Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh >.<"

a kezdõszintet átkell lépni,én indig úgy csináltam,és úgy megadja..nem pedig elinditod és kilépsz rögtön...

köszi a segítséget 😊

kgb12
De ezzel a játékkal még nem játszottam soha, most láttam elõször de lehetséges hogy késõbb tudják megadni a pontot, vagy én nem tudom már lehet elúszott az a 10 pont .:S

Manchester United FC

Carlos
lehet, hogy te már játszottál a játékkal.
Csak azok kapnak akik még nem játszottak vele.

Þór vígi þessi rúnar

kgb12
Sziasztok!Volt valakinek olyan most hogy nem írta jóvá a pontjait azután, hogy elkezdte a Millionarie City játékot, mert nekem még nem adta meg azt a 10 pontot, de az öcsémnek már megadta azt a 10 pontot, szóval nem értem hogy nekem mért nem?

Válaszokat elõre is köszi!

Manchester United FC

én már hétfõn, fehéret 😄
Italiám viszont úgy tûnik nem lesz.. még messze az 50es szint :S

Carlos
Ezt is megvettem:

Jöhet az Italia

Þór vígi þessi rúnar

sztem nem lehet kapni elég világos kék követ 5$ ér tudod😊

szoasztok ez jó ötlet nagyon😊)
viszont sztem lehessen ne csak saját skint max az nem ér a szemünkbe annyi pontot ugy mondd szal ha van hozzá rkava egy kis egyedi ség akkor még leeht 3pont de alapbol hacsak egy laza skin akkor 1mondjuk az én szemembe 😄

mármint én úgy gondoltam hogy a 3 autóból te választhatsz hogy melyikkel nevezel 😄

amúgy olyan kérdésem lenne hogy az alap fehér követ vissza lehet tenni valahogy?Vagy már nem?

Szerintem csak a saját készítésû festésnek van értelme, legyen eredeti😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bency
Igy jó lesz 😊

:) Semmi okosság :P

OrionHungary
Abban még meg kéne egyezi hogy csak saját skint lehet-e használni vagy más által készítettet is?
Mindenki három autóra adja le a szavazatát elsõ, második, harmadik. Elsõ hely 3pont, második 2pont, harmadik 1pontot ér.
Aki rakott autót kötelezõ szavaznia és sajátra nem voksolhat.
Az elsõ helyezett választja a következõ heti típust (a három közül #1659).
Minden játékos csak egy autóval nevezhet a versenybe.
Hétfõtõl csütörtökig lehet képet rakni, péntektõl vasárnapig szavazni.
Elsõnek a bogárra gondoltam.
Észrevétel, vélemény?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Nekem itt a Garázsom.Bár nem a legjobb,és nincsen meg minden hozzá amire vágynék de próbálgatom csinosítatni.Kérdéseket,ötleteket várok azért 😊
[/url][/img]

price low to high-ba sorba haladva mindig a következõ 3autóból egy ? 😄
pl. elsõnek bogár, pintó, yaris a következõ fordulóban 240z, 240sx, versa 😊

Level 20as szint??? 😄

nem hülyeség csak hát én a level 20 as szintemmel még nembirok drága kocsikat megvenni
<#eljen> jó ötlet!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bency
Jajj énis örülnék neki,támogatom!

OrionHungary
én is úgy gondoltam hogy az elején bogár, pinto, 240sx ilyesmi aztán ha elfogytak jöhetnek a nagyok...
témaindító aktiv még? mert a szabályokat fel kéne vinni a fejlécbe persze ha már vannak
<#help>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

<#eljen>

#1652: az elején lehet kezdeni egyszerûbb autókkal is 😊

Prézli
Ó arra én nagyon kapható volnék!

Csak pillanatnyilag 8as szint környékén nem igazán van anyagi keretem autókra (16K van épp, de gyûlik 2 napja már)

Esetleg tudna valaki megosztani technikákat amellyel hatékonyabban lehet fejlõdni, vagy pénzt keresni?

Carlos
ok

Þór vígi þessi rúnar

OrionHungary
mit szólnátok valami szépségverseny szerû megmozduláshoz?
hetente választanánk egy típust aki akar rak róla képet és szavazunk?

OrionHungary
Mugen type R

OrionHungary
<#eljen> zsíros

lájk😄DD

bency
Menj a logómühely topikba vagy mi az és ott kell kérni egyet amilyet akarsz😛

jarendben van bencus😄😄 azt h kell?😄

bency
Hopp,nem baj 😄DD Am kérjetek már valami logót,igy nem lehet annyira megkülönböztetni ...

Azt én kérdeztem....

<#taps><#taps><#taps><#taps>

nem én kérdeztem a ferrarit😊

bency
Nem rég azt sem, tudtad mennyi egy f430...nem vettél te murcit.

banyek most vettem a murcielagot meg tuninggal kb 700 000$ :S de legalbáb csecse😄

Foose logo & Jackass logo snassz de nekem bejön saját ötlet

<#nyes><#nyes><#bohoc>
<#eljen> A festés tetszik, de a peres gumi annyira nem illik az ilyen gépekhez, sztem medium jobb lenne😊

Prézli
Ha már ennyit dolgoztam vele akk megmutatom mindenhonnan <#eplus2>

Prézli

Elsõ festett dög! kár volt kiszínezni a másik oldalát (teljesen máshogy néz ki) mert csak ebbõl a szögbõl hagyja lefotózni a szemét programja :/

Nincs mit <#wave>
Köszönöm a segítségedet hozzá.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

nesze<#beka2><#mf2>

http://imgserv.info/img_str/20110205_10364860.jpg
nesze a másik😉

hát ízlések és pofonok nem fogom azokat a skineket berakni ami 20 ezer embernek van mer annak mi értelme az nem egyedi😉 😄<#banplz><#banplz>

bency
HOgy néz mér ki szerencsétlen Diablo ?! :S