2477
  • Prézli
    Kb bejelentés óta az E30-at vártam, erre pont egy szinttel a limit alatt voltam mikor végre megjelent, gyorsan el is vertem rá a kéket, féltem hogy elviszik mint a cukrot, de úgy tűnik eléggé szarul fogy, így fennmaradó pénzből még veszek annyit amennyit csak lehet :D

• Daniel BMW
    Egy helyen, egy időben háromszor Én. XD
  • bency
    Daninak:D

• car town fan
    egyébként olvasgatom a fórumot. énsem vettem még kék pontokat. kb. szeptemberben kezdtem a car townt, mondhatni az elején, és nekem még jár bluepoint, levelenként most is és persze a job masterelésnél is. viszont pár ember már tényleg csak venni tud. ha jól tudom akkor szűnik ez meg, amikor lenullázod. ügyelni kell arra, hogy mindig maradjon minimum 1!
  • car town fan
    SZIASZTOK! játékosokat keresek akikre lehet számítani alkatrészekre a daytona és indy projektekben. 56-os levelen vagyok, de az ismerőseim közül alig alig játszanak vele és így elég nehéz. sokat játszom vele, ezért napi szinten többször is tudok gifteket küldeni énis.
  • car town fan
    !
  • vass17
    Usa-ban más az értékrend:) nem baj, legalább több marad nekünk belőle:D
  • bency
    Engem is meglepett hogy még mindig van E30...hihetetlen.
  • Kicsizoli
    Mondjuk ha ezen BMW helyett egy E21 vagy E28 vagy netán-tán E81 lett volna, E26ot nem is merem említeni illetve nagykedvemcem E23 lett volna...

• Kicsizoli
    Vicces azért hogy, a Volvo C30 már elfogyott a M3 meg az 135i ból rengeteg van még..
  • Szabi1991
  • csoli31
    Nem volna rossz ötlet. Csinálnék egyedi festésű kocsikat, és jó drágán eladnám őket (biztos lennének akik bármennyit megadnának értük).
  • Jó arc BADY
    Igen a Hummerre én is vevő lennék.Autó piachoz szólva már 2-őnknek kéne a Hummered lehetne pl licitálás is.
  • bency
    Hát úgy már szivás :P Kár hogy nincs piac...eladhatnád nekem ócsón :DDDD
  • Szabi1991
    2. hummerem :/
  • bency
    Chevy az szivás tényleg,de Hummer az rohadtul kéne...
  • Szabi1991
    12kékért ezeket kaptam :/
  • Szabi1991
    inkább bug, zoomolj ki amennyire tudsz, nyomj a buyra egy autónál, de ne helyezd el, majd zoomolj közelre :D
  • csoli31
    Photoshop, de attól függetlenül jópofa!
  • Szabi1991
    :DD
  • bency
    Én csak egy pirosat vettem tegnap,és ma fogok venni még 1 fehéret vagy feketét.
  • Daniel BMW
    E30-asból is bevásároltam:

• disgust
    Nem tudom hányas szintű vagy, vagy ettől függ-e egyáltalán, de én meg 800 pont felettieket is alig találok a Fast Five-on.
  • bency
    Az autó piac az valami rohadtul nagyon jó ötlet :P
  • vass17
    Most már rájöttem, de eddig még soha nem versenyeztem ezeken a helyszíneken.

Viszont az engem is érdekel, hogy milyen lesz a Pink slips, mondjuk ennyi erővel már igazán bevezethetnének egy használt autó piacot is, hogy lehessen kereskedni a ritkaságokkal, akkor lenne értelme az autók limitált darabszámos kiadásának:)
  • csoli31
    Ugyan így működik az összes verseny (kivéve a barátok elleni, és a bezárt High Stakes verseny).
  • vass17
    én is így gondoltam. az elején csak csodálkoztam, hogy nyomják ilyen durván, utána rájöttem, hogy a gép irányítja őket:)
  • Szabi1991
    szerintem úgy van kitalálva ez a cuccos hogy te lényegében a gép ellen mész, csak talán valós emberkék autói ellen, 4ből 3x perfectet vált, így neked mindig 4 perfect kell hogy nyerni tudjál, de ha gyengébb vagy erősebb autót hívsz ki, nagyjából kiegyenlíti a pontokat o.0
  • Forolto
    Azt a sok csalót,aki ezen versenyeken kiáll...hihetettlen,hogy mind perfect az ellenfél és 900 alatti kocsit nem találsz.Ez igy egy nagy kuka.
  • Szabi1991
    oks, csak nem írt ki semmit nálam hogy lenne bármi újdonság, csak véletlenül találtam meg :D
  • csoli31
    Mivel ma jelent meg, ezért nem csak neked új. Kíváncsi leszek arra a Pinks challenge-re.
  • Szabi1991
    fast five-os izé csak nekem új ? :D

tök jó a helyszín, meg Dom új verdája se rossz :))
  • csoli31
    A GNX eddig is kékért volt kapható, csak nem volt időlimites (gondolom kiveszik a játékból, és azért tették időlimitessé).
  • Kicsizoli
    No igen...
  • bency
    És még a GNX is megint kékes....
  • Kicsizoli
    145 kékért felháboritó a Miura...miért nem lehet "pénzért" megvenni:(
  • bency
    Ha megint rászoknak a kék pénzre én kurva ideges leszek.
  • Carlos
    Nekem is!
  • Pipör
    nekem 4k-t ad a kisfa
  • CivicMan
    500-at ad most a cserepes Prius fa, de akkor is idegesítő hogy elvették a 4000/napi normális fát... másképpen én se vettem volna meg őket.