Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új szerzeményem:
Yenko akar lenni, de az oldalcsík nem megy.
Yenko akar lenni, de az oldalcsík nem megy.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Save 10% at BustedTees.com
It doesn't matter if you're into video games, movies, geography, politics, science-fiction or just wrapping your torso with something weird, BustedTees literally has you covered. Save 10% off your order with promo code IDSAVETHAT at checkout. BustedTees: The Jokes On You.
Points will be awarded upon completion of online order with valid credit card. Offer reports on a 60 minute delay.
gyerekek ez mi ? 40 pont járna érte
It doesn't matter if you're into video games, movies, geography, politics, science-fiction or just wrapping your torso with something weird, BustedTees literally has you covered. Save 10% off your order with promo code IDSAVETHAT at checkout. BustedTees: The Jokes On You.
Points will be awarded upon completion of online order with valid credit card. Offer reports on a 60 minute delay.
gyerekek ez mi ? 40 pont járna érte
kapásból lett vagy 20 ismim errõl a listáról
jah...<#szomoru1>#szomoru1>
5 viagráért az a motorháztetõ elég undorító xD
5 viagráért az a motorháztetõ elég undorító xD
All hail the double x!
nekem is, de már bánom, qvafasza a porsés lökös, meg a "klasszikus" hátsószárny, de 10kéket nem ér meg 😄

csak kb 7000 db van a bogárból, úgyhogy vegyétek ha kell 😄 nekem van már 😛
All hail the double x!
<#eplus2>#eplus2>

13 kék izé a motor?😮 Azzz igen....Nah mind1...én idegeségembe vettem egy Honda CR Z t😄
:) Semmi okosság :P

997 a max asszem 😄DD
Nekem is van Viper,875 lóerõs..nem is huzom tovább ...de azzal versenyzek mindig😛 Most a GT vel hátha elérem az 1000et aztán az elég lesz...Chargerre még nem sikerült gyüjteni annyit..
én megvettem a Dodge vipert, már rég, az 900 Le eddig azt nem sikerült túllépnem , a R/T hemi Charger is csak 800 le.
Az nekem is a köv levelen jön...de még megakarom venni a Ford GT t ami 150 ezer....most nem tudom mélyk a fontosabb...mert a GT alapból 670 lóerõs...😛
Én nagyon jól jártam a Mistery Box al...egy fasza új Challanger volt benne még régebb ami még most is csak kék baszásért lehet megvenni 😛
külföldi lista http://www.cartown.com/forum/showthread.php?184-Neighbors-List/page104
az ios egy megoldás lenne de az sem ugyanaz
lehet én hagyom
kevés az ismerõs , ez a box se jött be még eladni is csak bagóé lehetne
nem tom át kell gondolni
kevés az ismerõs , ez a box se jött be még eladni is csak bagóé lehetne
nem tom át kell gondolni
Karmann Ghia jó rábactam 😄
Nem tudom, de már ideje lenne!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
nekem is összejött 15 érdemes a box al próbálkozni?
vettem egy Mazda rx 3 at, meg 15 kék pénzért a Mistery boxot , és egy ratyi 2010 Camaro volt benne<#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#pias>#pias><#rinya>#rinya>
most az MMA-t soroljátok?
lvl35 <#vigyor5>#vigyor5>
én már 13. szinten vagyok egyész türhetõ mérleggel
1-2 level és rájössz 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ez az MMA cucc nagyon bejön 😄 még ennél is jobban Benci nehogy abbahagyd 😄