X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Most 2 lesz ha minden igaz, de hogy mennyire igénytelen volt ez a "montázs film"...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Milyen nap lesz? most is csak 1 dal lesz??? mult héten is vége volt fél óra alatt az egésznek aztán másfél óra szavazás....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
hát azért hangban tavalyi X faktorban elég erõsen top4-es volt,én nagyon bírom õt. férfi hangban õ meg Nikolasz voltak a legjobbak,így utólag teljesen mindegy,hogy ki nyerte,mert mindkettejüknek elindult a pályája

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

azért mertem õket összehasonlítani, mert mindkettõ a széria ügyeletes szépfiúja, aki nyalni falni kell/kellett, nõi szavazók nagy kedvence mindkettõ, ezenkívül egyikük sem a legjobb hang az adott szériában...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
olyan alapon lehet egy lapon említeni, hogy mindketten elmaradnak tudásban a mezõnytõl, sorban esnek ki a jobb énekesek, keresztes meg egybõl benedvesedik, ha csak meglátja a kis kedvencét, magán kívül van...

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
én bírom Bariczot,de azért egy lapon említeni Csabával nagyon durva.

lényeg h bekerült a médiába és "sztár" lett... az RTL csicskája😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grizzly21
A legnagyobb baj, hogy amikor a zsuri megmondja neki, hogy az enek nem volt azert teljesen jo, akkor mindig megmagyarazza, hogy az fontosabb, hogy beleelje magat es orditson, stb. Latszik hogy nem is zavarja hogy szarul enekel, es ez nagy baj, mert igy nem is fog akarni megtanulni.

A Tarany-nak kell nyernie szerintem is. En az elejen Kocsis Tibinek szurkoltam inkabb, mert a Robbie Williams-es I will talk and hollywood will listen szamaval nagyon meggyozott: azt a versenyzok kozul rajta kivul senki, de meg a profi szakmaban is szerintem nagyon kevesen tudnak ugy elenekelni...viszont azt a szintet nem tudta megugrani azota se, remelem azert majd sikerul neki!

amúgy ja a vége volt fõleg szar, de az elején jól tolta. Amúgy kurvára sztárolják nem tudom mire fel...õ az idei Vastag Csaba erdélyi kivitelben...

Tarány Tominak kell ezt a versenyt megnyerni, mert õ a legmeggyõzõbb!

Nem nekem kell jobban énekelni, én nem indultam el ilyen versenyen. De az szégyen, hogy egy országos énekverseny valaki ennyi tudással a legjobb 6-ban lehet. Aki nem teljesen süket, az hallotta, hogy tegnap is katasztrófális volt, pedig borzasztó könnyû dalt kapott.

Enekelj jobban 😊

Valaki megmondaná nekem, hogy mit keres még itt Baricz Gergõ? Hogy lehet ilyen fosul énekelni, de most komolyan.

Roppant gagyi az idei X Faktor.

bakkerman
következõ 2 kiesõ a "rock"tenors,és kováts vera,ez a legvalószínûbb

BaliBoy
Elég cink, hogy a saját száma tulajdonképpen mindenki más szájából jobb... 😊) (IHM, Kesh, 5 éves terv 😊)...)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

jaja érdekes , és ez az mikor valami tök véletlen jön össze 😄
Én is...
én Muri Enikõ, Tarány Tamás és Baricz Gergõ döntõt jósolok...

Kedves fórumozók!

Alexa egy nagyon közeli ismerõse vagyok 😊, és nem elfogultságból írom de múlt héten gondolkoztunk el egy igen érdekes dolgon azután, hogy Alexa kiesett! És, hogy mi az, most leírom. (Talán igaz?)

Emlékeztek még arra, mikor meglett a 12 legjobb énekes, és megmutatták a kisvideókat, bemutatták a versenyzõket a mûsor elején?

Nézzük, csak meg, hogy milyen sorrendben mutatták meg a versenyzõket:

- Geszti Péter és a csapatok:
1) Az Ikrek (Kiestek...)
2) Az Apollo 23 (Kiestek...)
3) Rocktenors (még bent van...)

- Keresztes Ildikó és a fiúk:
1) Demes Tamás (Kiesett...)
2) Lil C (Kiesett...)
3) Baricz Gergõ (még bent van...)

- Malek Miklós és a 25 éven felüliek:
1) Gyurcsik Tibor (Kiesett...)
2) Kocsis Tibor (még bent van...)
3) Tarány Tamás (még bent van...)

