25
-
EnxTheOne #25 Az igaz, de ha jol tudom, akkor az öregedés megállitását, visszaforditása elég fontos a kutatásnak. :S :D -
#24 Egyébként némi változást figyelek meg nálad, mintha most normálisabb lennél. Látod, mégiscsak használt valamit, hogy nekedmentem... -
samebadi #23 részemről ennyi. remélem sokan elolvassák akik eddig szóbaálltak veled. -
#22 Neked nincs szükséged beültetésre, neked már szarhártyád van. :-d -
#21 Csomolungma vagy Tátra - mindegy. -
samebadi #20 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként nem szoktam gyűlölködni. amiket bemásoltam a saját szavai. -
samebadi #19 mellesleg (OFF) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a weblapod miért epikorusz domaintartalommal fut? alterego? szóval te vagy az drága barátom, aki privátban bevallotta, hogy meleg?.. most legyek meglepődve?
"Feladó: Epikurosz
Elküldve: 2007. 11. 20. 00:11
Tárgy: szopj!
Én bika vagyok, kislány.
____________________________________ "
"
Feladó: Epikurosz
Elküldve: 2007. 11. 19. 01:06
Tárgy: re: re: re: re: re: re: png
Szerencséd, hogy messze vagyok tőled, te mocskos buzi, mert seggbe dugnálak az biztos.
Nem szégyelled magad, te hazug disznó?
Ahol én lakom, itt én vagyok az egyetlen magyar, te sertés. Majd akkor fogsz te velem találkozni, ha lesz pénzed repcsire.
meg persze vízumra, de azt nem fog kapni, te szánalmas.
:-))"
amúgy nincs bajom a melegekkel, de aki tudja kerülje el ezt az elmebeteget. én szóltam.
-
samebadi #18 ]
2010. január 2-án balesetet szenvedett a Magas-Tátrában. Két társát biztosította, amikor egy hóerkély leszakadása miatt megcsúsztak. Telefonon értesítették a hegyimentőket, akik azonban a rossz időjárás miatt nem tudtak helikopterrel értük menni, ezért egy 45 fős gyalogos csapatot küldtek a mentésre. A balesetben mindhárom magyar hegymászó megsérült, az első hírek szerint még egyikük sem maradandóan. Erőss Zsolt mindkét lábát eltörte. Jobb lábát a nyílt, darabos törés várható szövődményei miatt és a korai rehabilitáció lehetősége érdekében – saját döntése alapján – január 10-én térdtől lefelé amputálták. Bal bokatörése várhatóan szövődménymentesen gyógyul. Kollár Lajos úgy nyilatkozott, hogy a műtét Erőss Zsolt további mászókarrierje érdekében is történt, és akár már 2010 őszén újabb nyolcezres csúcsán állhat.[1][2][3][4]
faszságokat lehetőleg ne írjunk. megnézem mikor jutsz te el a magas tátrára, nerd, látens buzi. -
#17 Ez nem így működik, hogy a bioszintetikus törvényszerűen jobb, mint a műanyag vagy más.
Kapiskó?
Tudom, hogy nem.
Akkor elmagyarázom, mert most ebéd után olyan boldog és türelmes vagyok.
Ez az erdélyi őrült, Erős Zsolt megmászta a Csomolungmát (ammeg mi?), és le is fagyott az egyik lába - amputálni kellett térdtől lefelé.
No, tettek neki valami műanyagot vagy vasat a helyibe.
Most elhaározta, hogy megint megmássza ugyanazt, fa/vas/stb. lábbal. Az embernek megszakadna a szíve miatta, ha nem tudná a huncutságot: vasláb nem fagy meg, így lényegében növelte az esélyeit.
Bioszintetikus cucc valszeg ugyanúgy elfagyott volna, mint a natúr.
No, érte már most?
Még mindig nem?
Ne őrjíts meg! -
#16 a szervpótlás saját klónból kicsit meredek, mert hát azért a klónok is emberek..
na de lényeg hogy bioszintetikus tehát egyértelmű hogy 100x jobb mint a műanyag és én amit a cikkből kivettem az az hogy van pár extra tulajdonsága is a műlencsékhez képest -
#15 Mondjuk igen az lenne a legjobb ha önmaguktól meggyógyulnának de ha azt sikerülne előidézni az egyenlő lenne a halhatatlansággal azt pedig nem hiszem hogy megvalósítható!
Az olaj meg még nyugi kitart egy darabig és ha el is fogy akkor majd jön valami más amivel helyettesítik ebben egészen biztos lehetsz!
ÉS szerintem nem scifi be illő dolog a scifi be illő dolog az az időutazás lenne mellesleg szerintem az sem lehetséges vagy ha például megtanulnánk klónozni, illetve embereket teljesen mesterségesen keresztezni állatokkal vagy valami hasonló, na az bizony igazi scifi lenne mint a splice cimű filmben.
Egyébként az is tuti ha lenne mindenkinek egy klonja lenne akkor például a szervek pótlása is sokkal egyszerűbb lenne, például a szaruhárty pótlás... -
who am I 7 #14 Sejtregenerálódás programot a népnek! :O :D -
#13 Hmm ez már már scifibe illő dolog. Bár persze nem az hisz ez a valóság de akkor is... :) -
#12 Műanyag is csak addig lesz, míg el nem fogy az olaj. -
#11 azt csak te tudhatod :)
Szerintem ez egy hatalmas ötlet manapság már annyi mindent csinálnak műanyagból, ez legalább bioszintetikus! -
#10 Miért van olyan érzésem, hogy ezt - vagy egy hasonló cikket - már olvastam sg-n? -
djhambi #9 Szaruhártya, szemlencse, üvegtest, ideghártya, látóbíbor, csapok és pálcikák, keresztezet ingerület az agyba. -
#8 Na megvan. ez más!
Alul van a lencse, majd jön a vizes közeg, és fölötte helyezkedik el a szaruhártya. -
#7 Nem fejeztem be.
Ha ez a bioszintetikus akármi jobb, mint a műlencse, akkor hajrá.
(Vagy lehet, hogy keverek valamit, mert a szaruhártya nem is ez?) -
#6 A szürke hályog* műtétek ma elég sokba kerülnek; ott is egy műlencsét tesznek be a régi helyére.
Az egészben az a pláne, hogy a látási hibát is korrigálni tudják, így a műlencsével jobban fogsz látni, mint amúgy az öreg szemmel.
*) Azt ugye vágod, hogy szürke hályog, de szürkehályog-műtét, valamint zöldhályog? -
Wharyoo #5 Azt minek? Kutatás nélkül is öregszünk :DD -
EnxTheOne #4 Hát én inkább az öregedés kutatást támogatnám majd az adómmal :D -
#3 a másik meg hogy alanynak is elmennék:D de amúgy adótámogatás az nagy ötlet!! -
#2 Az ilyen dolgokat szívesebben támogatnám az adómmal (: -
shandix #1 Ez zseniális ötlet!