Gundel Iskola Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Új infó tanárunk is van...nem rossz arc,remélem nem szívatós.(bár még pályakezdõnek tûnik csak nem lesz az)
Az órarend ellenben egy nagy rakás $zar...suli héten K-SZ-CS járok suliba,de borzalom.Kedden 3 óra élelmiszer(már 1 is sok)...szerdán 3 óra angol...csütörtök 4 óra ÉKT és két infó, meg ugye a többi törmelék óra.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Szerintem tesin küzdõsport oktatás nem lenne rossz, bár biztos elbíznák magukat az idióták és mindenhol csak verekednének...
http://goo.gl/gd6Zi5
Aki Gundeles az tuti ismeri az élelmiszer tanár öreglányt.Olyanokat tud mondani:,,laza könnyû diffúzióval kússzál ki a táblához"...akkor van valami nyúlszaros hegyikenguru...Stollárné a neve azt hiszem.Én amúgy bírom,aki jól megírja a dogákat azt kb nem felelteti és nem is baszogatja...5ös voltam idén...nuku tanulással.
Másik kedvenc az info tanár...Orosz M. <#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2> Megér egy misét Õ is. Akkor a tesi is vicc...nem is értem amúgy az minek nekünk...20évesen mit kell ott bohóckodni.
All hail the double x!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
2. Buta vagy.
3. 1-2. kombinálva
4. Kiderül a sulidról, hogy egy szar tróger hely, ahol leszarják, hogy megérted-e az anyagot.
Még sorolhatnám. 😄
Rám a 4. igaz, és egy kicsit az 1.
Tuti nem megyek át pótmeccsen, mert nem sikerült melót szereznem, így nem tudtam külön tanárt fogadni.<#hehe>#hehe>
Ja, és nem a Gundelba járok. 😄
20-a nagoyn ko volt😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gyere be, 1 hétig nem bírnád: D Agyfaszt kapsz kb: D
Ti is bele szoktátok verni az omlettbe?
Igaz kémiából mindig buktam félévkor, de évvégén simán megvolt a 2-es😊
A ronda lányok ott bombázók😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én is abba jártam villanyszerelõként és soha nemtanultam és egyszer sem buktam pedig az enyém 5 éves.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A könyvek többsége nem használt(1x sem lett kinyitva) de pár könyvenk megviseltebb a borítója/külseje de a bejsejük kifogástalan állapotú!!
Itt a lista Lista
Elérhetõség:
[email protected]
tel: +30309949260
Do you feel alive?
A TISZK-ek tulajdonképpen olyan intézményi társulások, amelyek különbözõ szakképzõ intézmények között jönnek létre. Amikor egy TISZK megalakul, az nem jelenti azt, hogy a társuló iskolák megszûnnek, inkább arra kell gondolni, hogy intézménycsoportként mûködnek majd tovább. Így több fejlesztési forráshoz juthatnak, jobban összehangolhatják pedagógiai programjukat és hatékonyabban tudják oktatni diákjaikat.
Hogyan mûködnek a TISZK-ek?
Egy adott térségi integrált szakképzõ központban megkülönböztetünk fogadó és küldõ iskolákat. Elõbbiek fõként általános képzési feladatokat és szakmacsoportos alapozást látnak el, utóbbiak pedig - immár egy közös, jól felszerelt, modern képzõhelyen - a szakmai képzésért felelõsek.
Ami nem változik...
A TISZK-ek alakulásával nem szûnnek meg a tagintézmények, továbbra sem kell tandíjat fizetni és a tanulói jogviszony is ugyanúgy tovább él. Küldõ iskolából fogadó iskolába való átkerüléskor természetesen nem kell felvételizni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