43
  • Justil
    ettől még kamu. 1 szimpla etikai kódex, nem több.
  • Tower Guard
    Helyettem is megválaszoltad :)
  • KAWAszaki
    Hát ez öngól.
    Tán jobb lett volna, ha tovább olvasol, mielőtt "lekamuzod" a bibliát.
    (Lukács Evangéliuma, 20:46-47)
    "Óvakodjatok az írástudóktól, akik szeretnek díszes köntösben járni, és szívesen veszik a köszöntéseket a tereken; szeretik a főhelyeket a zsinagógákban és az asztalfőn ülni a lakomákon; akik felemésztik az özvegyek házát, és színlelésből hosszan imádkoznak. Ezekre vár a legsúlyosabb ítélet."
    Ülj le fiam, egyes.
  • Jude666
    Ja igen Justil, nem emlékszem pontosan már mi, hova írtam, én úgy tudom kb. 3 helyre.Nem általánosítom a pécéseket mivel én is vagyok.Én csak úgy fogom fel, hogy amivel 3-5 évig kínlódtak, tegyük fel egy játék, és tényleg egy mesterművet hoztak létre, az igazán megérdemli azta 10000 Ft lovettát.Félre ne értsd nem vagyok egy milliomos, ez csak az én felfogásom, tisztelem azokat akik vesznek játékot.Nem álszentként mondom, mert én is szereztem nem éppen legális keretek közt szoftwereket , de meg is vettem utána egytől egyig.
  • Jude666
    Persze, én a magam részéről fizetem az adót,de ilyen helyzetben mindenki ezt mondaná, még azok is akik nem.Abban viszont igazad van, hogy előbb az országunkban kellene rendet tenni, és csak később a külpolitikával foglalkozni.Ezen felül nem írtam olyanokat, hogy az összes zsidóból szappant kéne főzni, tényleg csak a cionista pénzsóvárokra gondolok akik nélkül meg lehetne élni.De vannak egyesek akik már csak egy finomabb megjegyzés után is , még ha az az adott dolog igaz is, egyből elkezdenek "TETVES MOCSKOS ALSÓBBRENDŰ NÁCIZNI".Én csak az ilyenektől mászok a falra. De ha picit is utána néznének, hogy pontosan miről van szó,talán tudnának a sorok között olvasni, ergo picit vissza fognák magukat.De most már tényleg elég, ez nem a megfelelő fórum ezekhez a gondolatokhoz.Részemről ennyi.
  • Shakata
    Huhhh, egy kicsit messzire ment a beszélgetés nem? Bár ha meggondolom esetleg valami zsidó-maf(f)ia idekeverhető lenne... :D
    By the way, a játék nagyon jó, legalábbis ahol én tartok benne, cikkekre nem mindig kell hallgatni...
    vmelyik újságban annak idején a warcraft 3-ra is vagy 3 pontot adtak a single részre... aztán következő hónapban adtak vagy 7-et a multira és magyarázkodtak, hogy ezt most nem azért csináltuk, mert a múltkor lehúztuk, de valójában senki sem ért vele egyet...
    haha
    más: JULIUS CAESARNAK: az írástudók nem azokat jelentik akik írni-olvasni tudak, hanem adott korban a szent szövegekkel foglalkozókat, akik tetszőlegesen azt mondhattak a jónépnek, amit akartak, hiszen ők úgy sem tudták mi van leírva... így a felháborodásod, már megbocsáss, kissé ostoba.
    Harmadrészt már nem tudom ki írt a mi "szeretett" Magyarországunkról, de jobb lenne ezt ennyire nem túlspilázni. Az ellenségkép keresése atavisztikus pszichológiai trükk, hogy a saját közösségünket összefogjuk valaki ellen, csakhogy előbb mindenkinek a saját háza táján kéne rendet tenni. Pl.: te veszel jegyet? Befizeted az adód és a járulékokat? (Most általánosságban értem persze, nem személyeskedve.) Mert szeretett kis hazánkban az emberek többsége még ma sem igazán érti, hogy az állam nem ingyen tartja el őket, mert "Állam" nincs is. Az Állam emberek és intézmények közössége, nem valami télapó. Fizetsz, működnek a dolgok, nem fizetsz, szar sem működik...
    Bár "szeretett" országunkban még ez sem feltétlen igaz, mert simán lenyúlják a pénzeket, szóval én maximálisan megértem, hogy nem fizetünk semmiért, mert minek, csak valahol mégis el kéne kezdeni, nemde?
  • Balumann
    Szerintem fölösleges ennyire a zsidóknak meg cionistáknak tulajdonítani mindent, bőven van nem zsidó is, aki csak saját hasznával törődik, nem biztos, hogyha nem lennének zsidók sokkal másabb lenne a helyzet. Az 1990 -es évek végétől mondjuk az egységes zsidó állam törekvéstől kezdve kissé elfajultak a dolgok, de ettől függetlenül azért a zsidóknak nagyon sok minden köszönhető is (ipari forradalom, fejlődés, és még a holokauszt leleplezésében is segített nem egy!). És a mai világbank, bankrendszernek is lenne előnye, csak át kellene gondolni újra. Mindenesetre az adósságokat újra lehet tárgyalni, és ha sikerül nekünk is, akkor bizonyos dolgokért talán köszönhetünk az MSZP-nek is (mégha a korrupció ellen nem tudtak fellépni, és nem tudták megvédeni a hazai ipart).
  • Tower Guard
    Már itt is ezek a faszom zsidók...
    Valaki írta hogy betörnek az országunkba. Már elég rendesen betörtek sajna, persze ez a cionista fajta zsidója. Nem lenne baj a normális zsidó emberekkel de ez a pénzéhes cionista söpredék beférkőzik mindenhova és életeket településeket megyéket országokat tesznek tönkre.
    Vegyél hitelre hitelt hogy majd annak a hitelét is kifizethesd valamilyen másik zsidó hitelből... Nem elég hogy a zsidó Gyurcsány Bajnai stb uralkodtak nyíltan, de a nagyvállalatok vezetői is itt kiskirálykodnak a nyakunkon...
  • Skynet
    Ostoba náci? Az egyetlen faj aki felsőbbrendűnek tartja magát és világ életében tartotta magát a zsidó (tisztelet a kívételnek)...te miről beszélsz???:)
  • Justil
    oké, csak más topicokban is láttam, hogy nagyon szeretsz általánosítani: aki pécés, az warezol. még ha a nagy számok téged is igazolnak, azért nem kell mindenkire ráfogni :)
  • vg
    Én is veszek eredeti játékokat, igaz nem PC-re, mert a gépem szar játékra. Nekem az Alan Wake collectors verzió volt olyan mint neked a S2(a következő amit megveszek a Deadspace 2 lesz), de nem igazán erről indult a vita.
  • Jude666
    Tulajdonképpen nem érdekel mit vettél meg, vagy hogy mit nem.LEgalább még van valaki aki vesz eredeti játékokat és ez pozitívum
  • Justil
    OFF:

