Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel ma jelent meg, ezért nem csak neked új. Kíváncsi leszek arra a Pinks challenge-re.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

fast five-os izé csak nekem új ? 😄

tök jó a helyszín, meg Dom új verdája se rossz 😊)

A GNX eddig is kékért volt kapható, csak nem volt idõlimites (gondolom kiveszik a játékból, és azért tették idõlimitessé).

Kicsizoli
No igen...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

bency
És még a GNX is megint kékes....

:) Semmi okosság :P

Kicsizoli
145 kékért felháboritó a Miura...miért nem lehet "pénzért" megvenni😞

Készülget a gép lassan, de biztosan..

bency
Ha megint rászoknak a kék pénzre én kurva ideges leszek.

Carlos
Nekem is!

Þór vígi þessi rúnar

Pipör
nekem 4k-t ad a kisfa

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

500-at ad most a cserepes Prius fa, de akkor is idegesítõ hogy elvették a 4000/napi normális fát... másképpen én se vettem volna meg õket.

Visszavonom, most már 4000-et ad a fa😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bency
Én várok holnapig,de a kéket énis adom el mert ritka ocsmány.

Carlos
akkor kukázom a toyotákat... ennyi.

u.i.: egy cserepes növényre cserélték le, amit lehet 24 óránként harvestálni. Nemtom mennyit ad...

Þór vígi þessi rúnar

Ez mekkora szemétség...Miért kellett megszüntetni a Prius fát? Soha nem vettem volna priust, csakis a fa miatt, most meg törlik<#circling>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

OrionHungary
Csatlakozzatok a Magyar Car Town Közösség -hez <#nezze>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Uhh, mint egy rossz teherautó a legjobb értelemben persze😄

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Willi Betz
Volt ilyen dízelben is,az is durva😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Falkon
Kedvenc gépem!!!!!! <#szeret><#szeret><#puszis>
Imádom!!!
3.8 V6! nyami! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ez az egy kivételnek tekinthetõ😊
Érdemes megnézni a motort, nem gyenge.

Szerintem szép mind2 Mustang :-)

Willi Betz
Van ennél rondább Mustang is😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Pedig olyan gyönyörû!<#ravasz1> Rózsaszínben még szebb lenne!<#miaz>

OrionHungary
a 80 as mustang-nal rondábbat még nem sikerült kihozni <#nezze><#hehe>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Látszik, hogy odaát teljesen más az emberek izlése. A Mini sok ideig nem fogyott el, ezeket pedig viszik, mint a cukrot.
Nálam amerikai autókból csak a 80-as évek elõtti jöhet szóba. A legrosszabb évtized pont a 80-as évek volt, elég vicces megnézni, mit csináltak olyan autókkal, mint a Dodge Charger, Challenger de akár az összes többi muscle car is emlithetõ😊

Megvettem a 40x40es területet😊(csak fogalmam sincs minek<#fejvakaras>)
Eddig is sok pénzt vittek el az átalakítások és több hely több pénz...
Szóval nem sokat akakítgattam rajta<#vigyor>

Aki mer, az nyer. Én nem mertem, mégis nyertem.

Pipör
<#eljen><#eplus2>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

OrionHungary
ott a pont <#hehe>

Ingyen se😊

nem új ez, csak újra van 😄

Új autó

az épület az oké azt már értem már a 45-ik szinten vagyok minden szint lépésnék lapok 1 kék pontot és ha 5 csillagosra teljesítem a szereléseket. a munkatársaim részt nem értem😞
OrionHungary
1. épületet építeni lehet video
2. veszel pénzért (forintért euróért stb..), vagy szintet lépsz (nem gyors csak kb 20as szintig) vagy ugyanabból munkából a sokat csinálsz (nem gyors) vagy vannak küldetések amiket aktuálisan a játék ad ezek bal oldalon felül jelennek meg a játékban (ezekkel viszonylag gyorsan hozzá lehet jutni kékhez)
3. munkatársak neked gyûjtik a kéket ennyi 😄

helló hogyan tudok épületeket venni? És hogyan tudom megnövelni a kék pontokat gyorsan? És én hogy hogy kapok és a munkatársaim meg nem kapnak kék pontot õk miért nem ezekre a kérdésekre tud valaki választ adni? Elõre is köszönöm üdv Krisztián
OrionHungary
Létrehoztam egy közösségi oldalt FB-n ha van kedvetek csatlakozzatok itt meg tudjuk osztani a festéseket és lehet egymást jelölni (vagy nem 😄 )

Danyi95
Amúgy honnan tudok jó skineket leszedni?<#nemtudom>
Nincs valami jó oldal? 😄

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

OrionHungary
ezeket a roncsokat nagyon szeretem. semmi csicsa csak az élményautózás <#nezze>

Elvégre onnan lehet a legolcsóbban hozzájuk jutni, nem?<#nezze>

Pipör
mért tök jók sztem a skinjei 😄

A roncsteleprõl szoktad beszerezni a kocsikat?😊

Amúgy néha Showroom-nál a tábla átvált erre a State Farm feliratra, és egy lány/fiú ugrál és integet. Ennek van valami bonus célja vagy lényegtelen, eddig nem igazán vettem észre.

De nem a vöröskeresz hanem japán...

Rájöttem^^<#vigyor>

OrionHungary
azzal segítenél ha normál pénzért vennél kék pénzt és abból veszel mentõautót mert azt megkapja a vöröskereszt

Eddig ki helpelt japánnak?<#csodalk>
Én probáltam csinálni tejeskkocsiból <#whatever> de nem jött össze <#shakehead>

OrionHungary
a Wrangler Willys fényezéssel nagyon adja!! <#eljen>

Két újabb (egyszerû) festésem.

Ez alapján.

Ezt meg csak úgy (mert nekem így tetszik).

Pipör
másik kérdésedre jó lenne tudni már a választ :@

sponzornál meghívhatsz egy ismerõsödet és ha eléri a 10es vagy 20as szintet már nem tudom akkor kapsz pénzt de sztem 10est

hy
A glove box/sponsor mire való és mi hasznom van belõle?
másik
a high stakes track miért van zárva meg mikor lesz elérhetõ?
Az para!😄