265
Battlestar Galactica Online
-
Party Hard #265 Üdv
Most keztem a játékot. Játszik még valaki???? -
leopard26 #264 vágesz:D mi is később vettük észre:D -
leopard26 #263 Újratelepítés sem oldja meg a problémát -
leopard26 #262 Valaki tudja hogy az unity player miért dob ki hibaüzenetet?
Ilyen not load unity dll meg egyéb -
MuldR #261 valaki rajott, hogy lehet karaktert torolni? Veletlenul 2 szerverre is legeneraltam ugyanazt, de egyiket torolnem. De nem talalok ilyen opciot. -
#260 67-es karimtól, fájó szívvel megválnék, részletekért privizz!
-
#259 Szép jó napot !
Él még valaki, aki olvassa ezt a topicot ? :D
Jelentkezzetek !!
,,Mind így szólunk !! " -
Gaben001 #258 Bármelyik támaszponton tudsz venni bányászágyút. De ne vegyél.
Csak az energiát meg a fegyvernek való helyet foglalja. -
harogin #257 Sziasztok. A picon szerveren keresek klánokat akik a coloniai erökkel vannak. -
Cekrény #256 sziasztok, nagyon gonddal fordulok hozzátok, vettem egy Maul-t és véletlenül eladtam a Grohper bányászágyút és nem tudom sehol megvenni,nem találom sehol ahol lehet kapni, valaki segítsen nekem hol tudnám megvenni. -
#255 A videóban 0:40-nél, a "regisztralj a bsg onlinra"-szövegeben vajon hol a hiba? -
leopard26 #254 http://www.youtube.com/watch?v=l9Ap8XgwNv0 -
leopard26 #253 picon es jelentkezz b betu lenyomasa utan a hungarian_elit_force-ba -
#252 Üdv! Egy kérdés emberek, valakinek van róla valami fogalma, melyik EU szerveren van a legnépesebb magyar játékosállomány? Csak mert valahogy nincs kedvem a későbbiekben neagyisten újrakezdeni ^^" -
worship the sun #251 köszi -
Gaben001 #250 Szerintem u.a. mint a kolóniánál. A war raider csak meritért tudod tökéletesíteni. De jobb mint a sima. Alapból egy kicsit jobb de ha fejleszted akkor jelentősen jobb. -
worship the sun #249 akarommondani sima raideremet -
worship the sun #248 sziasztok!
érdemes cylon war raidert vennem, vagy inkább a sima raptoromat tökéletesítsem? -
Gaben001 #247 Továbbra sem tudom felfogni, a készítők hogy gondolták azt, hogy egy 700 HP-s raiderrel ki lehet lőni egy 6000 HP-s jotunt. Egész egyszerűen lehetetlen kilőni 8 nehézfegyverrel egy ilyen kis hajót és tehetetlenül kell tűrnöm, hogy az agyontápolt kis ladikkal szétszedjenek.
Nagyon kezd elmenni a kedvem az egésztől... -
Gaben001 #246 Nekem volt sok ilyen.
Jelenleg az a hiba, hogy ha valakivel beszélek akkor átvált párbeszéd nézetbe de nem jelenik meg semmi. Csak a megbízások aktívak meg a hajó dolgai de nem tudok kilépni sem a beszélgetésből.többször újra kell indítanom a böngészőt, hogy jó legyen. -
GixEr #245 Sziasztok, akinek beragad a hajoja es nem megy a gazadas vagy a gyorsito, azoknak az a megoldas, hogy elintja a kilepest es amikor elkezdi visszaszamolni a masodperceket, akkor kell megszakitani azutan mar mehet is tovabb... -
Gaben001 #244 A húsz embernek regelnie is kell vagy elég ha megadom az e-mail címüket?
Bár úgyse tudnék 20 jelöltet összegyűjteni. Már így is nagy a tömeg néhány szerveren, mi lesz ha jó páran meghívnak még 20-at és az mind játszani akar?
Megcsináltam az új küldiket Adama-nál de rá kellett jönnöm, hogy ezek oktatóküldetések és így a 36. szinten már nincs nagyon szükségem oktatásra.
