X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mása Stasuk a neve:
http://kidsmusic.net.ru/artist.php?id=stasuk
Egyébként 6 ország Faktorát követem, a Magyar színvonala minõsíthetetlen minden téren a többihez képest minden téren..
[merlinw.org]
ha valaki tudja kérem mondja meg, vagy linkeljen tõle videókat!!
nagy kedvenc, a zenét ebbõl leszedtem és kb. naponta hallgatom autózás közben 😄 😄
havernak ma mondtam is,hogy mi a véleménye ?! Válasz: Ez nem az a klib amikor.... , mondom nem , ezt egy faktoros énekes adta elõ 😄
Orosz az jobb, de a refrén ordibálós egy kicsit.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyébként ennek az orosz csajnak a hangja kurva jó, szerintem jobb mint az eredeti bár én szeretem az ilyen picit négeres hangokat 😄
Anti elõadásánál viszont én halknak találom a zenei aláfestést!
Vagy csak én vagyok a hülye? 😄
Go Jeff Go!!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt hiszem zongorázni lehet a különbséget.<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Senkinek nincs annyi esze ebben a mûsorban, hogy rájöjjön, "pídzséjzí"-nek kéne ejteni a nevüket, nem "pídzsízí"-nek? -.-
Másik, lehet, hogy emberként rendesek (meg elég érdekesek), de mint elõadók.. hát. Az egyiknek jól pörög a nyelve, csak egy szót sem érteni belõle (ami nem ártana), a másik meg nem énekel valami jól. Személy szerint én azt sem értem, hogy jutottak be az élõ showba, és ha már ott voltak, hogy nem estek ki a legelején.
A jövõ héten bepótoljuk,jó?

Ugye milyen jó volt Adélkánk?
Na,a pídzsézéért viszont nem kár,mert ez a depis tyúk hajszálnyival jobb volt.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
annyi eszem lehetett volna, hogy ez a címe..😄DD mindegy
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
aaztán a repper SMSek gyõznek!
Akkor leesik az állunk!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco