Samsung Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iphone 3gs 16gb használtan vagy samsung wave s8500 újonnan?
Iphone vonz mert sok app van rá meg ingyenes...
Wave-t meg jobbnak tartom, de nincs rá jóformán semmi jó cucc ha van is jo játék drága :S
PLZ segítsetek dönteni...
1. a képeknél be lehet csillagozni a képeket. Ez mire jó?
2. Ugyanígy a képeknél, vagy bármilyen fájloknál van egy olyan lehetõség, hogy helyreállítás. Ez mi?
3. Ha le van zárva és hívnak, felveszem, akkor a beszélgetés után nem zárja le automatikusan. Ezt nem lehet megoldani? (eddig sosem a mechanikus gombbal vettem fel, lehet az volt a gond?)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
kép:
link:
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Ugye van a "célkereszt" kocka középen, félig lenyomod a gombot, ismétlem félig, addig egyhelyben tartod a telefont, egyet villan, felméri a fényviszonyt hogy mekkora vaku kell, majd ha zöldre vált a "kereszt" akkor mégegyszer nyomd meg, nem kell lennt tartani. Tehát félig lenyomva tart, zöldkocka megvárás, majd egy pöttyintéssel mégegyszer teljesen megnyomni és kész is. éjszaka full sötétben pl egy szobában szinte nappali képeket tudok csinálni. Az utcán, is nagyon szépek, de a vaku max 2 méterig szép. ÉS bár a képstabilizátor elég jól müködik, azért a lehetõ legkevésbé remegjen a kezed.
Ja és nézd meg hogy nem véletlenül Makróra állítottad mert az 10-30 centire fókuszál csak.
Egy olyan kérdésem lenne hogy most vásároltam egy Wave-t 2 napja, a jelenlegi verziószámom:
s8500BSJF2/S8500TMHJF2
1.0 bada
Próbáltam Kiesen keresztül frissíteni, de azt írja ki hogy ez a verzió nem frissíthetõ. Olvastam a mysamsung oldalon hogy lehet fizetõssé akarják tenni a frissítéseket, és h nem mindegyik verziót lehet frissíteni, valamint, hogy sokszori próbálkozás után egyszer csak vagy egy másik napon való próbakor sikerült frissíteni.
Kérdésem az lenne hogy ezek az állítások mennyire valósak? vagy hogyan tudom frissíteni a telómat, valamint tényleg fizetõssé akarják tenni ezeket?
Köszönöm segítségeteket
kis segítség a kérdéseidre:
3. A 3G nem jelent plusz kölcséget csak akkor tudsz videotelefonálni. Ha ott az ikon akkor olyan a lefedetség hogy elérhetõ ez az opció.
4. ha ki van pipálva akkor használod , tehát ne legyen kipipálva és akkor nem fog csatlakozni , mert elõször a wifit kérdezi meg hogy aktiválja-e a csatlakozáshoz.
7. tudsz képet csinálni az elülsõ kamerával is csak le kell szedni hozzá programot az apps-ból.
8. A GPS kicsit nehezen "melegszik be" , ha pl.: kimész az utcára és ugy indítod el akkor is várni kell pár percet mire talál pozíciót.(nekem kocsiba kb. 4-5 perc volt mire észheztért :D. De utána már ment rendesen és semmi baja.
Hirtelen ezekre tudok választ adni.
6. Widgeteket lehet letölteni, meg gyorsindítót (szintén widget).
Esetleg nézegeds ezt az oldalt is.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
1. hogy lehet megváltoztatni a kezdõlapot? Nekem mindig a t-zones jön be. A beállításokban ha a kezdõlapra rámegyek, üres oldalt ír, mégis mindig bejön.
2. sms vagy jegyzet vagy akármi írása közben nem lehet valahogy megoldani, hogy a pont ill. vesszõ benyomásához ne kelljen mindig átmenni a karakteres oldalra?
3. 3G: ez hogy van pontosan? Ha ott az ikon akkor 3G hálózaton vagyok? Ez szimplán csak annyit jelent hogy gyorsabb hálózaton vagyok? Ilyenkor nincs semmi extra költség? Mi a hátránya? Jobban szívja az akksit? Most kikapcsoltam a 3G ikont (átállítottam a hálózat módot GSM 900/1800-ra), ekkor nem is vagyok 3G-n?
