X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a borzalmak és rettenetek órája folytatódik... 11 büngyenge produkció után amikkel vallatni is lehetett volna, jöttek Petráék, akik ma egyedüliként megérdemlik a bejutást...

Ill talán még az Abroszosok közül a csaj (aszem õ is Kinga) mert õ jó volt, a 2 fiú húzta le nagyon a produkciót.
BaliBoy
De most tényleg, kik ezek? Láttam már mind a kettõt de nem tudom, hogy kik õk? Énekesek?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ennyire nincs mar ember ezekhez a musorokhoz.

Zeneileg selejtek..Tóth Gáborral az élen..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem volt más helyettük.Az egész nyugger csoport egy kalap szamócát sem ér.

BaliBoy
Kik ezek a segítõk? Egyiket sem ismerem.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

most komolyan ennek a Stone-ak ekkora hangja van h idáig jutott?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gubik Petra beviszi õket a hátán.

Bazze ez nem a VV topik,elnéztétek.<#idiota>

Zeraa
ezek a csajok továbbjutnak szerintem

azok a 4-ben voltak hidd el. 5-ben nem volt ott a Gyurcsány Jr

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gyurcsány Jr.😄😄😄😄

régi szép idõk<#vigyor5><#eplus2><#mf1>

wesker24
Vagy már nem tudom melyikben volt ! xD
Én úgy emléxem az 5-ben voltak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Jah tényleg az V-ben volt !
4-ben ott volt a férj-feleség kategóriában...

wesker24
jaja a VV4-ben volt NONO és Stone a Gyurcsány Junior házaspárral együtt ! XD
VV5-be

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ez a Stone vagy ki a fene a Való világ 4-be jelentkezett, ha jól emlékszem. Mehetne a sok castingos a picsába...

Zeraa
ezek kik nem is emlékszem rájuk lolo

Zeraa
<#wave><#law><#puszi>

wesker24
<#puszi><#puszis><#szeret><#puszis>
Zeraa
nah ezek a fiúkák bejönnek nálam xD

Szerintem a Wonderfool bekerül !
Az nagyon kellene.Ott mutatta meg igazán a hangi adottságait.Vagy egy playback volt,v. kibaszott jól tolta el.Sokan mondják,hogy csak azért,mert mindenhol ezt énekelte.Miért a profik nem éneklik el csilliószor a dalaikat?Nem véletlenül vannak próbák.😊

Orsós cigányvezír nyelvén
Zeraa
gáz és most sem értem õket

Ezek olyan ellenszenvesek, remélem nem kerülnek.
amit énekelnek egy rakás szar !
Ez a két magyar néger milyen nyelven énekel?<#fejvakaras>

Jaj !<#wilting> Jön a PJZ...<#szomoru1>
Zeraa
ha nem hozza a charleston szintet kifog esni az elsõ élõben most megmondom xD

Tömény hányadék ez a 28++ kategória😞😞😞😞😞
Hajítsák ki mind a p....ba és hozzák vissza Arustei Andit, Jangát meg Meggyes Csabit😊
Már divatból szapulják,és alapítanak sorra anti fanclubokat.😊

Engem nem tántorít el semmi.Kitartok mellette.😊)Bár lehet,hogy rögtön az elsõ élõben kiesik,de ha Miki rendesen megpiszkálja jó lehet még ez.<#awink>

Zeraa
lol Adélka 76.18% xD

De fogadjunk csak azért,mert Adélka jutott hetedikként a házba.<#idiota>

A neve-sajnos-szerintem sokáig el fogja vinni.Már azt a levelibéka szemû apját sem szerettem a "Királyt"(aki szerintem Elvis volt),viszont a hangját elismerem.De az szörnyû,hogy az egész family ezzel a néven akar érvényesülni,pölö Árpy..

Olyan bevágások vannak az éjszakai mentor-házról mint egy horrorfilmben. <#fejvakaras> Basszus még olyan hátborzongató zenét is tettek alá. <#csodalk>
Zeraa
szerintem nem,majd mindjárt bemártom nála a retekklubbot xD

Így van.De ezzel felrúgták volna a szabályokat.Bár a csajok 7-es mezõnyével is változtattak rajta.Kíváncsi vagyok Simon bácsi tudja-e ezt.😊))

Zeraa
nagyon gáz a zámbó gyerek <#falbav>

Zeraa
detto nekem sem tetszett eddig senki,nagyon gyenge a mezõny,többet ért volna kevesebb kategóriát csinálni és tovább juttatni még nagyon tehetséges fiatalokat a lányok,fiúk katból nem?

Eddig egyik sem tetszik..sõt egyik sem fog.Ez a nyugdíjas csoport nagyon harmat.Stonet is csak azért csípem,mert rocker.Mást nem is tudok róla elképzelni,hogy énekeljen.Lsd. most az Álmodtam egy világot..

Mégis Lass Bea fog bekerülni !
Stone meg ballaghat haza !
Hú Lass Bea de szar volt..
Stonenak viszont nem a legszebb Edda dalt kellett volna énekelnie..

nem, azért nyerte meg, mert az volt a forgatókönyv
szabii98
M.J. Eleket nem fogja el ismerni a mai világ többsége. Õ a komoly zenét szereti és tudja elõadni , amire emberek nem kíváncsiak. Énekelni tud, van hangja, ezért nyerte meg a (hulló)csillag születiket

I met God. She's black

DeathlyHallows
nem értem miért offoltok itt Mészáros János Elek-el, meg Puzsérral. Szerintem mindketten idegesítõek, és a cs.születik egy szar😊

<#eljen>