ha már kapható lenne - végre - a wifis SD kártya, akkor lenne igazán zsír cucc. -
sanyicks #1 nembaj, majd az apple csinál egyet, és majd beharangozzák, hogy fenomenális, fanasztikus, elképesztő hihetetlen, i3DPAD, és onnantól az lesz az első, mert ők ugye mindent "újrafeltatlálnak" :DDD