X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
elõbb kéne az a szõke csaj a 28+osokból , Kovács Erikának hívják talán.
Antal Tímea
Csobot Adél
Danics Dóra
Jáger Kinga
Kvaka Andrea
Pál Loretta
Csapatok
By the way
like
P.J.Z.
Soldiers
Spirit
Wonderfool
28 felettiek
Horváth Sándor
Kiss Ernõ Zsolt
Kovács Erika
Kovács László Stone
Lass Bea
Zámbó Krisztián
Fiúk
Ekanem Bálint Emota
Fehér Zoltán
Meggyes Csaba
Nagy Szilárd
Oláh Gergõ
Szabó Dávid
amikor legutóbb itt jártam még a Ritka rendes lányt találni topicban sírdogáltál
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Kell az RTLnek is legalább egy saját cigány és saját román ha már a TV2nek is mindig van/lesz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Adél az istennõm. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mondtam, hogy jön egy csavar 😄DDDDDDDDDDDD milyen jól ráéreztem!
tavaly a 3 srác összeállt az volt a csavar idén meg ez ,hogy 7.ként....
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
VERHETI A FASZÁT !
bár én még várok egy csavart,hogy valami oknál fogva bejut 😄
sajnáltam volna ha adél jut be az Antal Timi helyett 😄
de a japánféle csaj se rossz!
Most akkor adél nem jutott be?
1 hely... ja minõ véletlen, hogy a zámbó gyereket hagyják utoljára
ez is vicc, gubikék ott vannak a házba! de a másik kettõ csapat közül viszont volt egy akit szerintem egyszer sem mutattak!!!!!
éreztem ,hogy bejutnak ezek :S vicc
😞