X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Tarany-nak kell nyernie szerintem is. En az elejen Kocsis Tibinek szurkoltam inkabb, mert a Robbie Williams-es I will talk and hollywood will listen szamaval nagyon meggyozott: azt a versenyzok kozul rajta kivul senki, de meg a profi szakmaban is szerintem nagyon kevesen tudnak ugy elenekelni...viszont azt a szintet nem tudta megugrani azota se, remelem azert majd sikerul neki!
Tarány Tominak kell ezt a versenyt megnyerni, mert õ a legmeggyõzõbb!
Roppant gagyi az idei X Faktor.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Alexa egy nagyon közeli ismerõse vagyok 😊, és nem elfogultságból írom de múlt héten gondolkoztunk el egy igen érdekes dolgon azután, hogy Alexa kiesett! És, hogy mi az, most leírom. (Talán igaz?)
Emlékeztek még arra, mikor meglett a 12 legjobb énekes, és megmutatták a kisvideókat, bemutatták a versenyzõket a mûsor elején?
Nézzük, csak meg, hogy milyen sorrendben mutatták meg a versenyzõket:
- Geszti Péter és a csapatok:
1) Az Ikrek (Kiestek...)
2) Az Apollo 23 (Kiestek...)
3) Rocktenors (még bent van...)
- Keresztes Ildikó és a fiúk:
1) Demes Tamás (Kiesett...)
2) Lil C (Kiesett...)
3) Baricz Gergõ (még bent van...)
- Malek Miklós és a 25 éven felüliek:
1) Gyurcsik Tibor (Kiesett...)
2) Kocsis Tibor (még bent van...)
3) Tarány Tamás (még bent van...)
- Nagy Feró és a lányok:
1) Bagosi Alexa (Kiesett...)
2) Kováts Vera (még bent van...)
3) Muri Enikõ (még bent van...)
Ha megfigyelitek, szerintem lehet látni egy sorrendet!
Sorban esnek ki a versenyzõk akiket mindig elõször mondtak...
Eddig minden héten bejött....
Ha így folytatódik, akkor jövõ héten Rocktenors, Baricz, Kocsis és Vera lesz gondban....
Érdekes....
lil. c nekem meg tetszett , lehet utálni de én vállalom ,hogy bírtam , érdekes hangja van 😄
szóval kár h kocsis jutott tovább..
Rocktenors
Tarány T.
Kocsis T.
Muri E.
Kováts V.
Baricz
- Kis Cé mehetsz haza fiam !
direkt hozta ikszre és nem a szíve vagy az esze szerint döntött! ezaz , úgy kéne megcsinálni hogy mindenki leírja egy papírra és kész , nem tudja megmásítani ill. nincs ,hogy a másik fél miatt ..
egy a pozitívum , hogy látni lehet keresztes síró pofáját XDd
vagy õ másik enrique számot adott elõ?
Pff...mélypont.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog