413
S8500
-
#93 Lehet, sőt biztos, hogy láma kérdések, de:
- a 3G mire jó és hol tudom kikapcsolni
- azt hol tudom kikapcsolni, hogy amikor engem hívnak, akkor 4 kicsörgés után ne kapcsoljon hangpostára? -
#92 Ja és amikor felhívtak, hogy mi az ábra és miért, akkor átkértem magam az ügyintézőhöz, hogy azonnal tüntessék el ezt a szemetet a "szolgáltatások" közül, amit készségesen meg is tettek.
Csak tudnám, hogy mi a kisfaxomért kell ezt játszani? -
#91 Az a geciség az egészben, hogy kapsz egy telót, megkötöd a szerződést, amiben szó sincs róla, hogy neked hálózaton belüli neted lenne és nem csak wi-fid. Eléred közvetlenül a jutubot, a fészbukot, akármit, ott a kis ikon. Alapból rá se kérdez, hogy milyen rendszeren akarod elérni, mert ha megtalálja a mobilhálózatot már nyomul is rá. A net start alap díjtételei meg nevetségesek... lennének ha tudnál nevetni egy 50-100 ezer forintos számlán.
Ingyen van persze, feltéve, hogy nem használod.
Mondom, megnyitsz egy átlagos web oldalt és 5 rugó ugrott.
Én szerintem rá sem nyomtam a web n' walkra, csak végignyomogattam jóformán a teló menüjét, hogy mi mire jó, meg talán letöltöttem 2-3 flash-anim szintű alkalmazást. Az a 40 MB pill alatt összejön, nekem egy délután sem volt.
Ahol figyelmeztetett, hogy pénzes, és elő kéne fizetnem valamire ott megálltam. Valamit sejtettem, hogy nem kóser a dolog, másnap már nem is használtam a netet inkább.
Ennyi.
Most nézem a net-start ismertetőjét, hogy alapból minden alkalmas készüléknél bekapcsolják, csak éppen a díjcsomagoknál nem írják ezt!
Lassan asszem előszedem a jogász ismerőseimet, meg keresek valakit a fogyasztóvédelemnél. -
#90 baszki, leirod hogy csak ritkán netezel akkor is wifiről erre meg mit irsz a #68-as hsz-ben ??
hogy csomót web n walkozol meg megy a 3g is állandóan.....azért kaptál te ekkora számlát, ha csak wifiről neteztél volna akkor nem lett volna semmi baj. -
#89 Direkt ez a lényeg. A "tudatlanságodból" nyertek 40ezret, nekik megéri. :) -
#88 Jogos, egy szinten elismerem, hogy én vagyok a hülye, a figyelmetlen és önveszélyesen jóhiszemű.
De akkor is világosítson már fel valaki, hogy egy ilyen díjcsomagot kitalálni, helyesebben fenntartani azonkívül, hogy néhányan bexopják majd, mi értelme van?
Ha letöltök egyetlen oldalt az már is kb 5000 Ft!
WAP-ra gondoltak? Na neeee! 2010-ben, amikor minden telónak nagyfelbontású grafikus kijelzője van, meg a 3G a sztenderd?
Mellesleg a szerződésemben semmi ilyesmit nem írtak. -
#87 Hát mielőtt használni kezded a netet meg kell nézni milyen csomagban vagy, én egészen addig véletlenül sem kezdtem el használni. -
#86 Waaazzzeeeeee!
Na 40 ezerrel másodiknak jöttem be!
Ma felhívott a tisztelt ügyintéző, hogy habár még csak kedden vettem a mobcsit már is jelentős forgalmat detektált, így szól, hogy mi a fax van?
Mondja, hogy a Net Start keretében használtam a gépet és kb 40 megát hoztam össze. Én is észrevettem, hogy ugyan nem rendeltem meg a netet, de fel tudok lépni, gondoltam valami alap netcsomag egy hónapig ingyenes próbaverziója.
Hát majdnem!
A Net Start tényleg alap, de pont ezért megánként 1000 Ft!!!!!!!!!
Csak azért nem kaptam szívinfarktust, mert a srác aki éppen vitt kocsival folyamatosan életveszélyben tartott, annyira béna volt, így ez nem sokat befolyásolta az aktuális életérzésemet.
Ügyintéző persze ilyen apróságokról a vételkor nem tájékoztatott.
Szóval nesze neked XXI. szd.: megánként ezer forint!
Hogy kapja be a kis faxomat, és egyék meg a pénzt amit lenyúltak, a T-móbájl geci, zsidó, bűnöző vezetése!
-
#85 Ja, hát Pannonál is trükköznek. Nekem katonai díjcsomagom volt amíg meg nem szűnt. Akkor átraktak olyan díjcsomagba, amiből a katonait számolták, csak az a díjcsomag vagy 10 éve nem is létezik, a díjai meg mai viszonylatban horribilisek, én meg csak néztem nagy kerek manga szemekkel, hogy miért nőtt az egekbe a számlám.