De legalább kipipálhatom ezt is :) -
Győrfi Zoltán #243 Aki 20 embert meghiv a játékba az naponta kap atombomba rakétát meg gyorsítókat és xp duplázót?
Nem semmi előny. -
Győrfi Zoltán #242 Szerintem mivel vannak uj küldik az egyesnél igy azok függvényében lehet bányászni és a különböző cuccokat hatékonyan használni
-
InfiniteReality #241 Sziasztok!
Jó játék, engem is magávalrántott. Nem csak a felújított sorozat, de ez a játék is. Nehéz is abbahagyni, s kilépni amikor kell...
Kérdés: Ti is tapasztaltátok, h kb 2 napja nem lehet bányászhajót hívni a kisbolygókra? Lescanneli, és ha pirostól eltérő színe van, felajánlotta, h 100 cubitért lehet hívni hajót. Most ez az opció nem jön elő. Ötlet? Vagy csak újabb bug? Vagy direkt kapcsolták ki a lehetőséget? -
Győrfi Zoltán #240 Van uj küldetés a vezérnél.
Hát cylonban bányászhajókat kell védeni egy vadásszal.
Elég xar mert kettesével jönnek az ellenséges hajók és amint kilövöm a két gépet máris jön a következö kettő nincs idő javitásra.
kb a 4-dik hullámnál végem kilőnek.Gondolom az embereknél ez nem olyan nehéz mint itt cylonban. -
Gaben001 #239 Ha irtod a népet azért cubitot, XP-t,képességnövelő pontot, eladni való cuccokat esetleg használható felszerelést kapsz.
Bányászni viszont muszáj. Titán és víz nem terem máshol...
Bányászni ellenséges területen, bányászágyúval érdemes.
Ölni szórakoztatóbb és több tyliumot hoz. Bár a titán meg fogy...
Szerintem bányászás közben szedj le mindenkit akivel találkozol... -
leopard26 #238 nem tudom galvatron honnan veszi hogy ez hasonlit a freelancerre:) -
leopard26 #237 mi jovedelmezobb?banyaszni vagy irtani a nepet? -
Gaben001 #236 Én nem vettem észre semmi. Naponta többször is belépek. Tauronra. -
Győrfi Zoltán #235 Javítás van?
ez a 2-dik nap hogy nem tudok belépni. -
leopard26 #234 http://www.facebook.com/groups/187435531318701/
csatlakozzatok ehhez hogy könnyebb legyen a kommunikáció -
Gaben001 #233 Majd lesznek szerintem más küldik is. Kártyázz Starbuck -al nyerj tőle FTL töredéket és ha megvan a 100 kapsz spéci küldetést. -
balu999 #232 De ha kérdésemre azt mondja ,hogy nem vagyok elég képzett a következő küldetésre akkor szerintem van még valami nem ?
Kantinban meg mindig ugyanazok a küldik vannak már rohadt uncsik . -
Gaben001 #231 Szerintem nem kapsz tőle többet.
Menj a kantinba Starbuck -hoz és Apollo -hoz. -
balu999 #230 Hanyas szinttől kapok megint küldetést Adama-tól ? Most 13-as vagyok . Asszem a 7-es vagy 8-as küldetés volt a legutóbbi amit kaptam tőle . Azóta nem nem da , azt mondja nem vagyok elég fejlett . -
balu999 #229 Köszi , már megoldottam . Írtam BSGO-n a hiba bejelentő mail-t . Válaszoltak is és valóban rossz szerverre léptem be . Csak egy a bökkenő . hogy nem állítottam át a szervert , sőt nem is tudtam , hogy több szerver is van . Lényeg , hogy megoldódott a probléma . -
#228 Ellenőrizd,hogy ugyanarra a szerverre jelentkezel-e fel,mint ahol a 11-es karaktered van. -
balu999 #227 Asszem most hagytam abba ezt a játékot .
Mai belépésemnél újra kezdte a progi teljesen elölről a játékot . 11-es szintű voltam , volt már egy 600000-es Maul hajóm , és most úgy néz ki minden veszett . Beléptem és megint első szinttől a gyakorló pálya legelején vagyok . Mi a faszom van ??? -
Győrfi Zoltán #226 leopard26 te most miről beszélsz?