14
-
#14 "most 120 eurot fizetek havonta a 3 megabitemert"
Ha te ilyen jószívű vagy, megadom a paypal számlám, küldj nekem is pénzt. -
n3whous3 #13 mert csak
vip-et veszel a regedhez és lesz -
Chriss745 #12 Akarom mondani vezetek nelkuli technologia. Miert nincs szerkesztes? -
Chriss745 #11 Nalunk Irorszagban eppen most fedik le az egesz orszagot, 1 even bellul allitolag 100%-os lefedettseg lesz. 7mbit-es csomagjuk van 35 euroert. Aki sokalja, most 120 eurot fizetek havonta a 3 megabitemert, a halal f@sza utan lakok 10 km-el, orulok hogy ez van. Irorszagban nem nagy varosok vannak, sok haz egymastol tavol, Internet lefedhetoseg szempontjabol remalom, csak vezetekes technologia johet szoba. En varom a WiMax2-t. Hajra! \o/ -
#10 Mondjuk nem rossz az a WiMAX. Nálunk SVK-ban rendesen internetet nyomatnak vele, csak kib**** drága, ahhoz képest, amit nyújtanak. -
n3whous3 #9 biztos ott élsz, ha még eddig nem vetted észre, hogy mennyi mobilnetes van -.- -
SonicBoom #8 ez a 3G is olyan mint a bluray, hogy néhány fanatikus megfizeti, de az átlag felhasználók 90%-a nem is igazán érdeklődik, ezek itt meg már 4G-ről beszélnek...mi van???...vagy csak én élek még barlangban? -
n3whous3 #7 Köze nincs a wimaxnak a 3g-s adatszolgáltatásokhoz. Szerintem ismerősen fog neked az a fogalom csengeni, hogy wi-fi hotspot. Na pl. a nagyobbakat wimaxszal szokták megoldani. -
torreadorz #6 Szeretem az ilyen cikkeket:
"Bár a negyedik generáció két nagy versenyzője közül most éppen az LTE áll egyértelműen jobban, az eredetileg gyors rajtot levágó WiMAX a szabvány második változatával vághat vissza, 2012-ben. "
Majd ezután a következő egy oldalban leírja, hogy gyakorlatilag mindenki lemondott róla, de még az az egy szem támogató is éppen most készül elhagyni...
Hogy akkor egyáltalán hogy jön ide a visszavághat szó nem is értem, esetleg az éhenhalástól megmenekülés jobban passzolna... -
#5 Nálunk is kábelen fizettük a 8Megát (legnagyobb) és jött négy ha szerencsém volt. Nemrég tudtak csak fejleszteni szerverparkot így már jön rendesen a 7-8. Szóval az ilyen 100megás nettet sokan csak álmodják, mert az egyszerű kapásapraszthoz a legújabb technikák csak évek vagy évtizedek alatt jutnak el.
De azért jó tudni hogy bizonyos tudósok már 100 megabites mobilnettel tolják a filmeket lefele. -
ADAMEX9 #4 Örülök, hogy már a 100Mb/s sebességet próbálgatják. Csak szerintem inkább le kéne fedni a területeket rendesen. Pl vettem T-köcsög mobilnetet, és mivel a környékünkön nincs 3G lefedettség így a 30Kb/s nem valami biztató. -
#3 Lehetetlen. Túl sok dologtól függ túl sok minden. -
bluedev #2 Jah. Tök nehéz követni hogy mi a franc van. Kellene valami egységesítés. A technológia felőlem lehet teljesen eltérő, de valahogy a pór nép számára is érthetővé kellene ezt tenni. Akárcsak régen a processzor sebességével. Minél nagyobb annál jobb. -
#1 Meg jo hogy ennyi szabvany van. :S Miert nem csinalnak ujat inkabb, megint?