-
#84 én Pannonnál vagyok kártyás (olyan régi tarifacsomagom van amit egy új ügyfél már meg se vehet :P), ott még ha nem is tudtam róla, volt alapból egy "mobilinternet start" mobilinternet csomag internethasználat esetén. Persze leváltottam jobbra, ezzel együtt tökéletes használhatósága van az ilyennek, akár utazás közben végrehajthatom amit akarok a neten (meg ugye pl. Google Maps), erre egy ezres tényleg nem sok. -
#83 Huh, jó hogy szóltok, elvileg nekem sincs, de simán neteztem tegnap.
Külföldön én is csináltam 100 e Ft-os számlát már, most nem szeretnék még egy ilyet. -
#82 de könyörgök min megy fel a netre ha nincs hozzáférésem?:D -
#81 röhej. nekem mondjuk samsung corby van de ott legalább mindig megkérdezi amikor csatlakozni akar valami a netre -
#80 netről vagy gépről -
#79 X6-os Nokiánál hallottam ilyesmiről, hogy automatice letölti a GPS app. legújabb frissítését, ami üszkve olyan 23 mega és 3G-vel tölti alapból, nem lehet kikapcsolni, elég csak megnyitni az appot... Egy haverom beszopta és valami 70K-t akart a T-mobil rátarhálni, pedig nem volt "netes" előfizuja... Csakhát a teló már annyira okos, hogy nincs fölötte irányításod. -
#78 Kérdésem lenne!
T-mobiltól hívtak hogy valami gebasz van a számlával. mégpedig hogy kb 80.000 forintnál járok...namost igen ez gyakran előfordul a béna mobilneteseknél a roamingolósoknál, előfizetéseseknél...DE.
Ennyire hülye nem vagyok. Dominos vagyok, olyan sim kártya van benne, ha van wifi csak arról nyomulok fel a netre, mivel nem fizettem elő semmiféle mobilnetre. Nem is enged fel máshogy csak a 0.facebookra ami ugye köztudottan ingyenes...
Holnap bemegyek és beleverem valamelyik értékesítő arcszerkezetét az eladópultba amíg kellemesen pimpós nem lesz az orrnyerge, addig is diszkréten itt is felhoztam a témát, lehetséges ez? -
#77 A vcard sms-t miért nem ismeri fel?
Valami ötlet, hogy hogy szopjam le a másik telóról a telefonkönyvet, SE K750.
Köszi. -
#76 Na megvan a dlágaszág!:)
A T-mobájl nagyjából lóxart sem telepített rá, még egy nyűvi sd karit sem adott hozzá.
De lényeg, hogy minden tuttifrankó, most töltök rá ezerrel. -
#75 próbáld ezzel, amelyik módot akarod -
#74 hotmail és gmail emailjeim lekérésekor DNS Failed ablakot kapok. Csomó beállítást próbáltam már valaki nem tud egy tutit? -
#73 Esetleg itt érdeklődj. -
#72 route66-ben hogyan kell aktiválni a trial módot? hiába zoomolgatok semmi térkép szerű cucc nincs benne -
#71 Ha minden jól megy holnap én is beszerzek egy wave-et. Ez volt az első "ujlenyomatosképernyős" mobiltelcsi, ami néhány percnyi próba után igazán megragadott. Az ájfon nekem túl trendy, sznobfon, tudom előítéletes vagyok, de ez nálam nem vita tárgya.:D
A többinél, amit próbáltam agyamra ment, hogy milyen laggal reagált az érintőképernyője. A wave-et tapizva volt az először, hogy nem éreztem úgy, hogy a fejlesztőket zavarja a sok új lehetőség és marhára nem tudják mit is csináljanak: kéziszámítógépet kompromisszumokkal, vagy telefont 1-2 komolyabb funkcióval kiegészítve, de szintén kompromisszumokkal.
Ennél az jött le, hogy minden egyben van, nem gondolkodik másodpercekig akkor is, amikor valami egyszerűbb műveletet akarok.
A díszpléj gyönyörű, és a 3D alkalmazásokat is igényesen kezeli.
Az utóbbi időkben gondolkodtam valami netbook beszerzésén is, de valszeg ez bőven elég lesz nekem arra, amire azt használnám.
Valami egyszerűbb office-programot azért hiányolok, bár látom, hogy azért készülgetnek. Valaki tud ajánlani egy használhatót?
Köszi! -
#70 Akinek nagyon szúrja a szemét ez a nem támogatott VoIP az annyit megtehet az ügy érdekében, hogy aláírja ezt a petíciót és talán segíteni fog. De remélhetőleg az eladási adatok és a visszajelzések alapján ezen már dolgoznak a kis vágott szemüek.