Viszont ha kiváncsi vagy, a Starcraft 2-t most vettem meg egy hete. Nem mondom hogy nem szoktam néha ezt azt beokosítani, de ami nagyon jó, az megvan eredetiben.

/OFF
  • Justil
    Nem vettem meg a Mafia 2-t, de nem is fogom, ahogy játszani sem fogok vele, mert nem érdekel. S még mielőtt kioktatsz, hogy akkor minek írok ide, jelezném, hogy a játékról nem írtam semmit, ettől még feltételezhetően jogom van ide írkálni :)
  • Jude666
    Beszéljünk inkább a játékokrol mert ez már nagyon liberális elmélkedés. Szerintnem nem lesz rossz ez a mafia
  • Jude666
    Na meg a Bibliával is az a baj, hogy készítése után az ún. ½írástudók½, a nagy részét bele se tették.Valamint kedvük szerint írták át, vagy vágta ki belőle jelenetek.Mint például az édenkertes rész.Ádám és Éva előtt volt egy ½első ember úgy emlékszem egy nő, de persze az is megszegte amit isten kért így száműzték.Valami arkangyal lett, de ez már nagyon teológia.
  • Jude666
    Értem én az érveléseidet, egy bizonyos okból jobb az anarhia mint ez a korrupt demokrácia.De ez van.Ki tudja mit rejt a jövő?
  • Julius Caesar
    Olvas a fene a bibliába, az is egy nagy kamu. Egyszer lapoztam bele, ilyen jött velem szembe (lukács evangéliuma: óvakodjatok az írástudóktól. Wtf?! Én ebből nem kérek, köszi!

