10
-
bippo #10 2 módszer van erre. Az egyik, hogy jelzed, hogy köszi a figyelmeztetést, javítottam.
A másik, hogy javítod, és törlöd az ehhez kapcsolódó hsz-t, hogy mivel tárgytalanná vált, ne legyen ott tovább, mert felesleges.
Mivel Viktor nincs fent a fórumon (ilyen néven legalábbis), így a második módszer a járható. (más kérdés, hogy szerintem is az első a korrektebb.) -
bippo #8 Minden hírben erről megy a vita :)
De lásd, milyen rendes vagyok :)
Google.hu nézettség mérése
első link, wiki szócikk (nézettségmérés) -
tntmax #7 Bocs ha buta kérdés, de hogyan mérik ezeket a nézettségeket? -
kalapos01 #6 Kitalálni annyira nem nagy művészet, hiszen minden hír az ő neve alatt jelenik meg évek óta. -
Real Ebola #5 Mellesleg el kell ismerni, tudsz valamit, de ezt csak azért, hogy ne csak szidjunk! További sok olvasót! Teeee Viktor. :) -
Real Ebola #4 Ájgúgli, ránézek a hírre, cím alapján mondom a Zasszonynak: Mibe, hogy a Szekeres Viktor írta a cikket! :) Tádáááámmmm! :P :D Végül is, ez is egyfajta stílus, ki fogunk találni neked valami "puli-cer" :D díjat! :) Utókérdés!: Te miért büntetsz minket??? :) -
zedow #3 Egyetertek, valoban buntett az rtl klub :) Na de hogy tobben nezzek a baratok koztet mint egy jo focimeccset, elszomorito... Valami tortenik ezzel a nemzettel, puhanyabba es butabba valik... (nincs ekezet a telomon) -
booa #2 Ezek az igazán kreativ cimek.. "Büntetett az rtl" , "Büntetett a Tv2" ,mindig az érdeklödésem fokozására válnak... -
#1 Jövő héten ki fog büntetni, Viki?