13
-
astrobal #13 te turbóhülye. nem érted, hogy NORMÁL belépővel tudod megnézni a kiállítást? tehát nem kell KÜLÖN fizetned érte, hanem a Szépművészetibe szóló jeggyel tudod megnézni?
Bár feltételezem az se tudod, hol van ez a múzeum, azt meg pláne nem, hogy voltál valah is bennt. -
#12 "fika fika fika. miért kell mindent fikázni?"
És ezzel most te is a fikázókat fikáztad!
Csak szólok.
-
chuky123 #11 Ez reklám és még fizetni is kell érte hát gratulálok a szervezőknek. -
astrobal #10 fika fika fika. miért kell mindent fikázni? én megnéztem, és érdekes a kiállítás, bár a technikai korlátok láthatók. a tv-k viszont nagyon jók, és hozzátenném, hogy a megváltott jegy nem csak a 3d kiállításra szól, hanem az egész múzeumot bejárhatod vele, tehát egy kis plusz művelődés is lehet belőle. megfordítva a dolgot, a múzeumi belépőhöz most jár egy érdekes ötlettet mixelt technikai prezentáció, reklámba öltve. abszolút win-win. -
#9 bocs: diszgráfiás -
#8 A modik sztem nem szedik ki, csak te vagy dislexiás, meg még sok minden. -
samebadi #7 mi értelme van a makróknak ha a moderátorok kiszedik?. -
samebadi #6 amúgy meg azért warhol, mert a pop-art kicsit kezd retroként visszajönni és megint sok embert érdekel -
samebadi #5 szerintem érdekes, én meg fogom nézni -
msstz #4 és kérdés az, hogy miért warhol? jajj, mert persze "elég jó", hogy bekerülhessen, persze. dehogy. csak a pénz. (igen: "Warhol elég híres ahhoz", hogy kurvasok pénz legyen belőle).
még hogy a szépmű bármiféle uralkodó, érvényes és egyezményes kánont kialakítana, amibe jóindulatúan felveszi warholt. pff.
a tv-t be lehet vinni, mert pénz van belőle, de a telefonodba nem jegyzetelhetsz le semmit, mert rádszólnak a teremőrök, hogy nemkéne, he.
szánalmas. -
syn7h37ic #3 Mezőgazdaságban dolgozó őstermelő látóképességének ideiglenes, vagy tartós károsítása. (parasztvakítás!) -
readswift #2 Mennyit költhetnek ezek marketingre te attyaúristen. -
roliika #1 3D szemcsis TV....oldszkúl. Van már jobb is. :))