Petition_VoIPforBADA -
#69 miféle frissítések jönnek ki naponta?
egyetlen rossz dolgot tudok felhozni a Wave-ben mégpedig, hogy a VoIP tiltva van a Samsung által. Bár remélem, hogy a skype-os meg nimbuzz-os srácok hamar gyorsan kezelik a dolgot. Amit biztosra tudok, hogy a Nimbuzz munkálatok már megkezdődtek. Lassan jöhetne azért badaos 1.1 néhány új ficsőrrel. One more question: Route66 navigációs programban, hogy tudom aktiválni a trial időszakot? -
#68 Lassan egy hónapja zúzom a wave-t. egy csomó opciót most fedeztem fel benne, naponta jönnek a frissítések a samsungappsra. Az akksija a kezdetben 1 napot bírta, most már 3 is kibir, persze kevesebbet fényképezek, netezek wifizek rajta, bár azért igyi napi több órát webnwalkozok. 3g folyamatba megy. de birja a kicsike. Viszont néha kiirta hogy kevés a memória az alkalmazás futtatásához. (persze a háttérben ment vagy 5, amiből mondjuk egya kroll volt:D) de amúgy semmi akadás, akárhol előveszem tapadnak az emberek, a kijelzőre hogy "annnyááád ez mi?" super amoled. plusz egy iphone 3gs tulajdonost fél óra alatt meggyőztem hogy cserélje le erre. megtette.
a képek gyönyörüek, bár éjszaka buliban lámpafénynél, én nem használom az opciókat, sima 0 beállítás nélkül sima vakuval és stabilizátorral tökéletes képeket tudok lőni vele. Videó(Y) ezzel klipet is lehet forgani nappal :] és kipróbáltam egy másik wave-vel a bluetooth 3.0-at, egy mp3 file 4 másodperc volt.
Dióhéjban most ennyi. -
#67 nekem samsung corby van arra elküldte -
#66 samsung wave-re nincs se nimbuzz se fring -
#65 elküldi a linket a mobilodra -
#64 nem tudom hogy tudsz e hívni a programmal -
#63 nekem a nimbuzz-t nem engedi leszedni az oldaláról, honnan tudom megtenni? -
#62 köszi a válaszokat...megnéztem pár videót és ezek szerint akkor tudok beszélgetni majd Egyiptomból minden msn googletalk skype facebook ismerősömmel meg skypeout-tal tudok telózni olcsón is, egy azon programon belül? -
#61 a nimbuzzt próbáltam csak, ott kell és megy is, olvass utána mindegyiknek -
#60 és azok tökéletesen teszik a dolgukat?
mindegyiknél kell egy-egy saját accot létrehozni? -
#59 csak fringet és nimbuzzt ismerem -
#58 Sziasztok!
A mai napon megérkezett a telefon és elképesztő. Annyi kérdésem lenne, hogy ti mivel oldjátok meg az msn de legfőkébb a skype dolgokat?
Köszönöm a választ előre is. -
#57 szerintem nem kell, de semmi baja nem lesz ha teljesen feltöltöd és lemeríted -
#56 A mai akksikat ki kell sütni? A Wave akkumulátorát is beleértve, vagy csak szimplán behelyez, használ és teljesen nem merüljön le mert az nem jó neki?
Köszi -
#55 Sziasztok!
Haverral készülünk elhagyni az országot jó sok időre, okokat nem mondok, biztosan sejtitek. A minap rendeltem egy Samsung Wave Ebony Gray telefont. Remélem jó döntést hoztam. Egyiptomban lesz látnivaló úgy gondoltam, hogy egyetlen készülékkel tudjak felvenni videót jó minőségben illetve képeket csinálni (igen, mobilt fogok erre használni mert nem egy kiba***ott fotós vagyok). Asszem ez mind megvan a Wave-ben. Aztán ezeket lehetőleg meg is osztanám a haverokkal Facebook-n meg YouTubera a videók, of course. Asszem ezt is mind tudja (WLan, Social HUB kliensek). Valamint nem fog ártani az 1500mAh-es akksi sem a huzamosabb használatra. Mivel, dolgozni megyünk nem árt a gyors és rugalmas használat amihez kiváló hardverrel és rendszerrel rendelkezik a telo. Ja és még valami ezt mind-mind meg lehet csinálni iPhone-nal csak, hogy ez a teló első bada rendszerként alapból tud mindent míg a 3G-3GS fanboyok hasonló dolgokra vártak a következő OS-ig. A 4G meg kb 2,5szer annyiba kerül mint a fent említett telefon. + ahogy elnéztem a samsungapps oldalát Egyiptomban is elérhető. Gameloft játékok jönnek ki rá, és folyamatosan fejlődik az egész market, hiszen a bada rendszerbe sokat fektettek a kis vágott szemüek. Nagyon várom már, hogy láthassam azt a csodás kijelzőt. Videókat teszek majd itt is ki. Meglátjuk szarabb-e mint az iPhone. -
#54 vegyél! miféle hibákat hallottál róla?