Ötvös Tibor

Pedofil képek 1600 Live-pontért

A chat felbukkanásának legnagyobb hátránya, hogy soha nem tudhatjuk, kivel is beszélgetünk éppen. Számos olyan hírről hallottunk már, hogy ezt pedofilok folyamatosan kihasználják, de tegnaptól már a Live rendszer sem szűz eme tekintetben.

Az Xbox Live rendszerében is van lehetőség chatelni és bár eddig nem volt semmi gond, de mostantól már itt is nagyon figyelni kell. A rendőrség ugyanis tegnap őrizetbe vett egy 22 éves floridai férfit, Timothy Hammerstonet, aki egy mindössze 10 éves kisfiút próbált meg rávenni, hogy küldjön neki meztelen képeket magáról.



Hammerstone mindezért 1600 MS pontot (ami kb 20 dollárnyi összeget jelent) ígért a srácnak, aki "készségesen" állt rendelkezésére. Pontosan nem tudni, hogyan bukott le, de az ügy végül eljutott a hatóságokhoz, akik azonnal lecsaptak a beteg férfire. A házkutatás során találtak egy flash driveot, melyen 40 kép volt a kisfiúról.

Hammerstone jelenleg is előzetesben ül, a bírság nem engedélyezte az óvadékot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Julius Caesar #26
    Nem védem a pedókat. isten ments! Csupán a szó érdekes jelentését írtam le. Persze, odaraktam, hogy ez a szó eredeti származása, jelentése más.

    Divathomokos... A divat homfób is mostanában elég gyakori. Aztán ha meleg ki a lószart érdekel? Senkit. Maradjon otthon, nézzen tévét, tök sötét vonatokat mutat minden csatorna oszt szevasz...
  • lammaer #25
    "hogy az a betegseg ami akadalyozza az embert normalis eletet elni"

    Lehet definiálni a normális fogalmát. Mondjuk mit tekintesz normális családnak vagy párkapcsolatnak? :)
  • duke #24
    "Szeretem ezeket a természeti példákat - mert hogy ezzel indokuljuk hogy ez normális dolog. Na de vegyük az állatvilágból a különböző genetikai betegségeket - akkor ezek most nem betegségek vagy hibák, csak azért mert az állatvilágban is előfordulnak?"

    Ez attol fugg, hogy mit tekintunk betegsegnek. Nekem az a meghatarozas tetszik, hogy az a betegseg ami akadalyozza az embert normalis eletet elni. Egy sulyos genetikai karosodas, az valoszinuleg akadalyozna valakit boldog elegedett eletet elni, ezert az betegseg. De a homosexualis emberek, egy normalis eloitelet mentes tarsadalomban, szerintem minden tovabbi nelkul elhetnenek boldog, kiegyensulyozott, hasznos eletet, ezert nem betegseg.
    Itt ez a hegymaszo aki fel eve elvesztette a fel labat, de mar ujra hegyet maszik. Szerintem o nem beteg, mert valoszinuleg a fel labaval is aktivabb, boldogabb eletet fog elni, mint sok ketlabu "egeszseges" ember.
  • lammaer #23
    "aki egy mindössze 10 éves kisfiút próbált meg rávenni"

    olvasni ki fog?
  • asdasdasd #22
    Ha megdugsz egy 18 évest akkor király vagy, ha 17 évest akkor rohadt pedofil.
  • lammaer #21
    Azért közel sem mindenki sorolja a világ legtermészetesebb dolgai közé...

    Szeretem ezeket a természeti példákat - mert hogy ezzel indokuljuk hogy ez normális dolog. Na de vegyük az állatvilágból a különböző genetikai betegségeket - akkor ezek most nem betegségek vagy hibák, csak azért mert az állatvilágban is előfordulnak?

    Félreértés ne essék, nem tekintem a homoszexuálisokat genetikailag betegeknek (nem értek hozzá hogy mi okozza, és inkább saccolok környezeti hatásokra, mivel hirtelen sok lett a divathomó), de egy viselkedés vagy jelenség nem válhat attól normálissá mert az állatvilágban is előfordul. Attól még lehet betegség, mert a vadludak között is vannak homoszxuális egyedek.
  • Wittgen #20
    Én személy szerint a pedofilokat és a homokosokat is megvetem. Ez van. Annyi a különbség, hogy a homikat elviselem, de a pedokat viszont írtanám.
  • lammaer #19
    Azért nem semmi, hogy itt mos tmár a tisztelt hozzászólók az ilyen embereket nem tekintik betegnek, hanem még védik is. Hát gratulálok, kívánom hogy a ti kiskorú gyereketek meztelen képein is egy ilyen "NEM BETEG" ember élvezkedjen (nem persze, nem azok, hát ki bizonyitotta hogy ez betegség?). Sőt, menjen majd tovább is.
  • Julius Caesar #18
    AZért írtam, hogy elvileg, mert ugye leírtam hogy ez a szó a....

    Mindegy, olvasd el még párszor azt a hsz-t.....
  • duke #17
    "Pedofília eredetileg annyit tesz, hogy a fiatalabbakhoz vonzódik.Tehát ha te egy 2 évvel fiatalabb lánnyal jársz, elvileg már pedofil vagy. "

    Hat ez nem igy van mert akkor, egy 40 eves lannyal jaro 42 eves ferfi is pedofilnak szamitana. :)
    A pedofilok a nemileg eretlen gyerekeket tartjak szexualisan vonzonak. sacc per kb ez mostansag a 6-8 eves korosztaly esetleg max 10 eves lehet.
    Ezeknek az embereknek valamilyen okbol a nemieres elott rogzul a sexualitasuk,
    es ezert, meg felnotkorukban is a gyerekkori sexualitas dominal. Valoszinuleg genetiakai vagy pszihiatriai okok allnak a haterben.