X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmehetnek a bús picsába, és akkor finoman fogalmaztam😊😞
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem túl tehetséges, stílusa kb. 0, egyediség szintén
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mészáros János Elek? Le se szarják.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
engem inkább az érdekel, hogy egyáltalán hogy jutott el a döntõig a Csaba, és pláne hogy nyerte meg?
Bazinga!
de azért értem az analógiát, csak hát egy X-Faktor közel sem annyira igénytelen hányadék hulladék mûsor mint egy VV
Bazinga!
egyrészt nem kéne büdöscigányozni Béka Benõ 😊 ez nem az a mûsor, itt többnyire az énektudást nézik, meg az eladhatóságot... nem a bõrszínt
a másik meg, hogy egy közmunkásnak Galaxy S3 -ja van 😊 látom nagyon figyeltetek 😄 az összes továbbjutó kezébe odanyomtak egy S3 -at, hogy nesze hívjál fel valakit aki sikít a telefonba neked 😊 még a telenor logó is ott figyelt a készülékek hátán 😊 elõzõ szériában a galaxy tab -ot promózta ennyire az X-faktor, nem igaz, hogy akkor sem tûnt fel nektek 😊
ami meg a továbbjutókat illeti... a színész srácnak és csókos Adélnak semmi keresnivalója nincs az élõ mûsorban... de hát ott vannak, ez van 😊
már csak az hiányzik, hogy a Miki kedvence mûanyag playboycica is továbbjusson kb. 0 hanggal :|
Bazinga!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Per Aspera Ad Inferi.
35 év felett nem is kéne engedni meg 18 év alatt.
gesztibõl szokás szerint elõjött a marketinges köcsög. nevetséges, hogy a legjobb hangúak sorban esnek ki.
azt hiszem a voice-nak egy esélye van, ilyen téren kell villantania, és akkor talán nem kapnak ki ismét.
Per Aspera Ad Inferi.
xD mondtam hogy úgy fog járni mint kengu faktorban a csaj ^^
btw fiú kategória számomra érdemtelen zsákfos, a 28éven felüli is az lesz, csajok meg csapatok talán jók lesznek
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de úgyis bekerül de na mi lenne ha nem 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"