413
S8500
  • sz4bolcs
    Brutál kényelmes... de ha sokat vezetsz kocsit, és közben a telefon a munkaeszközöd, akkor felejtsd el. :D
  • Japep
    Nem! De gondolom akkor ez azt jelenti, hogy hülyeséget kérdeztem... :D
  • Laney 3000
    csak a palringo féle javas ebuddyt, jó szar meg kell hagyni...
  • Laney 3000
    Fogtad már a kezedbe a Wave-et?
  • Japep
    Hello!

Még sosem volt érintőképernyős telefonom és most is gondolkodom, hogy ezt vagy a Nokia E52-t vegyem! Csak annyi lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek róla? Mert eddig csak jót olvastam erről a telefonról, de kicsit tartok az érintőképernyőtől... :S

Kössz szépen a segítséget előre is!!!
  • sz4bolcs
    vlaki tudott wave-re skype-ot, és msn-t szerválni??
  • ba32107
    Nekem az az érdekes, hogy teljesen alap módban is újraindul, ha nem fut semmi, mint írtam lejjebb is :S
  • Tetsuo
    Koszonom. Amugy a baratnomnek BB Pearl van es utalja, mert kb naponta lefagy..
    Nekem HTC Legend es majdnem tokeletes ;)
  • Laney 3000
    Nos, az üveg karcolódására nem kell figyelni hiszen szinte lehetetlen megkarcolni, viszont ha leesik akkor törik. Szálcsiszolt váz 80%-ban(csak alul és felül müanyad, vagy az is fém? komolyan nem tudom megállapítani, tehát fém, szintén nem karcolódik nem is kopik, elég masszív és tömör de mégis kecses.Nos engem még nem hagyott cserben, lefagyni nem fog, maximum néha ujraindul ha már nagyon terhelt a rendszer, (nálam hetente egyszer előfordul ilyen, de szinte én sosem kapcsolom ki)

Ha nem wave-em lenne akkor is ezt ajánlanám, ugyanezen paraméterekkel max az iphone 4 vagy a legújabb htc-k rendelkeznek...háromszor annyiért.kijelzőben pedig nincs szebb nála.
  • Tetsuo
    Igazad van, a specifikacio teljesen kulonbozik. En a megbizhatosagrol, a tartossagrol kerdeztem.

• Laney 3000
    Hogy lehet a kettőt összehasonlítani egyátalán?:) azon kívül hogy mindkettő érintős, az X6 sehol nincs a Wave-hez képest.
  • Tetsuo
    Wave vagy Nokia X6 ami kozott baratnom gondolkodik.
    A Wave-vel nincs kulonosebb gond, megbizhatosag stb. szempontbol, ugye? Mert specifikacioban egyertelmuen jobb.
  • ba32107
    Lehet hogy már kérdeztem, de nekem néha teljesen random magától újraindul a telefonom, nektek nem? Néha kiveszem a zsebemből és csak azt látom hogy a PIN-kérő képernyő fogad. Tegnap volt először hogy épp piszkáltam, és akkor indult újra. Mitől lehet?
  • sz4bolcs
    Van itt, aki ennyire bízik a Badában? :D Sztem egy android mellett nem lesz belőle semmi.
  • sz4bolcs
    tyyy
  • Aquir
    egyes példák
  • sz4bolcs
    Mennyivel tud kevesebbet a Wave, mint egy Galaxy?
    Valaki össze tudná hasonlítani?
  • ba32107
    Frissíteni akartam a firmware-t, de a frissítés közben a kiírta a Kies, hogy váratlan hiba következett be. Megcsináltam a helyreállítási procedúrát, az rendben végigment, semmi gond nincs a telóval. Viszont most mikor frissíteni akarom, akkor azt írja hogy a legújabb firmware-t használom. Mégicsak sikerült? Mi a legújabb verzió?
  • Aquir

Írjátok be a hívószámoknál: * # 0 * #   Have fun :)

• Grove4
    Sziasztok, mondjatok már egy ideális fényképező beállítást, mert amit eddig lőttem képeket nem valami jó minőségű, és nézegettem az egyik magyar oldalon, hogy sokkal szebb képeket készítettek a telóval... köszi.
  • CybeRick
    Időközben találtam némi infót:
    "Nokia CA-75U AV kábel nem erdeti Samsung tartozék, de mûködik vele a TV kimenet wave-en.
    használat:
    - Beállítások / Kapcsolatok / TV-kimenet-et kapcsold be.
    - Kösd rá TV-re, és wave fejhalgatókimenetére a kábelt, válaszd az ablakban a Mobil TV-t"
  • CybeRick
    Sziasztok!
    TV kimenetet tesztelte már valaki? Megoszthatná a tapasztalatait. A napokban akarok egy Wave-be beruházni. Köszi
  • ba32107
    Jah kösz azóta már megldódott
  • zoliii
    Szerintem ez nincs beállítva a telódon: SMS beállítás
  • ba32107
    Viszont néha előfordul, hogy elküldenék egy smst, és megkérdezi, hogy "2 sms elküldése?" Pedig csak egy címzett van beállítva, multimédiát sem csatoltam, stb.... nem tudjátok ez micsoda?
  • ba32107
    Nvm rágugliztam bocs :D
  • ba32107
    Nem tudjátok, hogy mi az a TV-kimenet a kapcsolatok menüben?
  • csaba93
    Hi olvastam hogy van már hack a bada játékok hoz valaki hallotta már? annyit tudok h van és hogy van 1-2 játék amik szaggatnak :( hogy kell csinni a hacket vagy hogy is van ez vki ha tudja írja le.
  • ba32107
    Zsír, köszi, ezeket észre sem vettem eddig. Persze, mert mindig fekvő helyzetben nyomtam a HU gombra :D
  • Aquir
    A súgóinformációkban ez nem volt?
  • Grove4
    Nem duplán kattintasz, hanem hosszan megnyomod a Space-t, és ott lehet választani, hogy pont, vessző, kérdőjel, felkiáltójel, kukac.

Egyébként van olyan opció is, hogy rendesen, többször pötyögősen írod az sms-t, mint a normál - nem érintőképernyős - telóknál, és van olyan opció, hogy írásmező, ahol te, az ujjaiddal formázod a betűket.
  • ba32107
    Én tegnap jöttem rá, hogy ha írás közben duplán kattintotok a space-re, akkor zárja a mondatot (pontot tesz a szó végére, és nagybetűre állítja a köv. szót). Ez tök jó, esetleg nincs hasonló gyorsbillentyű a vesszőre?
  • Grove4
    Köszi szépen a választ.
  • csaba93
    szerintetek mennyi esélye van hogy wave re is(hack utján) minden igyenes legyen és jo cuccok legyenek?
  • Aquir
    max ilyesmit találtam több alkalommal erre a számra Googleban: (egyébként meg nem tudom)

"Inkább azt áruld el, miért küld nekem minden nap pontban 9:51kor egy töküres SMSt a T-mobile(+36308080080 számról), amit ha megnyitok a telefon egyből a Wapra akar csatlakozni, de hiába, mert nincs beállítva."

"TIPP a 06-30/80-800-80-ra (ha jól vágom fejből a telefonszámot). De így nem csak a hívások, hanem az üzenetek is megszűnnek (ha ez hasznos számodra), amik nem mindig "reklám" jellegűek."

"TIPP A T-Mobile havonta egy hasznos információt küld díjmentesen SMS-ben. Ha Ön nem kéri, küldje vissza ezt az SMS-t díjmentesen a +36308080080-as számra."

"Amennyiben nem tart igényt a tipp SMS-esekre, egyszerűen, gyorsan és természetesen díjmentesen lemondhatja azokat. Később, ha mégis kéri a havonta egy alkalommal kiküldésre kerülő hasznos információkat, bármikor visszajelentkezhet a szolgáltatásra. Mind a lemondás, mind a visszajelentkezés díjmentes és történhet SMS-ben, valamint a Telefonos vagy Személyes Ügyfélszolgálat segítségével. A TIPP hívószót a +36308080080 telefonszámra kell küldenie lemondás, illetve visszajelentkezés esetén (Feljelentkezés #TIPP, lemondás –TIPP). Amennyiben nem kapnak lemondó SMS-t, úgy tekintik, hozzájárult ahhoz, hogy havonta egy alkalommal a nevezett információkat a Westel továbbítsa (Hírközlési törvény 64. §.)."
  • Grove4
    Sziasztok!

Pár napja furcsa sms-t kapok, mindig pontban 17:04-kor, ugyanazzal a szöveggel:
    "

Dátum:2010 nov. 20 17:04
    Feladó: 0036308080080
    Méret: 29K
    Lejárat: 2010 nov. 23 17:05

"

Kérdésem, hogy mi ez? Hogy tudom megszüntetni? Hiába utasítom el, naponta kapom.
    Max majd megvárom a lejáratot, aztán remélem elmúlik.
  • Laney 3000
    akkor csak annyira okos a telefon, hogy öntudatra akar ébredni. :]
  • ba32107
    Nem, nem futott semmi. Widgeten sincs fent semmi, csak egy speeddial meg a beépített email widget (meg egy facebook link, de ez tényleg minden). Ezek nem is keresnek netet. 3G-t nem használok, wifi offon volt végig, szóval nem értem.
  • Laney 3000
    az elsőt nem tudom, változó de tényleg lehet hogy multitaskingolsz nem? nézd meg, a menügomb hosszas megnyomásával hogy hány program fut, volt hogy a Kroll meg az Asphalt ment a háttérben +3g fél nap alatt lemerült, nem értettem, aztán rájöttem hogy van feladatkezelő:D

A második felére válaszolva, lehet hogy widgeted van amihez kell net, vagy valahol automata frissités be van kapcsolva, emailolvasó, rss feed vagy valami.

Ezenkívül naptárszinkronizálás is lehet vagy samsung apps automata értesítés ha frissités jön valamire.
  • ba32107
    Szerintetek az mitől lehet, hogy tegnap délelőtt feltöltöttem, a munkahelyen, egész nap alig nyúltam hozzá, se 3G, se wifi. Este 9 körül ránéztem, és láttam hogy az akksi már csak két csíkot mutat. Mi a fenétől merült le ilyen gyorsan? Alig használtam. Lehet az, hogy a barátnőméknél eléggé le van árnyékolva a ház, és folyamat kereste a hálózatot?

Aztán néhányszor előfordul az is, hogy miután kinyitom a bill. zárat, megkérdezi hogy be akarom-e kapcsolni az adatszolgáltatást. Mintha valami a netre akarna csatlakozni. Lehet hogy összefüggés van a kettő között.... lehet hogy valami program folyamatosan netet akar, és ez zabálja az akksit? Nem tudom mi lehet amúgy, mert a feladatkezelőben semmi nem látszott, és semmi widget sincs feltéve (ill. volt, de azokat már letöröltem). Van ötletetek?