17
  • Justil
    mások nevében ne beszélj kérlek, én megvárom a mozis premiert!
  • winnie
    reméljük, nem.
  • bippo
    Nem vagyok egy nagy minőségguru, de ez képek alapján nem jobb, mint a korábbi R5 vagy a DVD. Amúgy ezt érdemes moziban is megnézni, annyi benne a látványos csihi-puhi meg robbanás. No meg a hangulat miatt.
  • Kindred Blades
    Azért azt az alapvető kapcsolatot ugye vágod, hogy a forgalmazónak (többek között, mert vannak más források is) abból lesz bevétele, ha valaki meg is nézni az adott filmet?

Persze így is irdatlan mozibevétel lesz, én is megnézem annak ellenére, hogy letöltöttem, de egy pár jegytől biztosan elesnek. És lehet, hogy nem tíztől, vagy száztól.
  • Vergil 20
    Iszonyatosan tetszett a film, szóval ki fogom csengetni érte a mozijegy árát. (bár annak kurvára nem örülök hogy szinkronos lesz)Aki szerint pedig szar film, az nem "hálivúdi eksön-filmeken" nőtt fel :D
  • asdasdasd
    Azért annyira nem volt jó. Ha komolynak gondolták, akkor annak gyenge, ha meg komolytalannak, akkor sokkal több és jobb poén-utalás elfért volna. Szerintem ezt nem nagyon goldolták át. (1 Rambo helyett 5 )
  • barcames
    senki se nem fogja megnézni a moziban aki megakarta nézni az megnézte már feliratosan kiváló minőségben!!! ENNYIT ERRE! minden utolsó szar horrort meg köcsög filmeket letudnak adni köcsög időben de ami tényleg jó azt nem hát ez magyarország.
  • bm823
    Én meg vagyok olyan kemény, hogy kibírjak kb 1,5 hónapot és moziban nézzem meg.
  • Wittgen
    Azért a felsorolt listából nem kevés a jó film.
  • vg
    Nem csak miattam, te okoska. Mondjuk egy Micimackó nevű meleg jóembertől mit vár az ember mint kötöködést...
  • bcrics
    Már jobb minőségben elérhető mint a dvd.Res.:)

The.Expendables.2010.720p.R5.XviD.AC3-ViSiON.torrent
  • Dynamic
    "sem az Intercom, sem pedig a UIP Dunafilm nem mutathatta be"

Hogy-hogy "nem mutathatta be"?
  • opeca
    Október??? Jesszus, már most normális minőségben feliratosan lehúzható:)
    Októberre DVD minőségben lehet torrentelni:)
  • djstefi
    hat kivancsi leszek a bevetelre mert szerintem is lekestek a penzes vonatot ...
  • winnie
    tuti, krokodilkönnyeket hullatnak miattad:) ne hidd, hogy olyan fontos vagy nekik.
  • vg
    Mindegy már kedves fogalmazók, ezt már buktátok mint a matekleckét.