26
  • Julius Caesar
    Nem védem a pedókat. isten ments! Csupán a szó érdekes jelentését írtam le. Persze, odaraktam, hogy ez a szó eredeti származása, jelentése más.

Divathomokos... A divat homfób is mostanában elég gyakori. Aztán ha meleg ki a lószart érdekel? Senkit. Maradjon otthon, nézzen tévét, tök sötét vonatokat mutat minden csatorna oszt szevasz...
  • lammaer
    "hogy az a betegseg ami akadalyozza az embert normalis eletet elni"

Lehet definiálni a normális fogalmát. Mondjuk mit tekintesz normális családnak vagy párkapcsolatnak? :)
  • duke
    "Szeretem ezeket a természeti példákat - mert hogy ezzel indokuljuk hogy ez normális dolog. Na de vegyük az állatvilágból a különböző genetikai betegségeket - akkor ezek most nem betegségek vagy hibák, csak azért mert az állatvilágban is előfordulnak?"

Ez attol fugg, hogy mit tekintunk betegsegnek. Nekem az a meghatarozas tetszik, hogy az a betegseg ami akadalyozza az embert normalis eletet elni. Egy sulyos genetikai karosodas, az valoszinuleg akadalyozna valakit boldog elegedett eletet elni, ezert az betegseg. De a homosexualis emberek, egy normalis eloitelet mentes tarsadalomban, szerintem minden tovabbi nelkul elhetnenek boldog, kiegyensulyozott, hasznos eletet, ezert nem betegseg.
    Itt ez a hegymaszo aki fel eve elvesztette a fel labat, de mar ujra hegyet maszik. Szerintem o nem beteg, mert valoszinuleg a fel labaval is aktivabb, boldogabb eletet fog elni, mint sok ketlabu "egeszseges" ember.
  • lammaer
    "aki egy mindössze 10 éves kisfiút próbált meg rávenni"

olvasni ki fog?
  • asdasdasd
    Ha megdugsz egy 18 évest akkor király vagy, ha 17 évest akkor rohadt pedofil.
  • lammaer
    Azért közel sem mindenki sorolja a világ legtermészetesebb dolgai közé...

Szeretem ezeket a természeti példákat - mert hogy ezzel indokuljuk hogy ez normális dolog. Na de vegyük az állatvilágból a különböző genetikai betegségeket - akkor ezek most nem betegségek vagy hibák, csak azért mert az állatvilágban is előfordulnak?

Félreértés ne essék, nem tekintem a homoszexuálisokat genetikailag betegeknek (nem értek hozzá hogy mi okozza, és inkább saccolok környezeti hatásokra, mivel hirtelen sok lett a divathomó), de egy viselkedés vagy jelenség nem válhat attól normálissá mert az állatvilágban is előfordul. Attól még lehet betegség, mert a vadludak között is vannak homoszxuális egyedek.
  • Wittgen
    Én személy szerint a pedofilokat és a homokosokat is megvetem. Ez van. Annyi a különbség, hogy a homikat elviselem, de a pedokat viszont írtanám.
  • lammaer
    Azért nem semmi, hogy itt mos tmár a tisztelt hozzászólók az ilyen embereket nem tekintik betegnek, hanem még védik is. Hát gratulálok, kívánom hogy a ti kiskorú gyereketek meztelen képein is egy ilyen "NEM BETEG" ember élvezkedjen (nem persze, nem azok, hát ki bizonyitotta hogy ez betegség?). Sőt, menjen majd tovább is.
  • Julius Caesar
    AZért írtam, hogy elvileg, mert ugye leírtam hogy ez a szó a....

