Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
:) Semmi okosság :P
Ez csak egy hirtelen jött ötlet.<#heureka>#heureka><#felkialtas>#felkialtas><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#alien>#alien><#nyes>#nyes>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Viszont rakni kéne autókat mert így elég vékony lesz a verseny.
50000 sárga pénzt felajánlok az elsõ helyezettnek de legalább még ketten rakjanak.
Egyszer már megfogadtam, hogy soha többet, inkább vettem volna egy Land Cruisert😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Manchester United FC

Sztem legyen megszavazva elöbb hogy ki lesz az aki gyüjti a szavazatokat,stb...elöbb azt az embert szavazzuk meg.Majd utána jöhet a szépségverseny.És hozzátenném sztem egy garázsszépségversenyt is lazán lehetne ennyi erõvel csinálni.
Megegyeztünk Jaccy2400-al.
Most KIVÉTELESEN hnap 17:00 lehet nevezni a szavazás pedig hnap 17:00-tól Szombat éjfélig zajlik mégpedig úgy hogy elküldöd nekem és Jaccy2400-nak is hogy kire szavazol(Mi majd egyeztetünk..) és vagy Vasárnap este vagy Hétfõn valamikor kihírdetjük a gyõztest. A nevezés egyenlõre Price:Low to High-nál 3masával tehát a most nevezhetõ autó Bogár,Yaris,Pinto.
Minden Hétfõn kifogja írni valamelyikünk hogy milyen autókkal lehet nevezni.A további dolgokon mint pl hogy mit kap a gyõztes még gondolkozunk...
TILOS nyíltan szavazni aki ezt mégis megteszi azt kizárjuk a versenybõl.(Nem áll szándékunkban csalni nekünk se ezért vagyunk ketten..)
Ez így megfelel?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Vettem is gyorsan egy Mistery Boxot és volt benne egy Lotus <#nevetes1>#nevetes1>
és skineket le lehet tölteni valahonnan? 😄
Elõre is köszönöm 😊

Amúgy akkor nemtudom hogy miért nem adja meg,nekem kapásból megadta mikor visszaléptem a CT-be.
:) Semmi okosság :P
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Manchester United FC