2477
  • bency
    Már jelen :P
  • OrionHungary
    Üdvözletem
    Csatlakozzatok a Magyar Car Town közösség -hez.
    Így könnyen tudjuk egymást jelölni (ha nincs elég car town szomszédod), képeket megosztani.
  • Sanxi007
    Sziasztok nem tudja valaki mi van ezzel a foss Car townal????
    Ha az indi 500-assal kerékcserét csinálok és utána a játékgépektől be szeretném szedni a pénzt akkor nem csinálja vagyis rosszul csinálja.
    A másik hiba meg a nascarosnál fedeztem fel hogy verseny után nem hozza be azt a képernyőt aminél el lehet indítani az újabb hatórás várakozási időt.
  • Jó arc BADY
    Ott se volt de azóta már összegyűjtöttem még 1x.Ez van:/
  • Prézli
    Sztem megvan az csak a Storage-ben
    Edit Garage -> Storage
  • Jó arc BADY
    Én összegyűjtöttem mindent a charger-hez le okéztam hogy kész és eltűnt minden cuccom és most kezdhetem előről:@:@Mi lehet az oka?Segítség elment a kedvem az egésztől:(:(
  • car town fan
    megcsináltam!!!! 4x 5 óra után elsőre nitrokkal, 3 perfectel......sajnos muszály nitrozni!
  • Forolto
    Természetesen, 825-ös a charger.Na majd ma ujra próbálom.
  • car town fan
    megoldottam, megvan az átalakított rendőrautó is! szóval az utolsó küldetésnél vagyok vagyis a páncélszekrény elhúzásánál, viszont nem tudom megcsinálni 3 perfectel se!? mi a trükk? muszály nitrozni? ha igen akkor a nitrozást, hogy lehet jól csinálni elég macerás ez így.....
  • car town fan
    egyébként ne tudd meg, hogy megszenvedtem a pink slippekkel énis! nagy nehezen összekapartam 35 kékpontot, ilyen feladatokból meg masterelés, plusz ugye szintenként 1, hogy megvehessem a zr1-es corvettet. de nem tudtam kivárni mindig a 6 órát, szóval jól eljátszottam őket, plusz ennél az utolsó missziónál is, szóval most van 7.... :D
  • car town fan
    feltuningoltad a chargert????
  • Forolto
    Mákos,én a harmadik ellenfelet nem tudom megverni 3 perfectel se...
  • car town fan
    csá elkezdtem a fast five projektet. már a rendőr autó építésénél tartok, de nem értem, hogy kaphatok elbow grease-t ugyanis nem a garázsomban van a szervízállás??????????????????????????? valaki??????????????????

• vass17
    Top Gear, a legjobb:)
  • Szabi1991
  • Daniel BMW
    Elkezdtem keresgélni, hogy mi is ez a C30 Polestar Edition és ezt a képet találtam. :D
  • Szabi1991
  • Daniel BMW

• Szabi1991
  • bency
    Tudod mennyi az esély hogy pont azt kapja :DD
  • Prézli
    Vegyél egy mistery boxot és reménykedj nagyon erősen
  • vass17
    én is sokmindenről lemaradtam korábban, szerencsére mostanában nincs ilyen gond:) amit a legjobban sajnálok a Chevy Nova, esélyem se volt megvenni, mert akkor még nem is játszottam...
    Szerencsére úgy tűnik, hogy szép lassan ismét bekerülnek a limited autók is, szerintem lesz még esélyed megvenni a Focust:)
  • bency
    Logikus :)
  • Gordini
    Köszi! Hát, a 20 kék árát inkább beletankolom a rendes autóba. :)
  • Dj Tommy
    Még megmutatnám, szerény Ford gyűjteményem.
  • vass17
  • Dj Tommy
    Új szerzemény :
  • bency
    Nincs semmi :P ha nagyon kell,veszel 20 kéket :) Ez van sajnos...
  • Gordini
    Üdv fórumlakók!

Új vagyok erre fele, sok-sok év után újra használatba vettem a facbook-om, láttam már másoknál ezt a Car Town nevű izét, így hát kipróbáltam én is. :)
    Azóta fan lettem.

Az elejét kicsit elszúrtam, na de most már dübörög a játék.

Level 22-es vagyok, láttam, hogy limitált ként megjelent az RS Focus és bár én Renault rajongó vagyok, de erre az RS-re is fáj a fogam. Sajna csak level 42-nél vehetném meg kp-ra vagy 20 kék izé.
    Erre nincs valami megoldás, hogyan tudhatnék magaménak egy RS Focus-t ? :) Azon kívül, hogy fejlődök level 42-ig vagy veszek 20 kék csodát. :)

Köszi!

Üdv mindenkinek!
  • Falkon
    Nagyon király a garázsod, csak nekem már sok az autó mennyiség! :DDDD
  • bency
  • Falkon
    Akkor már én is! :D
    Okt. 13:

Okt. 15:

Okt. 24:

Okt. 29:

Jan. 5:

Feb. 4:

Napjainkban:
  • bency
    Április 16.

Amúgy ezt jól elbaszták...figyelhetnének,kicsit elnézték a méreteket.
    Pacer kicsit nagy lett..
  • bency
    November 4

November 12

November 30

Január 4
  • bency
    Szeptember 15.

Szeptember 24.

Október 21
  • bency
    Bemutatom fejlődésem :P Úgyis pang a topik!
    A kezdetek,Szept 1.

Szeptember 4!

Szeptember 9!

Szeptember 15!
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/60416_152790948075040_100000324077111_364597_5573443_n.jpg
  • Prézli
    Én, mikor egymás után nyertem két Priust, akkor megfogadtam, hogy nincs több zsákbamacska (ráadásul volt már olyan Priusom)
  • bency
    Vettem Mistery Boxot.....kurva Challanger SRT8 volt benne....jó az,csak hogy már van...
  • bency
    10 kék üti a markom ha nyerek 5x a pizzashopnál a questel :O
  • vass17
    Elköltöttem a pontjaimat, de megérte:)