Technika a múzeumban - Andy Warhol 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te turbóhülye. nem érted, hogy NORMÁL belépõvel tudod megnézni a kiállítást? tehát nem kell KÜLÖN fizetned érte, hanem a Szépmûvészetibe szóló jeggyel tudod megnézni?
Bár feltételezem az se tudod, hol van ez a múzeum, azt meg pláne nem, hogy voltál valah is bennt.
Bár feltételezem az se tudod, hol van ez a múzeum, azt meg pláne nem, hogy voltál valah is bennt.
"fika fika fika. miért kell mindent fikázni?"
És ezzel most te is a fikázókat fikáztad!
Csak szólok.
<#nyes>#nyes>
És ezzel most te is a fikázókat fikáztad!
Csak szólok.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez reklám és még fizetni is kell érte hát gratulálok a szervezõknek.
fika fika fika. miért kell mindent fikázni? én megnéztem, és érdekes a kiállítás, bár a technikai korlátok láthatók. a tv-k viszont nagyon jók, és hozzátenném, hogy a megváltott jegy nem csak a 3d kiállításra szól, hanem az egész múzeumot bejárhatod vele, tehát egy kis plusz mûvelõdés is lehet belõle. megfordítva a dolgot, a múzeumi belépõhöz most jár egy érdekes ötlettet mixelt technikai prezentáció, reklámba öltve. abszolút win-win.
bocs: diszgráfiás
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
A modik sztem nem szedik ki, csak te vagy dislexiás, meg még sok minden.<#mf1>#mf1>
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
mi értelme van a makróknak ha a moderátorok kiszedik?.
amúgy meg azért warhol, mert a pop-art kicsit kezd retroként visszajönni és megint sok embert érdekel
szerintem érdekes, én meg fogom nézni
és kérdés az, hogy miért warhol? jajj, mert persze "elég jó", hogy bekerülhessen, persze. dehogy. csak a pénz. (igen: "Warhol elég híres ahhoz", hogy kurvasok pénz legyen belõle).
még hogy a szépmû bármiféle uralkodó, érvényes és egyezményes kánont kialakítana, amibe jóindulatúan felveszi warholt. pff.
a tv-t be lehet vinni, mert pénz van belõle, de a telefonodba nem jegyzetelhetsz le semmit, mert rádszólnak a teremõrök, hogy nemkéne, he.
szánalmas.
még hogy a szépmû bármiféle uralkodó, érvényes és egyezményes kánont kialakítana, amibe jóindulatúan felveszi warholt. pff.
a tv-t be lehet vinni, mert pénz van belõle, de a telefonodba nem jegyzetelhetsz le semmit, mert rádszólnak a teremõrök, hogy nemkéne, he.
szánalmas.
Mezõgazdaságban dolgozó õstermelõ látóképességének ideiglenes, vagy tartós károsítása. (parasztvakítás!)<#duhos2>#duhos2>
Mennyit költhetnek ezek marketingre te attyaúristen.
3D szemcsis TV....oldszkúl. Van már jobb is. 😊)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!