Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Vegyél egy mistery boxot és reménykedj nagyon erõsen <#vigyor>

én is sokmindenrõl lemaradtam korábban, szerencsére mostanában nincs ilyen gond😊 amit a legjobban sajnálok a Chevy Nova, esélyem se volt megvenni, mert akkor még nem is játszottam...
Szerencsére úgy tûnik, hogy szép lassan ismét bekerülnek a limited autók is, szerintem lesz még esélyed megvenni a Focust😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bency
Logikus 😊

:) Semmi okosság :P

Köszi! Hát, a 20 kék árát inkább beletankolom a rendes autóba. 😊
Dj Tommy
Még megmutatnám, szerény Ford gyûjteményem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

<#eljen>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Dj Tommy
Új szerzemény<#finom> :

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

bency
Nincs semmi 😛 ha nagyon kell,veszel 20 kéket 😊 Ez van sajnos...

Üdv fórumlakók!

Új vagyok erre fele, sok-sok év után újra használatba vettem a facbook-om, láttam már másoknál ezt a Car Town nevû izét, így hát kipróbáltam én is. 😊
Azóta fan lettem.

Az elejét kicsit elszúrtam, na de most már dübörög a játék.

Level 22-es vagyok, láttam, hogy limitált ként megjelent az RS Focus és bár én Renault rajongó vagyok, de erre az RS-re is fáj a fogam. Sajna csak level 42-nél vehetném meg kp-ra vagy 20 kék izé.
Erre nincs valami megoldás, hogyan tudhatnék magaménak egy RS Focus-t ? 😊 Azon kívül, hogy fejlõdök level 42-ig vagy veszek 20 kék csodát. 😊

Köszi!

Üdv mindenkinek!
Falkon
Nagyon király a garázsod, csak nekem már sok az autó mennyiség! 😄DDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bency
<#worship>

Falkon
Akkor már én is! 😄
Okt. 13:

Okt. 15:

Okt. 24:

Okt. 29:

Jan. 5:

Feb. 4:

Napjainkban:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bency
Április 16.

Amúgy ezt jól elbaszták...figyelhetnének,kicsit elnézték a méreteket.
Pacer kicsit nagy lett..

bency
November 4

November 12

November 30

Január 4

bency
Szeptember 15.

Szeptember 24.

Október 21

bency
Bemutatom fejlõdésem 😛 Úgyis pang a topik!
A kezdetek,Szept 1.

Szeptember 4!

Szeptember 9!

Szeptember 15!
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/60416_152790948075040_100000324077111_364597_5573443_n.jpg

Prézli
Én, mikor egymás után nyertem két Priust, akkor megfogadtam, hogy nincs több zsákbamacska (ráadásul volt már olyan Priusom)

bency
Vettem Mistery Boxot.....kurva Challanger SRT8 volt benne....jó az,csak hogy már van...

bency
10 kék üti a markom ha nyerek 5x a pizzashopnál a questel 😮

Elköltöttem a pontjaimat, de megérte😊

Prézli
Kb bejelentés óta az E30-at vártam, erre pont egy szinttel a limit alatt voltam mikor végre megjelent, gyorsan el is vertem rá a kéket, féltem hogy elviszik mint a cukrot, de úgy tûnik eléggé szarul fogy, így fennmaradó pénzbõl még veszek annyit amennyit csak lehet 😄

Daniel BMW
Egy helyen, egy idõben háromszor Én. XD

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

bency
Daninak😄

egyébként olvasgatom a fórumot. énsem vettem még kék pontokat. kb. szeptemberben kezdtem a car townt, mondhatni az elején, és nekem még jár bluepoint, levelenként most is és persze a job masterelésnél is. viszont pár ember már tényleg csak venni tud. ha jól tudom akkor szûnik ez meg, amikor lenullázod. ügyelni kell arra, hogy mindig maradjon minimum 1!
SZIASZTOK! játékosokat keresek akikre lehet számítani alkatrészekre a daytona és indy projektekben. 56-os levelen vagyok, de az ismerõseim közül alig alig játszanak vele és így elég nehéz. sokat játszom vele, ezért napi szinten többször is tudok gifteket küldeni énis.
!
Usa-ban más az értékrend😊 nem baj, legalább több marad nekünk belõle😄

bency
Engem is meglepett hogy még mindig van E30...hihetetlen.

Kicsizoli
Mondjuk ha ezen BMW helyett egy E21 vagy E28 vagy netán-tán E81 lett volna, E26ot nem is merem említeni illetve nagykedvemcem E23 lett volna...<#zavart1>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Vicces azért hogy, a Volvo C30 már elfogyott a M3 meg az 135i ból rengeteg van még..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

<#eljen>

Nem volna rossz ötlet. Csinálnék egyedi festésû kocsikat, és jó drágán eladnám õket (biztos lennének akik bármennyit megadnának értük).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Igen a Hummerre én is vevõ lennék.Autó piachoz szólva már 2-õnknek kéne a Hummered lehetne pl licitálás is.
bency
Hát úgy már szivás 😛 Kár hogy nincs piac...eladhatnád nekem ócsón 😄DDD

2. hummerem :/

bency
Chevy az szivás tényleg,de Hummer az rohadtul kéne...

12kékért ezeket kaptam :/

inkább bug, zoomolj ki amennyire tudsz, nyomj a buyra egy autónál, de ne helyezd el, majd zoomolj közelre 😄

Photoshop, de attól függetlenül jópofa!<#vigyor0>

😄D

bency
Én csak egy pirosat vettem tegnap,és ma fogok venni még 1 fehéret vagy feketét.

Daniel BMW
E30-asból is bevásároltam:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Nem tudom hányas szintû vagy, vagy ettõl függ-e egyáltalán, de én meg 800 pont felettieket is alig találok a Fast Five-on.

bency
Az autó piac az valami rohadtul nagyon jó ötlet 😛

Most már rájöttem, de eddig még soha nem versenyeztem ezeken a helyszíneken.

Viszont az engem is érdekel, hogy milyen lesz a Pink slips, mondjuk ennyi erõvel már igazán bevezethetnének egy használt autó piacot is, hogy lehessen kereskedni a ritkaságokkal, akkor lenne értelme az autók limitált darabszámos kiadásának😊

Ugyan így mûködik az összes verseny (kivéve a barátok elleni, és a bezárt High Stakes verseny).

én is így gondoltam. az elején csak csodálkoztam, hogy nyomják ilyen durván, utána rájöttem, hogy a gép irányítja õket😊

szerintem úgy van kitalálva ez a cuccos hogy te lényegében a gép ellen mész, csak talán valós emberkék autói ellen, 4bõl 3x perfectet vált, így neked mindig 4 perfect kell hogy nyerni tudjál, de ha gyengébb vagy erõsebb autót hívsz ki, nagyjából kiegyenlíti a pontokat o.0

Forolto
Azt a sok csalót,aki ezen versenyeken kiáll...hihetettlen,hogy mind perfect az ellenfél és 900 alatti kocsit nem találsz.Ez igy egy nagy kuka.

oks, csak nem írt ki semmit nálam hogy lenne bármi újdonság, csak véletlenül találtam meg 😄