Mindegy, olvasd el még párszor azt a hsz-t.....
  • duke
    "Pedofília eredetileg annyit tesz, hogy a fiatalabbakhoz vonzódik.Tehát ha te egy 2 évvel fiatalabb lánnyal jársz, elvileg már pedofil vagy. "

Hat ez nem igy van mert akkor, egy 40 eves lannyal jaro 42 eves ferfi is pedofilnak szamitana. :)
    A pedofilok a nemileg eretlen gyerekeket tartjak szexualisan vonzonak. sacc per kb ez mostansag a 6-8 eves korosztaly esetleg max 10 eves lehet.
    Ezeknek az embereknek valamilyen okbol a nemieres elott rogzul a sexualitasuk,
    es ezert, meg felnotkorukban is a gyerekkori sexualitas dominal. Valoszinuleg genetiakai vagy pszihiatriai okok allnak a haterben.
  • Julius Caesar
    Pedofília eredetileg annyit tesz, hogy a fiatalabbakhoz vonzódik.Tehát ha te egy 2 évvel fiatalabb lánnyal jársz, elvileg már pedofil vagy. Persze a mai nyelvezetben mást értünk alatta.

Meg van a neve az ellenkezőjének is, aki az idősebbekhez vonzódik 8akkor leszel az, ha 2 évvel idősebb lánnyal jársz). Most nem jut eszembe...

mellesleg a homoszexualitás is annyit tesz, hogy egyneműség. Ugye akik jártasak kémia/biológia tudományokban azok tudják, h van pl homogén meg heterogén anyag is.

Most ezt nem ezért-azért mondom, csak etimológiailag érdekes szavak. Sőt, engem maga az etimológia is érdekel. Sokszor érdekes, az ember nem is tudja honnan jön egy-egy szó.
  • duke
    A pedofilia is valoszinuleg csak annyira betegseg mint a homosexualitas.
    Ha valami nem tetszik nekunk, akkor ramondjuk, hogy betegseg, mert ha csak annyit mondanank hogy "nekem nem tetszik, nem ertek egyet vele" akkor az nem volna eleg hatasos erv.
    Regebben a homosexualitast betegsegnek tartotak, mert sokaknak nem tetszett eloiteletesek voltak, ma pedig a vilag legtermeszetesebb dolgai koze soroljuk.
    Előnyben a homoszexuális madarak.
  • Dracad
    "akik azonnal lecsaptak a beteg férfire"

Ki és mikor bizonyította, hogy a pedofília egy betegség?

Tudományos magazin helyett ideje lenne a bulvár jelzőt használnotok.
  • duke
    En azt nem ertem, hogy miert nem, azt tartoztatjak le, aki az illegalis kepeket keszitette, es penzert terjeszti ?
  • Tinman #12
    Szívesen küldök képet MS pontért /Limbo és Lara Guardian of Light kellene/ a "dolgaimról" ennek az úrnak. Nincs valami elérhetőség? Nemá', hogy lecsukják :-(
  • Bogyi007
    A cím mint mindig megint félrevezető és botrányra hajaz. Azt sugalja hogy a Microsoft árulta a képeket a pontokért cserébe. Elég már a blikk és napiszar stílusból.
  • ffxi
    Mert a lányok nem XLive-oznak :D
  • Lost Lont
    Az ilyeneket én sem értem. Nem elég neki egy szempontból degeneráltnak lenni, inkább rögtön két betegségbe vág bele (pedofil ÉS buzi).
  • SpecterMATWRZ
    Ennél már csak az nagyobb bűn,ha letöltesz ingyen programokat az internetről!!
  • amitakartok
    Mert akkor még jobban fújna rá mindenki. Ez kéremszépen kettős mérce a gyakorlatban.
  • zola2000
    40 meztelen kép? Hoppá, ez nagyobb bűn mint a gyilkosság!
  • DeviloftheHell
    kisfiuról.... mocskos buzi mértnem lányokat keresnek ezek az aberált állatok?
  • KRTuning
    Pénzért mindent. Régi iskola.
  • kanduhr
    "bírság nem engedélyezte ": bíróság.
  • ptamas88
    20 dollárért énis küldök magamról neki meztelen képet, igaz már nem vagyok 10 éves
  • kakaoskalacs
    LOL