Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
mikor a nevezés lezárul össze kéne szedni a képeket egy üzenetbe mellé írni a neveket <#help><#worship>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Carlos
Akkor itt az én kis gagyi pintóm, picit megette már a rozsda:

Þór vígi þessi rúnar

OrionHungary
hova tûnt a pintó?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
bogár, pinto, yaris

bency
Jajj bocsi,ezzel nem is lehet xDDD

:) Semmi okosság :P

Carlos
hophopp...mivel lehet nevezni? 😊
Lemaradtam picit.

Þór vígi þessi rúnar

bency
NEVEZEK!!!

Winstar a kocsid (asszem prius) most nem lehet nevezni.. A most nevezhetõ autók a Pinto a Bogár,yaris

bency
Én 2 MISTERYt vettem....egyikkel befürödtem mert Mustang volt,a másik egy FJ Toyota,annak örülök 😛

ez az én kocsim,csak nemtudom képhostról beilleszteni úgy mint ti :S

én benne vagyok abba az 50 000-be 😄

Miért nem rendezünk gyorsulási versenyeket igaz ahhoz fel kellene venni egymást facebook-ra de szerintem nem volna hülyeség.

Ez csak egy hirtelen jött ötlet.<#heureka><#felkialtas><#taps><#eljen><#alien><#nyes>
A felni és a gumi egy az egyben megegyezik Pheaper-vel, nem tehetek róla, régi design, nem akarom megváltoztatni😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

OrionHungary
Elvállaltad/tátok szóval szerintem ez meg is lett beszélve.
Viszont rakni kéne autókat mert így elég vékony lesz a verseny.
50000 sárga pénzt felajánlok az elsõ helyezettnek de legalább még ketten rakjanak.

A mystery box egy Nissan Titant dobott <#falbav><#falbav>

Egyszer már megfogadtam, hogy soha többet, inkább vettem volna egy Land Cruisert😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Carlos
Ez olyan, mint a fagyis, tacos, tejeskocsi.

Þór vígi þessi rúnar

igen tegnap én is ezen agyaltam,hogy legalbáb valaki elválalta....és ez nagy szó,mert manapság mindenki mindent leszar.....szóval jó legyen.Viszont még1 ötletem van,garázs szépség verseny? 😄

kgb12
Most nézem hogy 60% leárazás van a pontokból minden kocsinál, megéri akkor gyûjteni.😄

Manchester United FC

ez is megvan <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

jóregglt😄 énseláttam mgé nagyon arc😄😄:XD

Srácok ez új verda vagy csak én nem láttam még ilyet ???<#merges2><#merges2><#merges2><#whatever><#whatever>

demostmér van ez egymás hátamgöött szted akkro ide irná le pontosan mivan?? most nem tök8 ki gyüjti mi elvállaltuk azt kész neked az nem mindegy kiszámolja meg h hány pontot kapott a kocsid?😄 ebbe mi ellenvetni valót találsz?? csinálsz egy autót hnap d.u. beküldöd azt 5tõl szavaznak rá.. mint ahogy a többire aztán öszselesz sázmolva beis print screenelem ha kell az eredményt mondjuk😊me azér vunk 2en h egymást ellenõrizzük, nem ismerem a srácot.. szal jah egyenlõre a kocsis téma induljon be nem??

nekem meg az a véleményem hogy mindenki háta mögött ne beszéljetek errõl.
Sztem legyen megszavazva elöbb hogy ki lesz az aki gyüjti a szavazatokat,stb...elöbb azt az embert szavazzuk meg.Majd utána jöhet a szépségverseny.És hozzátenném sztem egy garázsszépségversenyt is lazán lehetne ennyi erõvel csinálni.

