Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van benne valami, de én a fél órás melót, a munka befejezte után, még 3 órával is fel tudtam venni. Bár mikor végeztek nem voltam bejelentkezve.😊
13 éve itt. Szép idő.
<#eljen>#eljen>
annyi ideig tudod utána beszedni a pénzt ameddig tartott a meló
szóval ha 1 napos a meló és kész van akkor 1 napig még ott fognak állni és nem mennek el 😊
a kockásnál pedig 2 perc ugye 😄
szóval ha 1 napos a meló és kész van akkor 1 napig még ott fognak állni és nem mennek el 😊
a kockásnál pedig 2 perc ugye 😄
Nem ugrik.
Csak akkor ugrik, ha közbe be vagy lépve Car Townra.
Most, mivel nem vagy belépve, majd csak a fizetést tudod érte felvenni.
Csak akkor ugrik, ha közbe be vagy lépve Car Townra.
Most, mivel nem vagy belépve, majd csak a fizetést tudod érte felvenni.
13 éve itt. Szép idő.
Nekem az 1 napos nitró szerelés lejárata 14:30 körül volt és csak 17:00 körül tudtam felszedni a pénzt érte, valamennyi "türelmi" idõ van<#wink>#wink>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
:p
amúgy ha 10perc múlva lejár 6 nitró szerelés akkor így jártam ? elmegy fizetés nélkül ?
vagy ilyenkor megáll az idõ is és csak akkor megy tovább ha újraindul a játék ? mert akkor meg pl. éjjel 3kor jár le.. :S
amúgy ha 10perc múlva lejár 6 nitró szerelés akkor így jártam ? elmegy fizetés nélkül ?
vagy ilyenkor megáll az idõ is és csak akkor megy tovább ha újraindul a játék ? mert akkor meg pl. éjjel 3kor jár le.. :S
Ilyen nincs...
Te is, és Plexxi is 1 perccel elõz meg abban hogy kiírjam ide az újdonságokat😄
Te is, és Plexxi is 1 perccel elõz meg abban hogy kiírjam ide az újdonságokat😄
13 éve itt. Szép idő.
"Car Town is experiencing some temporary technical difficulties that may be preventing you from logging in. Our engineers are working on the problem and will have it resolved as soon as possible. Thanks for your patience." ...
Én már meguntam, egy versenyt sem lehet lejátszani :@ Egész délután 2*5 olajcserét tudtam megcsinálni :S 😄
13 éve itt. Szép idő.
nálam megint nem megy 😄
25 szinten válaszhatsz free ride-ként. 45 gyõzelem.
Megint Maintenance... pfff...
Megint Maintenance... pfff...
Þór vígi þessi rúnar
tuti vmi nagy frissítés lesz 😊
namivan megpusztult az oldal? vagy csak nálam nem jön be sokadszorra sem? :S
All hail the double x!
nemrossz <#eljen>#eljen>
szted pont ide töltök fel képeket? kemény 200 Kbyte-ot? nézd már meg a linket honnan jön a kép 😄
btw vip vagyok jah
btw vip vagyok jah
All hail the double x!
Tudok.😊 Srácok/csajok VIPek vagytok hogy ekkora képeket tudtok feltölteni? Vagy van más lehetõség rá?😊
Tudok már végre bejegyzést írni?😄
Basszus a tökömnek adja ezeket a tesztautókat? 40akárhány versenyt esélyem nincs megnyerni vele,vagyonokat meg nem fogok rá költeni..aztán meg minden belépésnél hallgathatom,hogy mindjárt lejár..értelmetlen fasság
Maximum holnap szintlepes es terulet nagyobbitas,most igy van,Escalade-tol bucsuzni fogok,de veszek majd magamnak 😛
:) Semmi okosság :P
vagy skipeld, majd frissítsd az oldalt és akkor tejeskocsid lesz 😄
😊
😊
pony <#taps>#taps>
Észhez tértem, és rájöttem hogy minek 8 kocsi, ha 0 a teljesítményük.
Így eladtam az Escaleden kívül az összeset, és vettem egy ilyen csodát!😊

Így eladtam az Escaleden kívül az összeset, és vettem egy ilyen csodát!😊

13 éve itt. Szép idő.
én meg 10.próbálkozásra 200al kevesebb pontot gyûjtöttem, NSX-em már nem lesz, max ha veszek >.<'
pedig elfért volna a többi közt :S

pedig elfért volna a többi közt :S

<#hehe>#hehe>