57
Gundel Iskola Topic
-
F1re #17 te ha sápi vagy miért gundelba jársz ? nem volt közelebb suli itt a megyébe ?:D -
#16 Én meg NEM gundeles vagyok, milyen kicsit a világ :D -
Jimmyke #15 Mégsem, volt gimis osztálytársamra pont illik a leírás, csak ő nem vízöntő. :) -
Jimmyke #14 Nem ismerjük egymást egész véletlenül? -
WinStar #13 engem csak élelmiszerből húztak meg -
#12 Én is Gundeles vagyok...most leszek másodéves.(érettségi utáni szakács...)Kérdem én : hogy lehet megbukni? Bár lehet nekem azért tűnik könnyű sulinak mert gimiből jöttem ide...de nem nagyon erőltettem meg magam idén...(csak úgy mint gimiben) és másféllel jobb az átlagom. 4+ -
Gergosz2 #11 Olcsóbb iskolakezdés?? Tankönyvek garantáltan kevesebb mint féláron!!
A könyvek többsége nem használt(1x sem lett kinyitva) de pár könyvenk megviseltebb a borítója/külseje de a bejsejük kifogástalan állapotú!!
Itt a lista Lista
Elérhetőség:
[email protected]
tel: +30309949260 -
WinStar #10 Mik azok a térségi integrált szakképző központok?
A TISZK-ek tulajdonképpen olyan intézményi társulások, amelyek különböző szakképző intézmények között jönnek létre. Amikor egy TISZK megalakul, az nem jelenti azt, hogy a társuló iskolák megszűnnek, inkább arra kell gondolni, hogy intézménycsoportként működnek majd tovább. Így több fejlesztési forráshoz juthatnak, jobban összehangolhatják pedagógiai programjukat és hatékonyabban tudják oktatni diákjaikat.
Hogyan működnek a TISZK-ek?
Egy adott térségi integrált szakképző központban megkülönböztetünk fogadó és küldő iskolákat. Előbbiek főként általános képzési feladatokat és szakmacsoportos alapozást látnak el, utóbbiak pedig - immár egy közös, jól felszerelt, modern képzőhelyen - a szakmai képzésért felelősek.
Ami nem változik...
A TISZK-ek alakulásával nem szűnnek meg a tagintézmények, továbbra sem kell tandíjat fizetni és a tanulói jogviszony is ugyanúgy tovább él. Küldő iskolából fogadó iskolába való átkerüléskor természetesen nem kell felvételizni. -
#9 mi az hogy TISZK? -
#8 Töri, Föci, Szálloda ism.
11.c, nem vagyok. -
WinStar #7 az jó :D
Hányadikso vagy?Miből?
Én élelmiszeretből!!
Tanköteles vagy? -
#6 Szintén, Gundeles és én is holnap megyek pótvizsgázni. -
WinStar #5 köszi az infót.Ment pü is.És Szakiskolás vagyok :) -
#4 Amúgy, ez attól függ.
Ha szakközépbe buksz és nincs alattad osztály szakközepes, de szakiskolás ban van hely akkor oda.
Többi pedig úgy emlékszem az APK meg az igazgató dönti el. -
#3 Nabazdmeg, dekicsi a világ: D
Én is gundeles vagyok: D
PM-be nevetküldjél már: D -
#2 az a problema:D
-
WinStar #1 Sziasztok.Lehet hülye téma,de mind1.Amúgy olyan kérdésem lenne hogy én TISZK-es vagyok és a Gundelba járok.Ha megbukok akkor a pótbeíratkozáson hova kerülök?A Csepelibe vagy pedig a Gundelba maradok?A Pótbeíratkozásért fizetni kell?Én már nem vagyok tanköteles.