Bioszintetikus szaruhártya segíthet a látás visszaállításában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igaz, de ha jol tudom, akkor az öregedés megállitását, visszaforditása elég fontos a kutatásnak. :S 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kara kán
Egyébként némi változást figyelek meg nálad, mintha most normálisabb lennél. Látod, mégiscsak használt valamit, hogy nekedmentem...

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

részemrõl ennyi. remélem sokan elolvassák akik eddig szóbaálltak veled.
Kara kán
Neked nincs szükséged beültetésre, neked már szarhártyád van. :-d

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Kara kán
Csomolungma vagy Tátra - mindegy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként nem szoktam gyûlölködni. amiket bemásoltam a saját szavai.
mellesleg (OFF)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a weblapod miért epikorusz domaintartalommal fut? alterego? szóval te vagy az drága barátom, aki privátban bevallotta, hogy meleg?.. most legyek meglepõdve?
"Feladó: Epikurosz
Elküldve: 2007. 11. 20. 00:11
Tárgy: szopj!
Én bika vagyok, kislány.
____________________________________ "

"
Feladó: Epikurosz
Elküldve: 2007. 11. 19. 01:06
Tárgy: re: re: re: re: re: re: png
Szerencséd, hogy messze vagyok tõled, te mocskos buzi, mert seggbe dugnálak az biztos.
Nem szégyelled magad, te hazug disznó?

Ahol én lakom, itt én vagyok az egyetlen magyar, te sertés. Majd akkor fogsz te velem találkozni, ha lesz pénzed repcsire.
meg persze vízumra, de azt nem fog kapni, te szánalmas.
:-))"

amúgy nincs bajom a melegekkel, de aki tudja kerülje el ezt az elmebeteget. én szóltam.
]

2010. január 2-án balesetet szenvedett a Magas-Tátrában. Két társát biztosította, amikor egy hóerkély leszakadása miatt megcsúsztak. Telefonon értesítették a hegyimentõket, akik azonban a rossz idõjárás miatt nem tudtak helikopterrel értük menni, ezért egy 45 fõs gyalogos csapatot küldtek a mentésre. A balesetben mindhárom magyar hegymászó megsérült, az elsõ hírek szerint még egyikük sem maradandóan. Erõss Zsolt mindkét lábát eltörte. Jobb lábát a nyílt, darabos törés várható szövõdményei miatt és a korai rehabilitáció lehetõsége érdekében – saját döntése alapján – január 10-én térdtõl lefelé amputálták. Bal bokatörése várhatóan szövõdménymentesen gyógyul. Kollár Lajos úgy nyilatkozott, hogy a mûtét Erõss Zsolt további mászókarrierje érdekében is történt, és akár már 2010 õszén újabb nyolcezres csúcsán állhat.<1><2>❤️><4>

faszságokat lehetõleg ne írjunk. megnézem mikor jutsz te el a magas tátrára, nerd, látens buzi.
Kara kán
Ez nem így mûködik, hogy a bioszintetikus törvényszerûen jobb, mint a mûanyag vagy más.
Kapiskó?
Tudom, hogy nem.
Akkor elmagyarázom, mert most ebéd után olyan boldog és türelmes vagyok.

Ez az erdélyi õrült, Erõs Zsolt megmászta a Csomolungmát (ammeg mi?), és le is fagyott az egyik lába - amputálni kellett térdtõl lefelé.
No, tettek neki valami mûanyagot vagy vasat a helyibe.
Most elhaározta, hogy megint megmássza ugyanazt, fa/vas/stb. lábbal. Az embernek megszakadna a szíve miatta, ha nem tudná a huncutságot: vasláb nem fagy meg, így lényegében növelte az esélyeit.
Bioszintetikus cucc valszeg ugyanúgy elfagyott volna, mint a natúr.
No, érte már most?
Még mindig nem?
Ne õrjíts meg!

Andr0
a szervpótlás saját klónból kicsit meredek, mert hát azért a klónok is emberek..

na de lényeg hogy bioszintetikus tehát egyértelmû hogy 100x jobb mint a mûanyag és én amit a cikkbõl kivettem az az hogy van pár extra tulajdonsága is a mûlencsékhez képest

Armin & Ayu fan

Megtörhetetlen
Mondjuk igen az lenne a legjobb ha önmaguktól meggyógyulnának de ha azt sikerülne elõidézni az egyenlõ lenne a halhatatlansággal azt pedig nem hiszem hogy megvalósítható!
Az olaj meg még nyugi kitart egy darabig és ha el is fogy akkor majd jön valami más amivel helyettesítik ebben egészen biztos lehetsz!
ÉS szerintem nem scifi be illõ dolog a scifi be illõ dolog az az idõutazás lenne mellesleg szerintem az sem lehetséges vagy ha például megtanulnánk klónozni, illetve embereket teljesen mesterségesen keresztezni állatokkal vagy valami hasonló, na az bizony igazi scifi lenne mint a splice cimû filmben.
Egyébként az is tuti ha lenne mindenkinek egy klonja lenne akkor például a szervek pótlása is sokkal egyszerûbb lenne, például a szaruhárty pótlás...

fry day fry day sálálálláláá

Sejtregenerálódás programot a népnek! 😮 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Pluskast
Hmm ez már már scifibe illõ dolog. Bár persze nem az hisz ez a valóság de akkor is... 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hdo
Mûanyag is csak addig lesz, míg el nem fogy az olaj.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Megtörhetetlen
azt csak te tudhatod 😊
Szerintem ez egy hatalmas ötlet manapság már annyi mindent csinálnak mûanyagból, ez legalább bioszintetikus!

fry day fry day sálálálláláá

hdo
Miért van olyan érzésem, hogy ezt - vagy egy hasonló cikket - már olvastam sg-n?

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Szaruhártya, szemlencse, üvegtest, ideghártya, látóbíbor, csapok és pálcikák, keresztezet ingerület az agyba.

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Kara kán
Na megvan. ez más!

Alul van a lencse, majd jön a vizes közeg, és fölötte helyezkedik el a szaruhártya.

Kara kán
Nem fejeztem be.
Ha ez a bioszintetikus akármi jobb, mint a mûlencse, akkor hajrá.

(Vagy lehet, hogy keverek valamit, mert a szaruhártya nem is ez?)

Kara kán
A szürke hályog* mûtétek ma elég sokba kerülnek; ott is egy mûlencsét tesznek be a régi helyére.
Az egészben az a pláne, hogy a látási hibát is korrigálni tudják, így a mûlencsével jobban fogsz látni, mint amúgy az öreg szemmel.

*) Azt ugye vágod, hogy szürke hályog, de szürkehályog-mûtét, valamint zöldhályog?

Azt minek? Kutatás nélkül is öregszünk 😄D

Hát én inkább az öregedés kutatást támogatnám majd az adómmal 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Andr0
a másik meg hogy alanynak is elmennék😄 de amúgy adótámogatás az nagy ötlet!!

Armin & Ayu fan

csulok0000
Az ilyen dolgokat szívesebben támogatnám az adómmal (:
Ez zseniális ötlet!<#eljen>