11324
xfaktor-1024x512.jpg
  • Coolfire
    Azt,hogy a retekklub adásonként öt-hat "énekest" favorizál,ergo azok kerülnek be teljesen a műsorba.Ezek persze,hogy népszerűbbek,mint a mixben mutatottak.Sőt a youtuberól nem is egy feltöltést eltávolítattak.
    Ennyit az egyenlő esélyekről....
  • Line
    Jaja, nem vágom azért kérdeztem, de 500 akkor is sok nem?
  • Ironman2
    Az nem azt jelenti hogy annyian is nézték meg.
  • Line
    AZ jelent valamit, hogy a Muri Enikőt több mint 500 ezren nézték a youtubon? Szerintem az elég súlyosan komoly szám. Ha jól emlékszem 300k a lemezeladási rekord kis hazánkban. EZ alapján szerintem megvan a nyertes. 500k azért mégiscsak 500k...
  • NessieGraf
    Komolyan ennyire jelentéktelen volt az Unisex, hogy senki nem emlékszik rá.
  • Dean Winchester
    "Csak 1 győztes lesz. "

de ha banda nyeri mg akkor a banda összes tagja nem? tehát 4-5 is
  • N o N a m e
    válogatás, boot camp (magyarul nem tudom mi lesz, itt kiválogatják a legjobbakat majd csoportokra osztják: lányok, fiúk, bandák és (Angliában van egy olyan csoport hogy) 25 éven felüliek), ezután minden zsűritag kap egy csoportot, és minden zsűri a csoportját elviszi valahová "nyaralni", ahol meghallgatja és egy, már befutott sztárral közösen kiválasztja a csoportból a legjobb hármat, akik bejutnak az élő adásokba. Így lesznek 12-en és ezután hetente esik ki 1-1 versenyző, a közönség döntése alapján. A tavalyi brit X Factorban Simon Los Angelesbe vitte a versenyzőket, Cheryl Marokkóba, Dannii Minogue Dubaiba, és Louis Olaszországba. Szerintem ilyen helyekre mi magyarok ne számítsunk, max lemennek a balcsira egyet :D

Csak 1 győztes lesz.
  • Ironman2
    Nem tudom,nem néztem a másik X-Faktort,azért kérdezem hogy hogyan fog alakulni a müsor szerkezete?
  • Ironman2
    Itt több győztes lesz nem?
  • MerlinW
    Igaz, bár Viktor alapvetően egy senki volt a testvéri kapcsolatát leszámítva. Hogy a hangja elég volt-e a győzelemhez az már megint más kérdés, annyira nem volt rossz, de jó sem. Mondjuk úgy, hogy lehetett volna rosszabb is:)
  • Paya23
    Nem igazán, de ott nem titkolták a dolgot, persze attól még végtelenül unszimpatikus húzás volt. Nem sokkal jobb ebben a dologban a Megasztár, de legalább mondják, hogy én Fekete Jenő vagyok elismert bluesénekes. Vagy Fekete Linda, igen, abból a sportcsokis reklámból.
    Bolyki Balázsnak pedig folyamatosa, ha képernyőre kerül, mondják, hogy a Bolyki Brothers frontembere.
  • Ironman2
    Rengeteg tehetség volt akkor.Erre benyomták a döntőbe a Viktort,aki persze hogy tud énekelni.
  • Ironman2
    Ez van.Miért a Király Lindának a testvére győztesként normális állapot volt? Nagyon sokan megutálták akik jelentkeztek a Megasztárba
  • MerlinW
    Teljesen. Te is megteheted ugyanúgy. Hallottad már, hogy az egész világ/élet emberi kapcsolatok alapján működik?:) Ez mindig is így volt, mindig is így lesz és teljesen normális.

Ez kb olyan, hogy kell neked egy állás, van egy ismerősöd aki bevisz téged, míg a jó képességű tanult pályázót kitúrod ezáltal. Az élet már csak ilyen:) A naivok az antiszociálisok és a magányos farkasok korán halnak:)
  • MerlinW
    Nem tudom.. én speciel nem szeretem nézni ahogy hülyét csinálnak magukból az emberek:) Többnyire áttekerem a rosszakat.
  • Paya23
    Szóval az teljesen normális, hogy Vastagh Csaba a Popdarálóban már TV2-n szerepelt profi énekes, elmegy az RTL-hez először Barátok Közt-özni, majd bekerül az X-Faktorba is.
  • Ironman2
    Ha olyan müsor lenne ahol az énekelni nemtudóakat,és az ilyen szórakoztató embereket kéne beválogatni,szerintem még nagyobb sikere lenne.De csak akkor ha a közönség szavazna rájuk.
  • Ironman2
    Igen.
  • MerlinW
    Szoktak lenni klubénekesek, stb. persze. Azonban miután az egyesült királyságban 70 millióan élnek, kisebb rá az esély. Na meg, aki ott egyszer befutott, annak már nem nagyon van hova feljebb:) Ha UK-ben sztár vagy akkor az egész világon, nem véletlenül hívják a zene országának:)

Ha itthon sztár vagy énekelhetsz Kozsóval. Ha kint vagy sztár, akkor Elton Johnnal. Érzed a kontrasztot?:)
  • Ironman2
    Idáig egy kis közösség ismerte őket,most megismeri az egész ország.Szerintem nincs abban semmi kivetni való.A Csillag Születik is tele volt ismert,és befutott emberekkel,a győztesek között is voltak olyanok akiknek lemeze volt korábban,vagy valami kiemelkedő teljesítménye.Amatőröket nem fognak bejuttatni,sajnos.Pedig az kéne.
  • Paya23
    Szóval a külföldiben is profi énekesek mennek "amatőrként"?
  • MerlinW
    Unisex lehet, hogy arany, de nem Mariann, hanem Szekeres Adrien és Kiss Gábor miatt:)

Az, hogy ki megy a döntőbe rég megvan, hiszen amit most nézünk azok tavaszi felvételek.

