X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na a Kocsis kiesik,és mehet az sg-re.ASDA?SS:_AS?:_?:AS?:S:_AD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kocsistól nem vagyok elragadtatva , no meg õ már nyomult egy élõ showban (csillag születik) szóval szerintem menjen õ haza..
Pffffffffffffff. Ekkora nyomoreksagot....

na Kocsis Lil c....
viszlát Céé

így Lil C hazamegy:😊 ez az Kocsis ellen tuti kiesik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
lil haza, tamás tibi megy tovább

Rocktenors ott lesz a 6-ban😊

úristen ne már:S Tarány és Kocsis bajban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mia fasz??😄😄
Lil c biztos kiesik így..😄

na Kováts Vera is továbbment, Lil C megy haza😊

wesker24
Eddig jó ! XD
Abszolut nem 😉

wesker24
Már rosszul kezdödik !
Eddig okes 😄😄

Zeraa
köszi köszi

Adam Lambert- If i had you

Zeraa
lol xD

Tényleg? DDDD
Fájni fog az neked.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Zeraa
na azt áruljátok el kocsis tibi mit énekelt mert nem vágom de naon tetszik 😊

Zeraa
álljunk össze mint 2 kici lego xD <#crazya>

Zeraa
most mié? xD tök állat volt <#nyes>

Zeraaaa.Mizu?<#idiota>

De jóóóóó.Na mi a szitu?

89
hogy ez a gyerek mennyire nem tud énekelni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Szopat az RTL?😄😄😄 Vagy most mi ez?

Zeraa
deeeee xD

Na neeeee...ugye nem ez abuzerans jon?

Zeraa
tök jó ez a közös dal

Kiscsaj most nem volt valami jó.

nem volt nehéz kitalálni, mindenki ezt tolja <#wave> OFF vége

Tanú, Tenkes kapitánya, régi történelmi regényes filmeket; pl Egri csillagok, Kõszívû ember fiai, Úri Muri, Tüskevár c sorozatot aztán a Pál utcai fiúkat minden effélét megnéztem nagyon jók voltak...Azért mondom ilyen esetekben teljesen mind1 a kor, mert ezeknek a filmeknek eszmei értéke van😉

Zeraa
közöd? xD amúgy jah Skyrim honnan tudtad? <#vigyor2>

Most hallgattam végig õket rendesen, de már unom! Na jó ízlések és pofonok, de ez nem az én ízlésem

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pff mi ez az ízlés?😄

Hát leegyszerûsítve errõl szólt a Hair...de valójában minden egyes szám más és más dolgot mondott el. A rasszizmustól kezdve a szerelemig...sok minden benne volt, de mindegy, nem ez a lényeg. Én se vagyok musical rajongó, de szerintem vannak filmek amiket látni kell. Ugyanígy vannak könyvek színdarabok, amiket szintén olvasni, látni kell, mert valamilyen okból kiemelkedõek.

De nem csak a külföldi alkotásokat kell látni. Képzelt riport? Ha már magyarok vagyunk.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Zeraa
eléggé jóképû skacok én elnézegetem õket <#beka2>

Egeszen jo egyuttes 😛

ne hülyéskedj..😄😄
kb az 1. normális vendégfellépõk..😄

Skyrim😄😄😄 fogadjunk

na most van egy kis szünet😊

Zeraa
de én vok mert a férjem a másik gép elõtt ül és egészen mást csinál xD

ezt a zenekart csak én unom?
persze vannak alapfilmek, de nekem magával a filmtípussal van baj, mert egyáltalán nem szeretem a musical filmeket...ez van. Hairt is csak azért láttam, mert régebben tanórán láttuk, meg ott a vietnami háború ellen tiltakoztak a fiatalok tul képpen arról szólt az egész meg a lázadásról, drog, pia, hosszú haj nem volt rossz...de most az, hogy engem nem izgat a Travoltás Grease, meg a Szombat esti láz sem attól nem vagyok kevesebb...Dirty Dancing sem izgatott sosem pedig Swayze volt az egyik kedvenc színészem...nem fejlõdés, hanem ízlése kérdése Zeraa😄

Carbonfools nagyon jó kis zenekar...nagyon csípem õket
ez a számuk meg egyszerûen fantasztikus

De filmen is meg kell nézni. Szóval tudod vannak filmek amiket látni kell az életben. Nagyon szeretem a filmet is, láttam már baromi sokszor

sztem a vera és a lilcé...és a mentorok céét küldik tovább...sajnos

részleteket láttam már belõle de úgy ,hogy elejétõl a végéig még nem láttam .. Hozzáteszem filmen nem , mert színházba már igen 😄
mi van veled?😊 olyan fura kötözködõs hangulatban vagy...tuti a férjed ül a gépnél ez nem te vagy xDD

Most komolyan, nem vagyok kevesebb, hogy nem láttam ezeket, az élet ugyanúgy megy tovább, ha nem érdekel nem nézem meg a West Side Storyt😊 ilyen egyszerû...az már tényleg nem az én korszakom😄

vera és a rock tenors fog ma párbajozni...
Banyek...azért a Hair nem látni...én nem tudom, de valami nem stimmel.

Zeraa
szerintem is gyúrjon még Gabeoka xD van még mit fejlõdnie és behoznia haha <#vigyor2>

hair-t se láttam még egyszer se vég ...

keresztest meg leütném már a f*ba , kurva idegesítõ a locsogása -.-"

ja bariczot meg ne hasonlítsuk már a nagyokhoz!