Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Manchester United FC
Csak azok kapnak akik még nem játszottak vele.
Þór vígi þessi rúnar
Válaszokat elõre is köszi!
Manchester United FC
Italiám viszont úgy tûnik nem lesz.. még messze az 50es szint :S
viszont sztem lehessen ne csak saját skint max az nem ér a szemünkbe annyi pontot ugy mondd szal ha van hozzá rkava egy kis egyedi ség akkor még leeht 3pont de alapbol hacsak egy laza skin akkor 1mondjuk az én szemembe 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Kép a Garázsomról
Mindenki három autóra adja le a szavazatát elsõ, második, harmadik. Elsõ hely 3pont, második 2pont, harmadik 1pontot ér.
Aki rakott autót kötelezõ szavaznia és sajátra nem voksolhat.
Az elsõ helyezett választja a következõ heti típust (a három közül #1659).
Minden játékos csak egy autóval nevezhet a versenybe.
Hétfõtõl csütörtökig lehet képet rakni, péntektõl vasárnapig szavazni.
Elsõnek a bogárra gondoltam.
Észrevétel, vélemény?
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[/url][/img]
pl. elsõnek bogár, pintó, yaris a következõ fordulóban 240z, 240sx, versa 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
témaindító aktiv még? mert a szabályokat fel kéne vinni a fejlécbe persze ha már vannak
<#help>#help>
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
#1652: az elején lehet kezdeni egyszerûbb autókkal is 😊
Csak pillanatnyilag 8as szint környékén nem igazán van anyagi keretem autókra (16K van épp, de gyûlik 2 napja már)
Esetleg tudna valaki megosztani technikákat amellyel hatékonyabban lehet fejlõdni, vagy pénzt keresni?
hetente választanánk egy típust aki akar rak róla képet és szavazunk?

:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#bohoc>#bohoc>\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elsõ festett dög! kár volt kiszínezni a másik oldalát (teljesen máshogy néz ki) mert csak ebbõl a szögbõl hagyja lefotózni a szemét programja :/
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
nesze<#beka2>#beka2><#mf2>#mf2>
nesze a másik😉