Az pedig már le lett tisztázva, hogy ez elsősorban egy szórakoztató, megrendezett showműsor. A komolyabb testvére az Idol sorozat - hazánkban Megasztár néven lekoppintva. X sosem sosem vette magát komolyan, ettől függetlenül számtalan sztárt szült az elmúlt 5 év alatt.

A lényeg, hogy aki nyer, az jól jár. A döntőktől már úgyis a nézők szavaznak, most az az elsődleges cél, hogy minőségi döntők legyenek, legyen izgalom, dráma és feszültség a nézők számára. Fel lehet fogni úgyis, hogy most rendezik a műsor lényegi részét:)
  • Paya23
    Unisex, mintha aranylemezes zenekar lenne.

Nikolas, producerei meg kiírták a weboldalukra, hogy előre le van zsírozva, hogy Nikolas szerepel majd az élő műsorokban.

Szóval akkor mi a verseny? Mi a meglepődés?
    Miért állítanak be egy elismert és sikeres énekesnőt úgy, hogy karaoke-valami?

Ez az egész kicsit több annál, itt már meg van melyik 10-12 énekes megy döntőbe. Az RTL biztosra megy, úgy látszik.
  • MerlinW
    Tegyük fel, hogy nem megrendezett. Ha te egy Z kategóriás klubzenekarban énekelnél, vagy egy huszadrangú színésznőcske lennél, és lehetőséged adódna indulni némi tapasztalati előnnyel a világ legnézettebb vetélkedőjén, egy nemzetközi kampánnyal megtámogatott lemezt kiadnod, x millió Youtube látogató szeme elé kerülnöd (hülyén hangzik, de számít), adj isten Malek úr készít neked lemezt (= USA mainstream), te nem jelentkeznél? Francokat nem:) Ez egy kis ország:)

Ha én egy x platinalemezes itthon befutott énekes lennék, akkor is indulnék - amennyiben lehet. Mert a hazai piac nulla:) Ott tartunk, hogy 5.000 eladott lemez már arany, 10.000 pedig platina. Ez egy 10 milliós országban azért gáz:)
  • Paya23
    Kedvetekért:

Szabó Mariann
    http://www.guitarsolos.com/videos-szab%C3%B3-mariann-rad-talalok--%5B-NG3nND9tGc%5D.cfm

Unisex - Rád Találok

Kállai Kiss Zsófi
    http://www.youtube.com/watch?v=vBDMTCRTmSU

A Made in Hungaria Musicalben szerepel, mind színpadon, mind filmen, énekes szerepben.

Csak úgy betéved mindegyik az utcáról...
  • MerlinW
    Nekem csak az affektáló orrhangja nem tetszik:) Normálisan énekelne és nem utánozná az eredetit lehetne jó is. Angol faktorban nem menne tovább "saját egyéniség híján" címen:)
  • Paya23
    Nem kéne, hülyének nézni a nézőket, legalább említés szinten, hogy nekem már volt videó klipem, jaj nekem is, én Operett színházasokkal együtt haknizok, engem meg két éve már "felfedeztek". Ehhez képest:

-Miért jöttél?
    -Mert szeretnék énekelni.
  • Paya23
    Szabó Mariann egyszerűen meg no komment.

Komolyan annyira régen volt az Unisex zenekar, hogy senki nem is emlékszik rá?
  • Ironman2
    Az kerül be aki tud énekelni.Ha van neki korábbról trófeája,akkor az a magánügye.Nincs ilyen kikötés.
  • Ironman2
    És akkor mi van?
  • Paya23
    Szirota Dzsenifer

2009-es Országos Musical Bajnokság győztese.
    http://www.fmh.hu/szekesfehervar/20090420_kandur_ariazott_a_mosdoban

Az RTL úgy látszik előre kiválasztotta a tehetségeket.

Fura, hogy egyre több sikeres szereplőről derül ki zenei múlt.
  • Ironman2
    Zsófi drága,egyértelmű
  • MerlinW
    Mariann nem tetszett egyáltalán, a másik kettő rendben volt nagyon.
  • Xabinho87
    A mai részbe is voltak nagy tehetségek. A három kedvencem:
    Kállai Kiss Zsófi
    Szirota Dzsenifer
    Szabó Mariann

Nektek hogy tetszett?
  • Ironman2
    Hát most a Faktor volt jobb..
  • IXEMGabeo
    32 éves Mariann is jó volt az előbb a zsűri odaáig volt érte...igen nehéz dolguk lesz a jövőben én sztem sok a tehetség itt
  • Dean Winchester
    na ya :DDDD
    lesz itt jó hang a jövőhéten is :D
  • Coolfire
    Most a megaszarban van a Hallelujjah.:)
  • Coolfire
    El esz az X.:)Mindjárt egyesül a 4 tininindzsteknőc.:))
  • Coolfire
    Tényleg jó volt.