Fbn Lx: jó az a szám.
  • Jude666
    Nem beszélve a WTC merényletről 9 11. Kedves Dzsordzs Bus és a korrupt amerika. ÉLJEN AMERIKAAA!
  • Jude666
    Egyébként látom , illetve gondlom a példaképed cézár.Tulajdonképpen már ő is látta milyen fenyegetést jelentenek számára a zsidók. Beszélünk itt a rasszizmusról de az is tény hogy talán a jenkiken kívül ők azok akik a legkevésbé tolerálják a más vallásúkat illetve a más rasszba tartozó embereket. A Tórában benne van, hogy még ők az atyaúristenek mik kicsi kis gojok vagyunk akiket rabszolgaként kezelnek ( szószerint ).Nem véletlen volt annyi bajuk a körölöttük élő népekkel.De ha nem hiszel nekem olvass bele a Bibliába vagy a Talmudba.
  • Jude666
    Ó jajj. A cionista média rabjai.Nem tudom ki beszélt itt a nácizmusról.Én is elítélem őket egy részt mert a szappangyárakon kívül rengetek műtárgyakat lopkodtak össze a világörökségből, de ha egy kicsit is kinyitnád a szemed az üres közhelyeken kívül, láthatnád hogy pontosan mi zajlik a világban.Minden bank a vágott péniszűeké, korruptak,lopnak,szeretett Magyarországunkra is be fognak törtni.Nem tudom, hogy egyből ezzel a ½½gonosz náczizással½ kell jönnöd.Nem tartom magam felsőbb rendűnek nálad, sőt pontosan ugyanolyan ember vagyok mint te.De ha csak egy kicsit is nyitotabb lennél, talán hangsúlyozom talán, észre vennéd a jeleket. De izreaelnek több ezer civil lemészárlása, a gázai övezet megszállása az már kicsit se háborús bűncselekmény.
  • tomcsa4
    Eurogamers szánalmas szar bandák gyülekezete. Az olyanok miatt nem hisznek a játékosok az értékeléseknek. (Hozzáteszem, jogosan!)

• lwb
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Eurogamer a Mafia 1-nek is 4/10-et adott. Akinek az 1 tetszett, annak a 2 is fog, mert legalább annyira jó. Viszont ez nem GTA, aki azt vár, az csalódni fog. Ezt kb százszor elmondták a fejlesztők is, már másodszor, mert a Mafia 1-nél is elmondták.

A Eurogamernél ennek ellenére úgy látszik ennyi év alatt is csak írni sikerült megtanulni, olvasni nem, mert pontosan amiatt húzzák le a játékot, hogy nem eléggé open ended meg sandbox. Eh, mindegy, gondolom a 2K nem tejel olyan jól, mint a Rockstar (ezért lett a GTA4 10/10, ez meg 4/10 ugyanott).
  • Fbn Lx
    nekem kicsit röhejesen hat, hogy a picsa tagjai ostobáznak meg sötét bunkóznak :D
    egyik legfosabb számuk ez.
  • Sir Ny
    Szerintem ő MÉG nem játszott vele, hanem most VÁR...
  • Julius Caesar
    gyéká
  • Julius Caesar
    FELSŐBBRENDŰ FAJ, CSAK EGY A BAJ HOGY

OSTOBA JAJJ DE OSTOBA
    OSTOBA NÁCI
  • Skynet
    Rasszistákok vagytok-e
  • vg
    Gondolom TE már megvásároltad a nálunk még meg sem jelent a játékot, igaz? Te jógépes csávóka.
  • Jude666
    (nem tudom hol jegyezhetem meg hogy izreal minden baj forrása) DE CSITT!! Jönnek a bérenceik, meg a fekete dzsipók!
  • Jude666
    Annyit mondok, hogy: vír müsszen dí júden auszsajden. lol ez az antifasiszta holokuszt tagadó zsidó szöveg LOL. Felgyújtanám a zsinagógával al együtt!
  • sanyicks
    AHAHA :DDD
    MAFiA.2.2010.PAL.XBOX360-ELiTE
    REGiON FREE [gs] 08.22. 15:28

Persze a legnépszerűbbek között :)
  • bertino
    ekkora fail cikket, uristen.
  • nyuny01 #10
    Jobb lett volna ha meg sem szólalsz...
  • Justil
    na, megjött a konzolhuszár
  • Julius Caesar
    Anarchia! Minden jellegű hatalom ellen!
  • sanyicks
    szélsőséges? ááá már ide is beférkőztek a náczyrászistááányiláshollókauszttagadó tenoristákok??

Rettegjünk együtt! :D
  • vg
    Nem védeni akarom a cikkírót, de ki a fenét érdekel, hogy mikor, hol jelenik meg pontosan? Le lehet tölteni a feltört verziót, és PC-s társadalomnak csak ez a fontos.
  • Justil
    bármi!
  • Julius Caesar
    Két szó: Ötvös Tibor!