Samsung Wave
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énis szemezek vele...jónak tûnik és nem is nagyon drága. Csak ettõl a Bada rendszertõl tartok, mé nem android?<#idiota>#idiota> amúgy néztem pár tesztet róla youtubeon meg olvastam mobilarénán és sehol sem mondtak róla rosszat. tud mindent, gyors, gyönyörû kijelzõ...mi kell még?<#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
ilyen árban az már alap
ilyen kérdést mégegyszer ne is lássak... 1. találat, kattintani sem kellett :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Végre vallatóra foghattuk a Samsung sok tekintetben úttörõnek számító újdonságát. Nincs mese, a Samsung GT-S8500 bizony a világ elsõ bada szoftveres okostelefonja, mely ráadásul elsõként támogatja a Bluetooth 3.0 szabványt, és akkor a kijelzõjérõl még nem is beszéltünk. Izgalmasan hangzik?
mobilport
mondjuk valami infó róla? ha már megnyitottad a topikot
Szerintem nem szép, de amúgy jóféle.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nekem nagyon tetszik, egyik esélyes, mint következõ telefonom
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Holla! Azért nyitottam a topikot, mert egyrészt még nincs ilyen, nem is értem hogy miért, másfelõl pedig ez a készülék szépen csendben de majdnemhogy bealázza az Iphone-t!
ellenérvek?
ellenérvek?
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
← ElőzőOldal 9 / 9