😄😄😄 like 😄 😄 😄<#vigyor2>

Elnézést a téves információkért..
Megegyeztünk Jaccy2400-al.
Most KIVÉTELESEN hnap 17:00 lehet nevezni a szavazás pedig hnap 17:00-tól Szombat éjfélig zajlik mégpedig úgy hogy elküldöd nekem és Jaccy2400-nak is hogy kire szavazol(Mi majd egyeztetünk..) és vagy Vasárnap este vagy Hétfõn valamikor kihírdetjük a gyõztest. A nevezés egyenlõre Price:Low to High-nál 3masával tehát a most nevezhetõ autó Bogár,Yaris,Pinto.
Minden Hétfõn kifogja írni valamelyikünk hogy milyen autókkal lehet nevezni.A további dolgokon mint pl hogy mit kap a gyõztes még gondolkozunk...
TILOS nyíltan szavazni aki ezt mégis megteszi azt kizárjuk a versenybõl.(Nem áll szándékunkban csalni nekünk se ezért vagyunk ketten..)

köszi 😊

és egy ember 3emberre szavazhat akkor és az elsõ 3 autó price:low to highre állitsátok mer énis most jöttem rá.. XD

jaja holnap délig nevezés és akkor febr 12 éfélig szavazás vasnap meg még egyeztetünk az eredményhirdetésrõlxD 😄 és akkor a gyõztes meg leirja mi legyen a kövi kocsi vagy hogy??

Vagy legyen az hogy holnap 12:00-ig lehet nevezni most KIVÉTELESEN és utána tehát péntek 12:00-tól Szombat éjfélig lehet szavazni.
Ez így megfelel?

Oké akkor jöhet ma éjfélig az 1.kategória tehát az elsõ három kocsi!!

OrionHungary
na ez gyors volt <#eljen>

OrionHungary
én azt gondoltam hogy még éjfélig lehet rakni de akkor ezzel egyedül vagyok... hacsak gyorsan nem tesznek még páran <#help>

Pipör
Én is

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Prézli
Nekem azonnal megadta, Millionare izét a tutorial közben ki is lõttem és már ott figyelt a plusz 10 pont a Car Town-ban
Vettem is gyorsan egy Mistery Boxot és volt benne egy Lotus <#nevetes1>

Akkor azt kéne kitalálni h mikor mit lehet pl: Hétf-Csüt nevezés Pént-Szomb szavazás Vasárnap szavazatszámlálás(Nekem és Jaccy2400-nak)

Ok

csinálhatnám veled h egymást letudjuk ellenõrizni😊)

OrionHungary

köszi 😊
és skineket le lehet tölteni valahonnan? 😄

Esetleg nemtudom hogy tölthetem-e be ezt a szerepet de szívesen lennék olyan ember aki mondjuk gyûjti a szavazatokat vagy vmi hasonló...

OrionHungary

amúgy elmagyarázza nekem valaki hogy skineket hogy lehet a játékba betenni? 😊
Elõre is köszönöm 😊

OrionHungary
neveznék <#nezze>

a millionarie Ciy-re gondoltam 😄
Amúgy akkor nemtudom hogy miért nem adja meg,nekem kapásból megadta mikor visszaléptem a CT-be.

bency
Én se kaptam meg a rohadt élet..amugy én most fogom megvenni a Diablot nehogy lemaradjak róla és utána a Ferrarikat,Modena már van csak pénz nincs,F430 is felénél tart 😛 Ha megkapom a 10 pontot meg meg amit még ott irt 2 misteryt is lehet veszek 😛 1et biztosan .

kgb12
Engem se zavar nagyon, csak kicsit fura, hogy valaki megkapja valaki nem .

Manchester United FC

Nem csak te nem kaptad meg érte azt a 10 pontot. Én se kaptam meg (de annyira nem zavar).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

kgb12
Melyik játékra gondolsz? Mert a Car Town-ba most vagyok a 46-os szinten, a Millionarie City játékba meg már megléptem az 1 szintet, de majd kiderül lehet nem kapom meg lehet majd késõbb megkapom azt a 10 pontot, mindegy azért köszi mindenkitõl a segítséget meg a tanácsokat !

Manchester United FC