4. Ha a csomagkapcs. haszn. -át kipipálom (kikapcsolom) akkor tuti hogy nem fog mobilnetet használni ugye? (Domino netstartot lemondtam)
5. A böngészõ kedvenceit nem lehet valahogy rendezni?
6. Kicsit kevés nekem a három ikon a készenléti képernyõn. Nem lehet többet kitenni? Sõt az még jobb lenne, ha a widget-ek közé betehetnék olyan cuccokat, amik a menüben vannak.
7. önarcképet hogy lehet csinálni? Van elõoldali kamera, de nem találtam meg hogy lehet használni.
8. GPS-t eddig nem tudtam mûködésre bírni. Egyszer sem jelezte ki a pozíciómat, pedig próbáltam kint is. A Route66 program pedig vagy egy szar, vagy csak én nem tudtam használni :D A városomon belül egyáltalán nem tudok böngészni... nem zoomol be odáig a térkép. Látnom kéne az utcákat is nem?
9. Beállítottam a gmail-es fiókomat, és küldtem magamnak egy emailt egy vipmail-es címemre. Ezzel együtt elküldte valahogy a gmailes címemre is, ahonnan küldtem :D Ez mitõl lehetett?
Most ennyi jut eszembe, de majd még kérdezek úgyis.
Részlet az "Úristen terhes vagyok???" c. topicból :D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ergó pontosan ezért van rajtuk több alkalmazás jelenleg.
A GPS nem müködik az egyetem falai között, legfeljebb megmutatja honnan ered a net amit google maps-al fogsz.
teszten és grafikonon(nézd meg akárhol, de a legjobb a kézben, nem pedig szaros jutubvideókon ahol fals fényviszonyok vannak.) a SuperAmoled kijelzõ nyert, ezt az Apple is belátta, nem véletlenül vásárolta fel a Samsungtól az összeset, hogy 2011-ben egy új készülékébe rakja bele, akárcsak az összes hardvert amit a samsungtól vett, lásd Cortex Proci, természetesen made by Samsung.
Böngészés, mivel a csajomnak 2 éve 3GS-e van, így volt idõm tesztelni mindkettõt egyszerre, és egyetlen dologban jobb az iphone a samsung wave és galaxynál, az pedig a giroszkóp reakcióideje. (fél másodperces eltérés)
A Safari böngészõ jó. aláírom, majd lesz badára is. Mivel az iphone világszerte 3 éve terjed igy nagyobb motiváció van arra hogy fejlesszék, ha a samsung is eléri a nagy eladást, márpedig eléri, akkor többen vágnak bele a badafejlesztésekbe. (Gyakorlatilag már így is minden szükséges program napvilágot látott egy nyár alatt.)
15. a Billentyüzet, EGY AZ EGYBEN UGYANAZ. ha nem hiszed, mint mondtam...vedd a kezedbe mindkettõ készüléket.
Az utolsó mondatra fentebb válaszoltam, azért nem mert sokba kerül inkább eladták az Applenek. :)
Mellesleg ahogy fejlõdik az oprendszer, javítják majd a flash esetleges hibáit is ugye?
Egyébként szifonnál a válaszok:
1. Google Maps van, ingyenes útvonaltervezõ (Navigon) van.
2. GPS mûködik egy egyetem falai között is.
4. Skype van, msn-bõl meg végtelen app
11. Kijelzõje lehet szebb (bár iPhone 4-nél azért már necces) de hogy napon nem látod úgy mint a szifonét az is biztos. :)
12. Beépített 16/32 GB nincs gond az olvasási/írási sebességgel.
13. Böngészést nem kell összehasonlítani más telefonokkal. Lehet, hogy amoled meg bada rendszer, stb. de böngészésben egy ideig verhetetlen marad a szifon.
14. Opera van, bár sose használom, Safari még az életben nem fagyott le.
15. Kétlem.
Ez pedig érdekes, hogy nem gyártják. Biztos azért, mert túlságosan elkényeztették volna vele az embereket. Vagy van más magyarázat? :)
Saor Alba