Telefonhívások a GMail oldaláról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Gmail nagyot lépett elõre, ezzel valódi kommunikációs központ lett.
Lehet csak én vagyok szerencsés de nekem már most mûködik. (Erdélyben élek és fel tudtam hívni a saját Orange-s számom)
Én angolra állítottam a gmail nyelvét és még most is ott van a híváslehetõség. Amerika, Kanada vezetékest év végéig ingyen hívhatsz, ha jól tudom!
csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogy fognak a telefonhívások közben reklámokat megjelentetni 😊
globint
Ady Endre szabadon torzítva:
Google és Magoogle fia vagyok én.
<#eljen>

http://www.tradeximp.com/

Narxis
Mert vége.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
felraktam de nem látszik

Én ezt nem értem.
A gmailbõl tudok vezetékes telefont hívni. Gondolom az interneten utazik egy darabig a jel, aztán kilép a telefonhálózatba a hívott fél közelében, ezért ennyire olcsó.

Jó. De visszafelé hogy tudnak hívni engem ? Mert ha a mobilszámomat hívják, az nem a gmailben fog jelentkezni. Mi az, hogy virtuális telefonszám ??? A google lefoglalt egy csomó telefonszámot a gmaileseknek oO? :S

És lehet email cím alapján is hívni, csak interneten keresztül ? Mert az sokkal kényelmesebb, mint pulsz egy virtuális telefonszámot bevezetni és használni.

Videótelefonálás mikor lesz benne ?

https://twitter.com/foodlfg

lee86
remélem igazad van, mert akkor ez nekem is kedvezne, de ha minden igaz, akkor azért volt ingyenes a hívás, mert a google 0,10 USD kezdõkreditet mindenkinek jóváírt. gondolom emiatt csörgött ki a telefonod.

&#161;Hala Madrid!

A skype-nak miért van vége?
A telefonársaságok szép lassan, pár éven belül hangszolgáltatóból internetszolgáltatok lesznek.
Már ma elég használható a 3G-s net.
10 éven belül megszünik a hagyományos mobiltelefonálás.
A telefonos cégenek ugyanugy lesz bevételük, hisz internet nélkül nincs telefonálás... 😊
Nemtudom, de tegnapelõtt nálam is megjelent eza dolog, telepítettem is a plugint és tudtam, hívni a saját 30-as mobilomat, ingyen 😄
Kara kán
Na, ettõl függetlenül a mobiltelkós nagykutyák A8-asokkal járnak, és uszodás villákban pancsolnak.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Nekik már a wifis skype hivási lehetõség is alaposan alávág. Lassan de biztosan kezd érzõdni a bevételeken. (picivel, de állandóan esik)
2 cent? Ez milyen durva. 😄
Elõfizetek olcsó mobilnetre, és csak ezen telózok....úúú már érzem hogy ez a trémobilnak meg a Jodafonnak nem meg a Pannonnak aki telenoros didzsúz nem igen fog tetszeni. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Engem is ez érdekelne. (motorola milestone)
A skype-nak vége.

Gerygrey
Én arra vagyok kíváncsi, hogy Android alatt is elérhetõ lesz-e?