4
 • Thaison
  #4
  Ezek az újítások elég jók lennének, kíváncsi vagyok ogy mi fog megvalósulni belőle, bár szerintem ha úgy hagynák az oldalt ahogy vagy, akkor sem csökkenne a népszerűsége egy kicsit sem. Mondjuk most furcsa hogy a google megcsinálta ezt a telefonálós dolgot aztán most hirtelen mindenki ilyet akar az oldalára:)
 • leone92s
  #3
  Nem lenne baj az se, ha kizárnák akár a 7et is, mert akkor igencsak sok embernek frissítenie kellene a böngészőjét (ie8ra), ami webdesignereknek maga lenne a paradicsom (jó, nem egészen, de azért mégis könnyebb lenne 1 fokkal) :D
 • phoenix1
  #2
  Egyelőre oldják meg, hogy ne timeoutozzon a http://static.ak.connect.facebook.com cím, majd utána jöhet a videochat, sokan panaszkodnak erre.
 • Komolytalan
  #1
  Nekem IE6 van fent, mivel úgysem használom, és láss csodát - megy rajta a videochat amit írtam. Mivel facebook alá egy sima iframe-be lehet tenni alkalmazást, így ott is menne. Ami alatt van flash plugin, az alatt lehet videochat is. Natív módon (html+javascript) meg mondjuk IE7-el se lehet megcsinálni. Szóval szagértők megint csak szagértettek, ahogy szoktak.