17
-
pasztord #17 A Gmail nagyot lépett előre, ezzel valódi kommunikációs központ lett. -
outwork #16 Lehet csak én vagyok szerencsés de nekem már most működik. (Erdélyben élek és fel tudtam hívni a saját Orange-s számom) -
Tyty #15 Én angolra állítottam a gmail nyelvét és még most is ott van a híváslehetőség. Amerika, Kanada vezetékest év végéig ingyen hívhatsz, ha jól tudom! -
djw #14 csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogy fognak a telefonhívások közben reklámokat megjelentetni :) -
#13 Ady Endre szabadon torzítva:
Google és Magoogle fia vagyok én.
-
#12 Mert vége. -
#11 felraktam de nem látszik -
FoodLFG #10 Én ezt nem értem.
A gmailből tudok vezetékes telefont hívni. Gondolom az interneten utazik egy darabig a jel, aztán kilép a telefonhálózatba a hívott fél közelében, ezért ennyire olcsó.
Jó. De visszafelé hogy tudnak hívni engem ? Mert ha a mobilszámomat hívják, az nem a gmailben fog jelentkezni. Mi az, hogy virtuális telefonszám ??? A google lefoglalt egy csomó telefonszámot a gmaileseknek oO? :S
És lehet email cím alapján is hívni, csak interneten keresztül ? Mert az sokkal kényelmesebb, mint pulsz egy virtuális telefonszámot bevezetni és használni.
Videótelefonálás mikor lesz benne ? -
#9 remélem igazad van, mert akkor ez nekem is kedvezne, de ha minden igaz, akkor azért volt ingyenes a hívás, mert a google 0,10 USD kezdőkreditet mindenkinek jóváírt. gondolom emiatt csörgött ki a telefonod. -
Dömsödi #8 A skype-nak miért van vége?
A telefonársaságok szép lassan, pár éven belül hangszolgáltatóból internetszolgáltatok lesznek.
Már ma elég használható a 3G-s net.
10 éven belül megszünik a hagyományos mobiltelefonálás.
A telefonos cégenek ugyanugy lesz bevételük, hisz internet nélkül nincs telefonálás... :)
-
cabzedo #7 Nemtudom, de tegnapelőtt nálam is megjelent eza dolog, telepítettem is a plugint és tudtam, hívni a saját 30-as mobilomat, ingyen :D -
#6 Na, ettől függetlenül a mobiltelkós nagykutyák A8-asokkal járnak, és uszodás villákban pancsolnak. -
strogg #5 Nekik már a wifis skype hivási lehetőség is alaposan alávág. Lassan de biztosan kezd érződni a bevételeken. (picivel, de állandóan esik) -
roliika #4 2 cent? Ez milyen durva. :D
Előfizetek olcsó mobilnetre, és csak ezen telózok....úúú már érzem hogy ez a trémobilnak meg a Jodafonnak nem meg a Pannonnak aki telenoros didzsúz nem igen fog tetszeni. :D -
strogg #3 Engem is ez érdekelne. (motorola milestone) -
Rotyoka #2 A skype-nak vége. -
#1 Én arra vagyok kíváncsi, hogy Android alatt is elérhető lesz-e?