- Nagy Feró és a lányok:
1) Bagosi Alexa (Kiesett...)
2) Kováts Vera (még bent van...)
3) Muri Enikõ (még bent van...)

Ha megfigyelitek, szerintem lehet látni egy sorrendet!
Sorban esnek ki a versenyzõk akiket mindig elõször mondtak...
Eddig minden héten bejött....

Ha így folytatódik, akkor jövõ héten Rocktenors, Baricz, Kocsis és Vera lesz gondban....

Érdekes....
ha Tarány és a rocktenors kiesik lehet nem is fogom nézni 😄 vagyis fogom de én fõként tarány miatt néztem
lil. c nekem meg tetszett , lehet utálni de én vállalom ,hogy bírtam , érdekes hangja van 😄
szóval kár h kocsis jutott tovább..
Azt, amit az Apollo 23 😄😄

demes mi a faszt keres a színpadon?
Mindegyik zsuritag elismerte, h kinek van sokkal jobb hangja. Ennyi. Fero erezte belul, h hatalmas nagy kib@szas lett volna Kocsist kiteni. Ennyi

ez egy korrekt hatos, aki maradt a végén

Rocktenors
Tarány T.
Kocsis T.
Muri E.
Kováts V.
Baricz

ISTEN ISMÉT CSODÁT TETT ! <#eljen>

- Kis Cé mehetsz haza fiam !
VAN ISTEN!
ferótól ez gusztustalan volt!
direkt hozta ikszre és nem a szíve vagy az esze szerint döntött! ezaz , úgy kéne megcsinálni hogy mindenki leírja egy papírra és kész , nem tudja megmásítani ill. nincs ,hogy a másik fél miatt ..

egy a pozitívum , hogy látni lehet keresztes síró pofáját XDd
Geszti azért több területen letett valamit az asztalra, ha valaki ebbõl a szempontból õt nem lehet elítélni, de az tény, hogy nem ide való zsûrinek

Zeraa
juhééééééééééééééééééééééé na azé nézõk xD ennek így kellett történnie

végre LIL C ment haza...Geszti is elmehet a búba..Tibi egész adás alatt jobb volt ennél a Jackó imitátornál

adam46
Feró korrekt volt
wesker24
Hallelujah ! XD A nézõk jól döntöttek !
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES. Van igazsag 😄😄😄:😄

Mit vartok egy ilyen zsuritol? Ezek sehol nem tartanak az eletben. Nem is szakertok. Geszti is azert tart ott ahol tart, mert ennyit er csak...

Zeraa
mocsok ez a geszti

Lofasz...ez kell a nepnek. Gratula.

Zeraa
<#nevetes2>

A cirkuszi szinpadra. Az mar korrekt 😊

Persze....egyenesen a szinpadra Ildiko. Pont oda. pont ot...

Ez kicsit tisztább nem olyan vinnyogós mint kis C-é, és itt nem húzzák el a sorok végét !
De legalabb lesz egy ujjabb nigger sztarunk Pako mellett. Szerencse, h ez egy nemzetkozi orszag tele a vliag minden tajabol erkezo "sztarokkal".

Lci mehetne mar haza. Most bevagodik egy angol szammal. Es? Ez nem amerika se nem Anglia...azt, meg leszarom h vilagnyelv. Egy magyarorszagi tehetsegkutato nyerje egy magyar ember akinek magyar "szine" van. Nyerje olyan aki tud magyarul beszelni es enekelni egyarant. Nem vagyok rasszista, de ne boruljon mar fel a vilag rendje.

Zeraa
kivi vok Tibire,remélem jól fogja tolni jó számmal

nem ezt énekelte muri a múltkor???
vagy õ másik enrique számot adott elõ?
áá ennél 2x rosszabb részek voltak...mentorok meg azt mondják, hogy kb majdnem mindenki jó volt😄

Rohadt gyenge rész volt a mai. Eddigi leggyengébb. Ha Tarány nem lett volna...lazán elalszom. Unalmas, gyönge produkciók, unalmas gyenge énekesek.

Pff...mélypont.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Zeraa
hajrá Tibi

Csak enhogy mind pofara essunk, mikor kezdik a dumat, h ide show kell, szinapdiassag stb...Tibi te ehhez keves vagy stb...es csodak csodajara Cici jusson tovabb...

<#idiota>

wesker24
Ne basz hogy LIl C most is tovább megy most Kocsis Tibinek kell tovább mennie !